Hirdetés
- Jéghorgászat
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaman
tag
válasz cassius.clay #72 üzenetére
Nem igazán szoktak garipapírt tenni mellé, a rendelés számáról azonosítják be. Legalábbis nekem a hibás W100-nál ezt kérte a minideal.
-
Sanyaman
tag
Azt a panorámamódod ki kellene nekem is próbálni, max lőnék egy lakótelepi panorámát. Egyébként én is hasonlókat tapasztaltam. A szöveget szinte biztos hogy valami app dobja fel, mert én sem találkoztam vele.
(#65) codywan:az bosszantó lehet, megy vissza vagy találtál rá itthoni megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyaman
tag
válasz cassius.clay #56 üzenetére
Én csak a mobiluncle tools miatt rootoltam, hogy kényelmesen fel tudjam tenni a CWM-et, majd csináljak vele rendszer és imei mentést. Más miatt nekem nem kell, de nem is vagyok nagy droid tudor. A dualsim fórumban biztosan vannak még jó ötletek. Van aki pl. GPS tuning miatt csinálta, de a W200-nál erre szerencsére nincs szükség.
-
Sanyaman
tag
Minidealen tényleg ingyenes a szállítás. Sajnos volt már máshol rossz tapasztalat, úgyhogy mindenképp Paypallal fizess, egy csomó előnye van. (45 nap védelem, ha elkeveredne a csomag, stb.). Kb. 5 perc létrehozni egy fiókot, nem kerül semmibe sem. A DHL-es szállításnál 90%-os a vám esélye, a sima ajánlott SG post is itt van 8-10 nap alatt, esély a vámra fordított. Szóval ha annyit tudsz várni, sokat spórolhatsz.
szerk: paypal regisztrációról itt találsz bővebb témákat.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyaman
tag
Ok, ha lesz egy épkézláb topik, akkor itt lezáratom a hozzászólásokat, és átirányítok mindenkit oda, hogy ne legyen annyi helyen szétszórva az infó! Előre is köszi!
(#41) vizicsirke: eddig minden kínai telefonom ezt csinálta, de engem nem zavart eddig. talán a dualsimes topicban volt róla szó, de nem emlékszem hogy mi lett a végeredmény,
[ Szerkesztve ]
-
Sanyaman
tag
Igen, a gombok háttérvilágítása tényleg csak jelzésértékű (de legalább van, nem úgy mint a G4-ben ). Én hamar megszoktam, bár először azt hittem csak hibás az enyém. Szerintem ezzel gariztatni sem érdemes, mert nem kapsz jobbat.
Topikot nem hiszem hogy nyithatnánk (érdemes lenne nyitni), mert már van 2 is, ami ezzel foglalkozik, ez és gooool tesztje. Inkább jobb lenne, ha egyet használnák. Nekem mindegy melyiket, csak maradjon egy.
-
Sanyaman
tag
Első alkalommal nekem is csak többszöri ki-be helyezésre ismerte fel. Aztán újraformáztam gépben és egy újraindítás után egyszer csak látta. Azóta gond nélkül megy.
DonaTTT (#35): van rajta Play, szinte teljesen gyári stock droiddal érkezik, csak az ikonok kinézetén variáltak keveset.
-
Sanyaman
tag
Egyébként akit érdekel GPS kérdés: tegnap lementem a Balatonhoz + vissza. Odafelé Waze, visszafelé Sygic demó futott. Gond nélkül mutatta mindegyik az utat, jel eldobás sem volt. Úgyhogy igen korrektül össze van rakva a kütyü
-
Sanyaman
tag
Akksi nálam kibírja egy napig simán. A minideal nekem egy kemény szürke plasztik hátlapvédőt adott csak. Ha valaki tud hozzá szilikon tokot, ne tartsa magában.
-
Sanyaman
tag
Szia! Már én is láttam ezt a ro.edi FW-t az XDA-n, csak sajnos egyelőre még nem nyilvános. (legalábbis ahogy olvastam).
Az a FW szerintem annyira nem újabb, legalábbis az enyémen is az van: ThL.W200.130703.JBV2.HD.EN.COM.8P64_MT6589T. Kívácsi leszek a tiéden melyik lesz, bár nem igazán van gondom a mostanival sem, de a frissítésnek mindig örülök.
Amúgy van a Beállítások között egy "wireless update" pont, ami kiírja a mostani FW-t illetve egy gombnyomással keres újabbat, de még nem talált. Engem bizakodással tölt el, hogy van benne.(#13) arty: üdv a csapatban, szépen gyarapszunk, remélem összejön egy jó kis közösség itt is.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyaman
tag
CWM recovery THL W200-hoz Cappa mestertől.
Tesztelve, működik.[ Szerkesztve ]
-
Sanyaman
tag
Rámértem zollstockkal, tényleg a gyári oldalon lévő lehet az igaz, ki is javítom. Köszi az észrevételt! A súly viszont stimmelt 2 simmel és micro SD karival, azt lemértem
(#3) UnConnecteD: minidealen kuponnal 185 dodó, nekem még 190 volt. De lesz még kevesebb is.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyaman
tag
Első írásom, javítások, kérések nyugodtan jöhetnek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest