Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikerült. Igaz, nem pont így, de a Tesla és a sok mágus segített. Végül így sikerült, először a két Teslát húztam fel, közben pedig a lövészeket fejlesztettem, majd a mágusokat, a Teslát upgradeltem, majd a mágus tornyokat is. Ami a képen már nem látszik, senki nem ért át, így bezsebeltem a 3 csillagot. Igaz, hogy casual, de sikerült.
A fejlesztések így alakultak 49 csillaggal.
5-2-5-1-5-5
(Ablakos módban játszottam, mert így az X3100 nem produkál villogó textúrákat...a Steam-es gépigény eléggé pesszimista, 1280x720/Fantastic beállítással vitte a gépem gond nélkül. Pedig egy koros Intel T2390, az említett IGP és 2GB RAM a konfig.)
-
e=mc²
őstag
A felso helyekre mindket oldalra tesla torony minel hamarabb kimaxolva
Majd lefele soronkent egy-egy tesla. Osszesen negy.
A tobbi helyre mage es arrow tower, ugy, hogy mage fejlesztese sorcerer mage (elementalok miatt) , arrow pedig Musketeer garrison (sniper shot es nagy lotav miatt) legyen. A varazslo tornyok legyenek kicsit tobben.
Hosnek ranged-et hasznalj, pl Alleriat es ex fixen a temeto folott tartotanam, igy a csontikat us tudja szedni, mikozben azok nem arra tamadnak.
Meteort (Rain of fire), a troopokat (Reinforcements, hozza Barrack), Magic towert maximumra fejleszd ki csillagokkal. A tobbi Arrow towerekre menjen.
Troopokat mindig azonnal tedd le, amikor lehetseges.Nagyjabol ennyi.
-
beleszólok
senior tag
Ja...
Azt hittem, valami újat találtál.
Hát ezt újra végig kellene játszanom, de most nézem csak, hogy te steam-es verzióval játszol, én meg az armorgames.com-on egy flash-es, ingyenes változatot csináltam végig - ha jól emlékszem, mindhárom nehézségi szinten.
Ha lesz türelmem és egy-két nap alatt a végére érek, majd megpróbálok segíteni.
-
Mad_Wolf
aktív tag
a jobb alsó kanyarba dwarven bombardier felfejlesztve, az megfogja a csontikat, valamint jobbra felette szintén
Overcharge pusztít, a csontik sokan vannak ugyan, de kevés hpelég rég játszottam már az első résszel, de ha jól emlékszem minden kanyarba raktam egy ilyet
így valahogy:
[link] -
válasz
beleszólok
üzenetére
Nem. Ez az első rész, a pálya neve The Dark Tower.
-
beleszólok
senior tag
Linket plíííz!

Ha jól sejtem, ez már a harmadik belőle és eddig nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Fotók, videók mobillal
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hittem, valami újat találtál.