- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
Tocika #16600 üzenetére
Ne a KIEs verziószámával foglalkozz.Tedd fel az utoljára "stabilan" működő KIESt a gépedre,hagyd a KIES update-t a francba,és avval csináld meg a firmware frissítést amelyiknél nem fagy ki a KIES,ha elindíttod a FW update-t!Nekem ezzel ment! De ez régebbi verza.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
-
Dudva7
csendes tag
válasz
Tocika #14791 üzenetére
Ez így tök jól hangzik, de vajon a T-nél nem fognak beléd kötni, ha esetleg mégis probléma lesz a telefonnal? Mert a Samus mondhat bármit, vagy adott róla papírt vagy valamit?
A 2. év az már csak T-s gari ugye? na ez mit takar? ezt tudja valaki?
a kérdésem csak annyi hogy megéri kockáztatni a garit azért hogy napra kész telefonom legyen vagy a nagyobb frissítéseket sem kapják meg a a T-sek?
-
krisi047
senior tag
válasz
Tocika #14619 üzenetére
Szerintem nem is lehet majd megváltoztatni később sem. Valahol olvastam, hogy azért fekete ill. sötétek a hátterek és a menük, mivel ezen a kijelzőtípuson a fehér és nagyon világos színek lényegesen többet fogyasztanak. Így próbálnak spórolni egy kicsit.
Más: Tocika nem tette hozzá, hogy a debreceni szervízben csinálták meg neki a frissítést, hátha érint még mást is rajtam kívül.
Egyébként mi ez a MAG sensor?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...