Hirdetés
Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
válasz carlosca #12674 üzenetére
Mert először a palringoba kell regelj és csak utána léphetsz be az msnbe..
Ööö. Kapcsold ki vagy be a képernyőhöz igazítást és akkor jó lesz.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
rizso
addikt
válasz carlosca #12674 üzenetére
Ha pixelesnek látod, akkor ez segít rajta: Játék, egyéb > ... > Kijelzőhöz igazít - és itt vedd ki a pipát, ne legyen kipipálva! Utána teljesen más lesz a véleményed a palringoról!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
zack
nagyúr
válasz carlosca #13342 üzenetére
Nem lehet betenni. Ki fogják venni. Ezt már végigjártuk, és ki is vették.
Csak pü-ben lehet linket dobni védett tartalmakról.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
válasz carlosca #13442 üzenetére
Az aktivan forumozok kozul nekem van itt a legregebb ota meg a telefon (Bochaekat nem szamitva, de ok nem nagyon jarnak erre), es nalam semmi ilyesmi nem lepett elo. Pedig ha lenne valami hardverhiba, az itt felbukkanna biztosan.
user137-nel meg az a bug, hogy az exchangebol lejovo esemenyek ismetlodove valnak maguktol... Plusz az egyik meg extremebb volt: egy szuletesnap nalam 16-an, nala 20-an jelent meg
Viszont mondtam neki is, hogy nem vagyok 100%-ig meggyozodve arrol, hogy a Wave a hibas. Persze rajta egyaltalan nem segit, de lehet hogy a Samsung szervereiben van a bug, amik a tenyleges Exchange kommunikaciot vegzik.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
leslieke
Jómunkásember
-
-
-
válasz carlosca #14426 üzenetére
A firmware-verzio meg mindig csak a naptari datum, es az abban a honapban az adottvfirmware sorszama. Mindjuk erdekes, higy augusztusban mar 1.1-es szoftver, tenyleg, bar mas device, mas branch...
Nagyobb furcsasag, hogy a bongeszo meg benabb, mint eddig.
Pedig ez csak WQVGA felbontas.[ Szerkesztve ]
-
válasz carlosca #15443 üzenetére
Mér' OFF-ba teszed a kérdést? Hogy megvakuljunk amikor elolvasni próbáljuk?
Egyébként ez már egyszer előkerült, a Windows Installer CleanUp Utility segítségével kell kiszedned a Kies maradványait a rendszerből, majd újratelepíteni. Amilyen szép neve van, annyira könnyű rákeresni a topikban - már egyszer linkeltem.[ Szerkesztve ]
-
krisi047
aktív tag
válasz carlosca #15534 üzenetére
Samsung Apps a Facebookon:
"Samsung Apps If you are having trouble with the Firmware Upgrade function on your current Kies version, please delete the version that you have and download the updated version (1.5.3.10093.80), which can be found on (http://www.samsungapps.com/) right now. Again, we are sorry for the inconvenience. We appreciate your feedback."
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz carlosca #15713 üzenetére
ez a moszkvában merciket osztogatnak hír tipikus esete. Ugyanis az igaz, hogy befejezték a symbi támogatását, de azt hogy csak az androidra koncentrálnak a tipikus hozzáköltés, az eredeti hírban sehol nem szerepel. (Kaptam még a levélből is, amiben ezt közlik a fejlesztői szájtra regeltekkel, semmi más nincs benne, csak az hogy symbi annyi.)
A samu semmi újat nem mondott, ezt már év elejln bejelentették: no more symbi, csak droid, bada, és wp7. -
válasz carlosca #15713 üzenetére
Nem tudom ki csinálja az upfone-t, de hogy most nagyon elbaszta, az 100%. Az első bekezdés zárómondata baromság, amit ő költött oda, mert elfeledkezett a badáról és a WP7-ről
Egyébként olyan értelmezést is olvastam már, hogy itt mindössze annyiról van szó, amit a levél is ír: letörlik a Symbian support fórumjukat és dolgaikat, helyette ott a Symbian központi fórum, de attól még csinálnak symbianos telefont.
Én mondjuk kétlem.
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest