Hirdetés
Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Nem értem mi a f*szt csipog itt pár ember a bada miatt. Nem adták arany áron. Én 80ért vettem akkor, amikor a SGS 1 110e környékén volt. Tisztában voltam mindkettő előnyével, hátrányával. Mérlegelés és pénzlimit híján a Wave mellett döntöttem. Ma már 30-40-50e, szóval ár érték arányban még mindig jobb más hasonló hardware felszereltségű telefon.
Teljesen felesleges szétlőni a topikot azzal, hogy mindig a hibák és a nyafogás megy. Persze napi figyelője vagyok több badás/wave-es oldalnak (köztük ez a fórum is), de hogy sokszor lapozgatnom kell, KERESNEM 1-2-3-4 oldalon keresztül, hogy mi a hasznos hozzászólás (mondjuk esetleg egy link alkalmi ingyenes apphoz), ....
Én már hónapok óta nem használom böngészésre, mert ha netán nem vagyok laptop közelben, akkor azt a pár órát kibírom (nincs mobilnet). Bízok benne hogy a 2.0-val elhallgatnak majd a picsogók.
-
ABal
őstag
válasz TomWexX #46901 üzenetére
Bocs, azt hittem, hogy megválaszoltam. A lényeg, hogy nem vagyok egy társasági lény, így fel sem merült, hogy az SH is meglegyen. Soha nem használnám, nem éreztem szükségét.
[Megnyílt a dühöngő: itt lehet fikázni a Badát és a Samsungot.] (Csak hogy ne itt füstöljön a puskapor)
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz Ferdzsoo #46881 üzenetére
Nekem volt egyszer egy ilyen bajom. Legelőször én se nagyon mertem bevállalni a Multit, így maradt a patchereles valami, és miután meg akartam csinálni a PSH-t, egyszerűen nem tudtam. De mondtak mást is, nem tudom mi volt pontosan, valahol itt van elásva a fórumban.
A multi amúgy nem nagy cucc, annyi hátránya tényleg van, hogy törlődik minden.PS4
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
bokrosolajos
őstag
Tudod, a stílus maga az ember !
Itt mindenki habzó szájjal védheti a telefont, még olyan is, akinek konkrétan nincs is S8500 Wave-je!.Az meg hab a tortán, amit említettem napokkal ezelőtt, ha valami hiányosságra fény derül, akkor az onnan kezdve inkább felesleges dolog, amire nincs is igazán szükség
Na, váltsunk témát! Beszéljünk az Angry birds-ről
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Mégis miért ne lennék jogosult? Fórum? Igen. Elfér a picsogás? Igen.
Nem jöttem ide panaszkodni, és szerintem sokan nem teszik (vagy elégedettek, vagy nem). Ha nem tetszik, le lehet cserélni. Ha nem tetszik, lehet reménykedni a 2.0-ban.
Kár hogy ez a fórum kezd átalakulni utálom a wave-et fórummá. Nekem van egy két ismerősöm, akinek wave2-je van, és tökéletesen elvannak vele (1.2vel!!!). Igaz nekik nem volt a múltban iphone3g-jük, lehet azért nem panaszkodnak...
Amúgy hasznát venném a böngészőnek (mert ma már sok helyen lehet találni wifi-s helyet), de lassú, akadozó.
-
bexinho23
őstag
válasz bokrosolajos #46914 üzenetére
Már írtam...
Nem lenne annyi panaszkodás, vitapárbeszéd, akkor könnyebb lenne megtalálni a normális hozzászólásokat. Felesleges minden hónapban ugyanazt a vitát szítani. Ennyi.
-
peter_k
tag
Nem nagyon reménykedek a 2.0-ban és nem is tervezem 1éven belül lecserélni a telót.
A Navitel programjával tudok vele túrázni és megspóroltam egy min. 50ezres készüléket. Ezért, nekem már megérte. Nagyon jó készülék egy-két durva hibával. ( Nem kezeli a zenéimet folderek szerint listázva és háromig el kell számolni, míg beleszólhatok. )
Ez van.
55 ezer körül vettem, T-s hűséggel. A Galaxy S-t, akkor majdnem kétszer annyiért adták, led fény nélkül. Meg aztán nem is tetszett a műanyag háza. Ma is a wavet venném meg.A Te kritikáid nem építőek és segítőek, hanem provokálóak. Ez nem baj, de biztos van akit bánt. Én, személy szerint élvezem és remélem nem fognak kimoderálni, bár úgy érzem, néha közel állsz hozzá.
üdv,
-
Tomajdon
aktív tag
Jó az aláírásod! De nyugodtan be lehetne mellé még írni, hogy: egy évre várva: normális böngészőre, normális és hasznos app kínálatra, és igazából a Samsung 1 évvel ezelőtt tett ígéreteire...
Amúgy én meg azért nem adom el a telómat, mert szerintem 35.000 Ft-nál többet ér. Szóval 35e ft-ért én nem fogok odaadni egy hardveresen szerintem 50e ft-ot érő telót, azért mert Bada van rajta. Inkább használom tovább, még úgy is hogy nem a legjobb. Majd jövőre lemegy az ára a mostani csúcs androidos telóknak, akkor majd váltok. Vagy lehet, hogy nem, ezt még meglátom.
-
consono
nagyúr
válasz Tomajdon #46919 üzenetére
Valahogy én is így vagyok vele. Annyiért, amit adnának érte nem éri meg eladni, mert nem kapnék azért a pénzért olyan telót, ami kiválthatná. Szépek meg jók a 40eHUF környéki független androidos telók, de sem a kijelző, sem a fényképező, sem a minőség nem az amit megszoktam...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Van Bada-ra olyan zenefelismerő progi mint a Shazam?
A kanál a gyengék villája
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #46904 üzenetére
És ez az a hiszti, amivel kezd egyre jobban tele lenni a hócipőm!
Ez a fórum lett az a hely ami megkedveltette velem a fórumozást, mert jó volt a társaság, a hangulat, segítőkész csapat, akikkel még másról is lehetett beszélgetni. Nem volt nap, hogy ne írtam volna. Akkor is leírtuk a véleményünk más telókról, mi több ha valaki váltott szívesen olvastuk az élménybeszámolókat is az új vasról. Ha volt negatív vélemény, megbeszéltük, vagy ha nagyon kezdett elfajulni a dolog elcsaptuk az élét egy viccek, poénnal.Most pedig mi van? Egyeseknek köszönhetően a folyamatos hiszti, sokszor személyeskedésbe átmenő, kötekedő tartalmú hozzászólások. Gyerekes bosszúhadjáratot folytatok a Samsung és a Bada ellen, valamint az azokat kedvelők ellen itt a fórumon, mert csalódtam, és mert volt aki beszólt vagy megmondta a véleményét. Nevetséges, és egyben szánalmas is. Napi rendszerességgel olvasom a fórumot, most még. De írni már nincs kedvem, mert ami kijönne belőlem a sok "hisztizzünk ugyan azon mindennap" hsz-ek láttán, az nem fér össze az alapelvekkel.
Csak így tovább annak aki magára ismer, előbb-utóbb nagy ívben repül innen.(más fórumokon ennél kevesebbért is vérontás van) Mindenki mástól bocsánatot kérek a nem ide vonatkozó témáért.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
unrealnoise
senior tag
Azért bírom, hogy többen beírják, hogy egy-két ismerősük hogy elvan a wave-el (1.2-vel is), oké, lehet elvannak, de azért ne ez a nagyon alapszint legyen már az a bizonyos szint egy tavaly év végén még "prémium/felső" kategóriába tartozó okostelefonnál.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
unrealnoise
senior tag
válasz szimike79 #46926 üzenetére
És erről mégis ki tehet? Ha a samsung talán kicsit jobban megerőltette volna magát, egy év alatt, akkor nem lenne ez... Én nem is hisztiznék ennyit, ha azt a pár hiányosságot, alapvető hibát kiiktatták volna egy 1.3-ban, de nem tették meg... Nehogy már mi, végfelhasználók legyünk a ludasak. A fórum meg arra való, hogy véleményt nyilvánítsunk. Nem tudom hol éltek, de a világon nem találtok olyan fórumot vagy helyet, ahol X zenéről, XY versenyzőről, vagy márkáról nem lehetne valakiktől erőseb negatív véleményeket olvasni. A Wave esetében ez még csak nem is szubjektív, pár dolog tényleg nagyon béna benne.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
leslieke
Jómunkásember
válasz unrealnoise #46928 üzenetére
Épp csak a lényeget nem értetted meg. Legyen véleményed, írd le a negatív kritikát, tapasztalatot.. egyszer, kétszer.. de ne naponta!!
És van itt olyan - név nélkül is magára ismer - aki hetek óta ezt csinálja. Ez az, ami már idegesítő, unalmas és (egy újabb utalás az illetőre) szánalmas is.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szimike79
őstag
Nem igazán érteted meg a hozzászólásom lényegét!
Nem azzal van a gond, hogy valaki leírja a véleményét. Ezeket régebben is megírtuk, megvitattuk, akár negatív volt, akár pozitív. De az, hogy minden második hozzászólásban azt olvasom, hogy ilyen sz@r a bada, olyan szemét a samsung, az android ilyen jó olyan jó, ez van rá az van rá! Aki Androidos telót akar isteníteni, az menjen az adott telefon topikjába és tegye ott.
Az megint más, ha valaki megkérdezi a véleményünk, hogy milyen telefont vegyen, abban is szoktunk segíteni, még ha arra is van fórum.Vannak dolgok, amivel egyet értek abban, amit leírtál, DE attól hogy minden nap ezen hisztizik valaki, mi több legtöbbször ugyan az a személy, még nem lesz jobb, változni sem fog semmi a hiszti hatására, maximum sokaknak a kedve megy el a fórumozástól.
Én is írtam már negatív véleményt, van egy két dolog ami nem tetszik a jelenlegi 1.2-es rendszerben, le is írtam, megbeszéltük. Azonban nem ezen lovagolok folyamatosan, kezdek személyeskedésbe, sértegetésbe azokkal szemben, akiknek nincs vele gondjuk, vagy éppenséggel jónak tartják.
[ Szerkesztve ]
-
ruszi_tomi
aktív tag
Van 2-3-4 ember, aki leírta a negatív véleményét, ezzel nincs is baj, szíve joga, egyes pontokban egyet is értek, valóban van mit bepótolni a BADA-nak...........
De az hogy minden hsz.-ben ugyanazt írják, csak más szóhasználattal............. Mintha betanulták volna és mindig ugyanazt hajtják. A bada rossz, érteeeem, az Android jó, érteeeem???............ Ha nem tetszik, add el, és vegyél egy SE X8-at 30-ért, aztán nyomjad az AB, és menj az X8 topikba, és kezd el ott hogy műanyag ház, relatíve rossz ki kijelző, lassúság stb.................Oneplus 8T 8/256
-
duvi
nagyúr
válasz peter_k #46918 üzenetére
Szia!
"Nem kezeli a zenéimet folderek szerint listázva"
Ha még aktuális a probléma és nincs kedved megvárni a 2.0 szoftvert, akkor ajánlom a iPlayer Trialt ingyen kipróbálásra. Amennyiben tetszik és megér neked 560 Ft-ot, akkor letöltheted a fullos iPlayert is. -
ABal
őstag
Van az, ha valaki kifejti a véleményét, mert elégedetlen, vagy mert megoldást keres, és más az, ha valaki azért jár rendszeresen egy fórumra, hogy provokálja a többieket azzal, hogy újra és újra előadja ugyanazt pusztán a hatás kedvéért. Ha egyszer bizonyítani szeretne valamit, ahhoz nem kell ezt minden héten elismételnie és a többi fórumozó arcába dörgölni. Mi tehetünk az adott helyzetről? Minket akar büntetni érte azzal, hogy szétdúlja a fórum nyugalmát? Ez nem egészséges dolog, amellett, hogy nem is tisztességes másokkal szemben, akiknek elveszi a kedvét a normális fórumozástól.
-
bokrosolajos
őstag
válasz szimike79 #46931 üzenetére
Ezt most például miért írtad le egymás után kétszer? Ja, bocs máséban a szálkát
Figyi! Azt nem értitek meg lesliekével, hogy régebben volt miről társalogni, most meg nincs semmi, csak a keserédes várakozás!
Régebben naponta két-három új appot kielemeztünk, INGYEN appokat, amiket vagy innen, vagy onnan le lehetett tölteni. Mára ez is megszűnt, a Samunak hála elvileg csak egy ország egy fiókjával tölthetsz le, ráadásul még azok is leveszhetnek a bénázásaik miatt
Miért felejtitek el, hogy azért nincs téma, mert nem szolgáltat a Samsung??
Megmondom mikor volt a csúcs hsz termelés itt:
- amikor még új volt a teló, de már voltunk elegen
- amikor Androiddal próbálkoztak
- amikor kijött a 2 betaEzen kívül egy-két alkalom volt, amikor úgy pörgött a topik, mint ahogy mondjuk egy nem írom le, másik OS topikja
Inkább azon gondolkozzon el, akit érint -és nem egy ember- akinek ha valami vélemény nem tetszik, ajtót mutat!!! Ez is szánalmas.
El lehet gondolkozni, hány ember jött ide érdeklődve, hogy ezt vagy azt tudja-e és csak ezek a tagok flegma válasszal azt válaszolták, hogy "Nem, nem tudja, nem is érdekel minket, és különben is, lehet menni venni mást!" - ezeket az embereket nem is láttuk többet!
[ Szerkesztve ]
-
Cymby
tag
Régóta figyelem a témát és egy évvel ezelőtt, mikor még a Bada kezdett itthon ismertté válni, úgy gondoltam szükség lehet egy fórumra ahol meg lehet beszélni az új rendszerrel és az új telefonszériával kapcsolatos dolgokat. Ekkor indítottam a mysamsungwave.hu fórumot amit a Bada felhasználók mind a mai napig előszeretettel használnak és hála az ott folyamatosan jelen lévő lelkes segítőinknek szinte minden kérdésükre választ kaphatnak.
Idén egy évvel a fórum indulása után létrehoztam a badablog.hu weboldalt, amelyen a napi aktualitások és információk jelennek meg, melyek publikálásban szintén nagy szerepe van az itt is aktív fórumozók egy részének.
A napokban magánjellegű elfoglaltságaim miatt nem nagyon tudtam követni a Bada-s híreket és időközben egyre többet nyüstöltem a droidos kis x10 mini pro masinámat. Nem egy nagy durranás a telefon, de sok olyan dolgot tud amire én a Bada-nál már több mint egy éve várok és még még mindig nem tudta a Samsung megoldani. Gondolok itt böngészőre vagy a Facebook kliensre.
Droidos használat közben döbbentem rá, hogy ezek az apró dolgok nálam sokat nyomnak a latban és valóban bosszantó tud lenni, hogy kis droiddal olyan dolgokat el tudok intézni amit a Wave-el csak elég nyögvenyelősen.
Szeretem a Wave-et és Bada rendszerben is bizakodom továbbra is, de valahogy most hiányérzetem támadt. A droid ad valamiféle szabadságérzetet a magamfajta buherátoroknak hogy a gyári dolgokon felül még valami pluszt is bele lehet varázsolni a masinába némi tákolással és mintha pár alkalmazás letöltésével mindent meg tudnál vele oldani.
Sok fontolgatás után úgy döntöttem, visszatérek az Android rendszerhez, mégpedig egy Xperia Neo megvásárlásával, de mivel sok szállal kötődöm a Wave-hez és a Bada-hoz melyek nélkül nem jöhetett volna létre az a nagyszerű közösség ami életben tartja a hazai rajongótábort, így nem fogom eladni a Wave-et egyrészt mert hatalmas pénzügyi bukta lenne a jelen árát tekintve másrészt meg kíváncsian várom a Bada 2-t. Ha beválik az új rendszer és használható is lesz akkor talán még később adok egy esélyt a Wave-nek, hogy bizonyítson. Egyelőre félreteszem és csak az alkalmazások meg új romok teszteléséhez veszem majd elő, mert továbbra is szeretnék ennek a közösségnek a tagja maradni és többiekkel együtt segíteni a majdani felhasználókat a rendszerrel való ismerkedésben.
Roby
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #46935 üzenetére
Te meg azt nem érted meg, hogy mi meg nem akarunk társalogni az állandó nyavalygásodról.
Leírtad elégszer (nem kétszer, hanem sokkal többször), hogy mi a bajod a telefonnal, a Badával, a Samsunggal. Elég volt. Már tudjuk és felfogtuk.
Az meg végképp nem igaz, hogy aki kérdezett nem kapott segítséget.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
bokrosolajos
őstag
válasz leslieke #46937 üzenetére
Te nem érted meg, hogy itt egy közösség van, és nem te mondod meg, mit akarsz hallani?!
Felfogtad? Azt miért nem fogod fel, hogy az is ugyanilyen idegesítő nyavalygás, hogy mindent jónak állítatok be - leginkább saját magatoknak?Megkérlek szállj le rólam, mert rajtam kívül egyre többen vannak elkeseredve és pártolnak el. Olvass csak vissza húsz-harminc hsz-t és láthatod!
Előbb-utóbb elzavarsz mindenkit azzal, hogy komolytalan válaszokat adsz, ha egyáltalán hajlandó vagy válaszolni!Legmegrázóbbat itt olvashatod Cymbytől! Pontosan ugyanazt tapasztalta, mint én vagy bárki, aki megismerte az Androidot és már látja, mennyire kínszenvedés a bada
Egyébként itt volt ma a téma: hazudott a Samsung. Van aki ezt értelmezi, van aki elhallgatja
Cymby: Sajnálom, hogy így alakult, de teljes mértékben megértelek!!!
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #46938 üzenetére
Rendben, legyen így. A jövőben a hozzászólásaid ignorálom, és nem reagálok rájuk.
Mindenki mással szívesen beszélgetek továbbra is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TomWexX
addikt
válasz bokrosolajos #46938 üzenetére
Miért Te akarod mindig az utolsó szót???
Nem veszed észre hogy egyre több embert idegesítesz fel?
Már mondtam hogy igazad van az elkseredéseddel kapcsolatban, én is így érzek, de érdekes mód belém mégsem köt senki.
És amit lesliekéről írtál egyáltalán nem igaz, mert ő itt az egyik legsegítőkészebb fórumtárs!Szerintem ezt a vitát sürgőssen fejezzük be, mert nem lesz jó vége!!!
Még mindig PEACE!
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
potyi23
senior tag
Duvi,karma ..koszi
-
szimike79
őstag
válasz bokrosolajos #46935 üzenetére
Úgy néz ki hiába írtam le kétszer , te még mindig nem érted, jobban mondva nem akarod érteni! De az is lehet hogy nem fogod tudni megérteni a nagy Samsung-bada utáló önsajnálat közepette!
Gyártsunk hsz-t mert nincs éppen semmi komoly téma? És attól mi lesz jobb? SEMMI!
Nem tetszik valami a badában? Sírjuk el napjában 20-szor! Attól mi lesz jobb? SEMMI!
Hazudott a Samu? Fikázzuk le még vagy 200 hsz-n keresztül! Attól mi lesz jobb? SEMMI!És még folytathatnám a sort a hasonló jellegű hozzászólásaiddal, de felesleges, mert már mindenki fújja kívülről!
Egy valamit mégis elérsz velük a SEMMIN kívül, leviszed a béka segge alá a topik színvonalát. Kíváncsi lennék hogy hányan vannak akik unják már ezt?Elöbb menekül innen az aki a te megnyilvánulásaid elolvasa, anélkül hogy kérdezne, semmint leslieke válaszai miatt. Aki meg olyan stílusú választ kap tőle, valószínű hogy nem ok nélkül kapja.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #46939 üzenetére
+1 Én is így teszek. Már két alkalommal is hagytam magam belerángatni egy parttalan vitába, ami csúnyán elfajult. Többet nem teszem. Csak az az egy és utolsó kérésem van bokrosolajoshoz, hogy legyen szíves és ne reagáljon/gúnyolódjon/sértegessen a posztjaimra. Én is tartózkodni fogok az ő hozzászólásaira való válaszoktól. Ezzel megőrizhetjük a topic nyugalmát a jövőben. Előre is köszönöm
-
duvi
nagyúr
Bada 2.0 fejlesztői versenyt indít a Samsung, 3.000.000 dollár összdíjazással.
Forrás -
ABal
őstag
válasz SpaceKombajn #46946 üzenetére
-
szimike79
őstag
válasz SpaceKombajn #46946 üzenetére
Akkor nagyon bele kell húzniuk a store feltöltésébe jobbnál jobb progikkal, mert bajos lesz ennyi zsét elkölteni.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- iPhone topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs