- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
potyi23
senior tag
hi.Hol tudok wave II -re valmi jo temat lehuzni? ingyenes van ?
-
potyi23
senior tag
hi.Miben kulonbozik a Wave II -s az egyestol parameterekben?
-
potyi23
senior tag
Duvi,karma ..koszi
-
potyi23
senior tag
hi.Toltottem le worms jatekot a bar.nom teljere,es hogy kell feltenni?nekem androidom van,es ott fajkezelovel kitallozom,majd beinst.Itt is tegyem fel a kártyára,majd kerressem meg ,és inst?Kell valami fájkezelo hozza?
-
potyi23
senior tag
hi.Badara honnan tudnak letolteni jatekokat?ingyenes gondolom nemsokhelyen van....
-
potyi23
senior tag
hi.Mitol lehet az hogy a baratnom telje wave2nem ebresztette fel reggel? pedig jol bevolt allitva rajat minden,meg megisneztem mindjart akkor.4:25 kor kellett volna ebreszteni,erre fo az enyemre kelt fel ami 4:50 kor szolt...Mitol lehet ez?ora,datum pontossan beállitva..
-
potyi23
senior tag
hell.Idezem: A telefonokat azért soroltam fel, hogy mutassam, hogy végigkövettem a fejlődését. Már ha lehet ezt fejlődésnek tekinteni - én alapvetően egy Java-ellenes ember vagyok (ez külön mise), és pont az androidos telefonokon jól ki is jön minden előnye, lásd laggolás, NDK szüksége... Nomeg ott vannak a nyílt forráskódú AOSP vs. a telefonokon futó Android közötti durva különbségek, az agresszív kamuzás a nyíltságról, a fragmentáltság, a szedett-vedett Market és a rajta lévő nagy mennyiségű, inkonzisztens izé...
latom nemnott a szivedhez az andoid.Mit jelent pontosan az NDK szuksegessege?fragmentaltsag?Toredezik a rendszer?Teny es valo h az androidot jobban testre lehet szabni mint a badat.melyik tel rendszerre mondanad hogy ez neked valo?
-
potyi23
senior tag
talaltam olyan menut a biztonsagban h mobilkoveto,jelszo,es uj fiokok kellett volna megnyitnom,mire valo ez a menu?erdemes folytatnom?lopas ellen van?mert androidra van hasonlo app....
-
potyi23
senior tag
-
potyi23
senior tag
megvettem a telt,de hogy a fenebe lehet widgetet kiraknai a hatterbe?vag tul nagy keres ?azt tudom h van gomb felul a kepernyon,de pl a bongeszot,es a calkulatort szeretnem kihelyezni,de azt sehogy sem tudom,csak fix widzseteket
lehet kirakni...
-
potyi23
senior tag
válasz
bokrosolajos #35576 üzenetére
koszonom rendes válaszod,mindig van olyan forumozo aki kitud borulni egy-egy kerdesen,inkabb jobblett volna ha elsiklasz a valsz gomb hegyett ugyanis voltak elotted olyan rendes hsz-ek amikbol eltudtam donteni h melyiket vegyem......
-
potyi23
senior tag
Hi. samsung ace,es a Wave 2 kozott nemtudok donteni,de ugy nezem hogy a wave 2 jobbnak tunik?! melyiket vegyem ?Wave -nal az agondom h Bada os van rajta,mig a masik android,de a wave 2 gyorsabb a tesztek alapján.Mivel jobb a wave 2 meg,azon kivul h joval dragabb?Koszi...
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- További aktív témák...