- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyuli76
tag
Sziasztok.
Remélem h jó helyre irok.Van108cm ledtv,amit 3m hdmi kábelel összekötöttem a laptoppal.Amikor filmet nézek és a táj jelenet van a filmben,akkor szakadozik,lagol a kép.Olyan jelenet van,h a kamera pásztáza a tájat.Remélem értittek h mit akarok mondani
Más esetben nem jelenkezi a lagolás.
Ez hdmi hiba?A laptopom 2 éves és van benne 2gb videokártya. -
upc8823
tag
van egy EH6030 3D led tv
háttér világításnál fekete folt van
mi lehetett vele ?
-
törölt tag
Hello!
Azt meg tudjátok mondani légyszíves, hogy Samsung UE32H4000AW TV-nél lehet-e / hogyan lehet 1db új csatornát bekeresni? Az M4-et szeretném beállítani, de nem látok olyan lehetőséget, hogy csatorna hozzáadása, csak automatikus keresést. (Ami gondolom teljesen a nulláról újrakeresni az összes elérhető csatornát.)
Előre is köszönöm a segítséget!
-
okostojas
csendes tag
Sziasztok! Van itt olyan szerencsés aki ilyet valaki használ már otthon? http://avbox.hu/televizio/4k-televiziok.html?manufacturer=3. Vélemény róla?
-
Aryes
nagyúr
Kedves tudósok!

A kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan hack, hogy a 40EH6030-as készülékre rátenni egy 40F6100-as firmware-ét? Azért mertem csak feltenni a kérdést, mert az említett két készülék hardveres tekintetben igen hasonlónak tűnik (valódi 100Hz-es panel, 200Hz CMR, 3D), viszont szemre a kettő között nagyon feltűnő a mozgásjavító algoritmus minősége, természetesen az F széria javára. Újabban ez a mániám, viszont a 6030-as holnaptól akciós lesz...
A válasz valószínűleg nem, csak gondoltam mi van, ha mégis.
-
Z10N
veterán
-
_DiEGO_
őstag
-
Burt1793
veterán
RCA kimenet nincs, 1 optikai van szerintem. Ha nincs hdmi az erősítődön, akkor venned kell hozzá optikai-analóg konvertert vagy a fülhallgató kimenetre kell kötnöd a hifit.
nem nagyon tudok most benézni mögé, de 3 vagy 4 hdmi van rajta, ugyanennyi usb is. De ezek az adatok biztosan fent vannak minden oldalon. -
_DiEGO_
őstag
-
Burt1793
veterán
Itt egy cikk az f6400-ról: [link]
Ezt olvasd, mert ebben csak dicsérik.
A 3D elég pöpec, de nem szeretem. Szerintem felesleges, mert olyan szép a képe 2D-ben, hogy nem szívesen veszem fel a szemüveget. Amúgy az Avatar, Bosszúállók, Hobbit feltétlenül kötelező 3D-ben.
Én közelebb öltem alattuk a TV-hez, úgy 1,5 méterre. Így már jobb volt mint a moziban, 150 centiről néztem a 140 centis tv-t![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_DiEGO_
őstag
Én is ezzel a F6400 -al szemezek , illetve már több annál , csak hááát T-Home -nál szeretném megvenni 2év hűség keretein belül kamatmentesen , de csak nincs ott a listában .
Pediglen már nagyon várom ... illetve jó kis fullos cikket is szívesen bújnám
No meg csusszanhatna alább az ára is 
3D -s filmek mennyirán élvezetesek ezen méreten ? környezetemben nincs senkinek , így megsem tudom nézni ...
-
Burt1793
veterán
Ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te, elkezdtem állítgatni a képet, végül jó lett.

Az a tapasztalat, hogy embere válogatja a beállításokat, így külön profil kell mindenkinek.
Motion plus-t, mpeg szűrő-t és hasonló minőséget javító dolgokat én ki szeretem kapcsolni. Ha ezek be vannak kapcsolva szappanopera a műsor.
(Ha nem HD/FHD filmet nézel, akkor a javítókat bekapcsolva lehet hagyni.)
Kicsit állítasz a fényerőn, kontraszton, színen és minden ok lesz. Egy próbát megér, főleg, hogy legalul ott a visszaállítás gomb
-
ribizli1975
újonc
Azt már én is nagyon várom (mármint az F szériás tudástárat)... két hete vettem egy samsungUE40F6400-as tévét, egyelőre még a képbeállításokkal küzdök, sehogyan sem akar összejönni a tökéletes kép... T-s vagyok, IPTV előfizetéssel, HD csatornákkal, de nem az igazi.. Valakinek nincs valami tuti tippje a beállításokat illetően? (én annyira nem értek hozzá... egyelőre :-)) Köszönöm előre is, ha valaki segít.
-
Burt1793
veterán
-
JoeYi
őstag
-
Z10N
veterán
Az F szeriarol meg nincs tudastar? F6000-bol melyiket erdemes, illetve eh6030-hoz melyik van a legkozelebb arban/tudasban? koszonom az infokat.
-
Jovanny2
őstag
-
SütiGTi
senior tag
Van egy samaung 6800as tevem es a youtube-os videokat nemtudom megosztani....eddig mukodott aztan nagyon elszarodott az a program amit hasznaltam...imediashare-t hasznaltam....lehet nem a megfelelo topic de ha valaki segitene vagy ajnlana egy helyet ahol tudnek ezzel kapcsolatban kerdezni az nagyon jo lenne...koszonettel
-
törölt tag
-
Burt1793
veterán
Sziasztok!
50"-os samsung LED TV-t szeretnék vásárolni.
Már elolvastam a cikket az elnevezésről.
Két TV-t találtam: [link], [link].
Az egyik ugye 67-es, a másik meg 66-os, viszont nem látok semmi különbséget a felszereltségben, pedig ez a szám elvileg azt mutatja.
Árban is van egy 40 ezer forint különbség a 67-es javára. Még egy furcsaság, hogy a samsung oldalán nincs részletes infó a 66-osról, viszont a 67-est csak 2 helyen árulják Magyarországon.Tehát a kérdés: Van számottevő különbség a két TV között?
Van más 50"-os samsung, amit érdemes említeni?
Van olyan, ami új, tartalmaz minden újítást, de mégsincs benne smart funkció?
Érdemes más márkákat is bevonni a választásba?Ez a háttérvilágírásról szóló ES & EH betű nem nagyon látszik a fenti TV-k nevében... (?)
Köszönöm a válaszokat!
-
campers
tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok. A kérdésem, hogy ue46es6500 vagy ue46f6500? Melyik, miért?
Akinek van tapasztalata, kérem ossza meg. -
JoeYi
őstag
Uj resz a cikkben:
Digitális-analóg audio konverter (DAC)
[Digitális-analóg audio konverter (DAC) sztereó]
[(L:http://logout.hu/bejegyzes/rudy/digitalis-analog_audio_konverter_dac_5_1/hsz_1-50.html)Digitális-analóg audio konverter (DAC) 5.1](/L) -
Jovanny2
őstag

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Jovanny2 és Z10N kollégák, nem szeretnék senkit szankcionálni, kérlek, fejezzétek be az offolást. A kapcsolódó hozzászólásokat töröltem. Köszönöm.
-
Jovanny2
őstag
-
Z10N
veterán
Hello,
Az F szerianak van mar topikja? Nem lattam a talalatok kozott. Azert is kerdezem, mivel a UE40EH6030 peldanyt szemeltem ki (mellekesen mennyire beszerzheto mostansag, illetve alapbol hany szemuveg jar hozza, mert nehol 2, mashol 4-t irnak, hivatalosan 4 jarna hozza tudtommal, csak kiveszik a csomagbol es eladjak kulon). Visszaterve az F szeriara, mar kulfoldi forumokn olvasgattam es a gyari oldalt is nezegettem. "hulyeazertnemvagyok"-nal meg nem voltam megnezni hogy van-e mar. Azert is aktualis, mert kijott a teszt par napja az F6000 csucspeldanyarol, gondolom a tobbi is esedekes igy majus vege fele. Koszi az infokat elore is.
Udv, Z.
-
pakriksz
őstag
azért kicsit fura hogy az UE40EH6030-ot ajánljátok, miközbe elég szép input lagja van. Vagy ezt lehet csökkenteni az okosságok kikapcsolásával?
-
8HAA
tag
Led háttérvilágítás ilyen!
Van ahol picit észrevehető és van ahol nem.
Típus azonos készülékeknél is lehet eltérés a homályosodás/világosodás elhelyezésében.
40ES6100 készüléket vettem és csak fekete háttér tök sötétben veszem észre a jelenséget.
Ötletem a zavaró tény enyhítésére: kontrasztot picit csökkenteni, fény szenzor bekapcsolása és amikor kevés a szobában a fény visszavesz a fényerőből és az okozó háttér világításból is!
Próbált ki ez segíthet! -
mejci.j
újonc
Lenne egy észrevételem , ha valaki találkozott már hasonló jelenséggel . Van egy Samsung UE40ES5700SXZG LED tv- m . Az észrevételem a következő . A képernyő bal oldalán általában reklámok alatt lehet látni főleg a kép bal oldalán ami olyankor szürke kb 1- 1,5 cm - es sávok vannak félkör alakzatban szabályosan , valószínű a másik oldalon is ugyan ez a helyzet , csak ott nem szürke a kép , hanem színes, így azt nem látni. Főleg az esti , illetve sötét fénynél lehet jobban látni ami zavaró. Ha valakinek van valami ötlete szívesen fogadom , és előre is megköszönöm . Ez a " jelenség " a készülék megvásárlása óta megvan aminek dátuma 2012 december .
-
Bobbysolo
tag
Nagyon jól összeszedted a tudnivalókat, rengeteg időt spóroltál meg, nagy köszönet!

-
zoltb
csendes tag
Helló.
Smu 40EH6030 hoz nem találom sehol a UPC CL+ mediacard kártya kompatibilitást.
Lehet ,h nemeszi meg? Van ilyen valakinek?
tenk jú
-
törölt tag
igaz már itt az új széria, de én most tervezek venni egy 6710S modellt. Valahol azt olvastam, hogy PVA panellal van szerelve, ez mit jelent?
-
JoeYi
őstag
-
satu777
csendes tag
Sajnos megnéztem az ES7000 képét ... ég és föld volt a 6800-hoz képest. Sokkal jobb színei vannak.
Mit is írt valaki, mikor esnek majd az árak?
-
VGYke
addikt
Gratulálok az íráshoz! Igényes, szép munka és ami fontosabb; nagyon hasznos információkat tartalmaz.
Egyetlen információt azonban jobban körbe kellene járni, miszerint a WIS12ABGNX USB adapter g-s és 54Mbps. A linkelt lapon ez van: IEEE 802.11a/b/g/n, ráadásul Frekvencia sáv: 2,41 - 2,48 / 5,15 - 5,85 GHz, tehát tudja a 2,4 és 5 GHz-et is, 5MHz meg ugye n és felette. Ennek ellenére, valóban azt írják: Data Rate: 54/48/36/24/18/12/9/6Mbps. Valami itt nem kerek!
Már csak azért szóltam közbe, mert nekem a B7000 TV-hez Samsung WIS09ABGNX adapter van, 5GHz-en csatlakozik a routerhez, teljesen korrekt. A routerről WiFi-n 1080p mkv lejátszás pröccenés mentes. Furcsa lenne ha egy bevált cuccot lebutítottak volna. De a WIS12ABGNX -ről fellelhető információ, valóban ellentmondásos. -
8HAA
tag
-
Jovanny2
őstag
-
8HAA
tag
-
JoeYi
őstag
-
8HAA
tag
Én is befékeztem és már a regisztráció után kapott kóddal be sem jelentkeztem!
Apród -on hirdetik a termékeket és ott kaptam meg a rendelési web oldalt.
Kérdésemre:
Regisztráltam.
Most már látom a szállítási opciókat.
Nincs olyan, hogy utánvéttel fizetem egyben az összes költséget???
Válasz:
-Nincsen.
-Hááát így zsákbamacska az egész!
-Nem, hiszen erre van a garancia, de ha Önnek nem felel meg akkor sajnáljuk.Ezek után nem is válaszoltam.
Erre van a garancia????
Mire??? -
Jovanny2
őstag
-
8HAA
tag
Halli!
Ilyen rendelési módot látott már valaki ??? itt 99.990,-Ft
UE40ES6100
Nekem nagyon olcsónak és átverősnek tűnik.
Esetleg valaki vásárolt már tőlük? -
dzsozdzsoz
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat. Vezetékesre tértem át, azzal jó az adatátvitel.
-
torzsa3
csendes tag
Halli,én úgy csináltam hogy a Web Browser-be nekem a Google.hu van be álitva kezdő oldal ,és a keresőbe beírom:speedtest és utána belépek az oldara ennyi.
-
dzsozdzsoz
csendes tag
Hello YoeYi!
Létszi írd le a TV-n történő sebességmérés menetét, mert én a Search-be írtam "www.speedtest.net" de csak you tube-okat adott ki. Legelső írásomat követően beléptem gmail-ben. Sajnos én már csak lépésről, lépésre tudom elvégezni, nem értek hozzá! -
torzsa3
csendes tag
Halli én kipróbáltam kábellel van összekötve a TV és a PC is.Telenor hálózaton próbáltam ki ,én Digi kábelen netem van és még külföldön vagyok(Románia) csúcs időbe próbáltam délután mikor elég túlterhelt a hálózat.A Tv-Ping:124,letöltés:2.40MB,felfeletöltés:1.18MB.A PC-Ping:10,letöltés:5.85MB,felfele töltés:12.62MB,volt de délután Magyar országba,Itt porobáltam volna Románian belül akkor jobblet volna.
-
JoeYi
őstag
a tévén is elindíthatnád a speedtestet
-
dzsozdzsoz
csendes tag
Kiegészítés: a smart hub fitness videói, you tube videóklippjei is élvehetetlenül lassúak
-
dzsozdzsoz
csendes tag
-
Jovanny2
őstag
Az utóbbit kizárnám, az én 6100asom egy maggal is szaggatásmentesen játsza a 20 Mbites netem videóit, a T-home-os wlan VDSL routeren keresztül. Szerintem valamilyen router beállításban lehet a bibi. Hálózaton milyen az átjátszás? Allshare-rel ha ráküldesz valamit gépről? Csak azért, mert akadásmentesen megy át nálam a FullHD 3D film is DLNA-n Win7-ről.
-
dzsozdzsoz
csendes tag
Sziasztok!
Tök kezdő vagyok a digitális világban. Vettem egy UE46ES6800-as Samsung Tv-t. 25Mbit/s internetemet TP-Link Tl-WR841N routerrel játszom át a tv-re, de szaggatnak, nagyon lassúak a videók.Mit csináltam rosszúl, vagy ennyire gyenge a smart funkció a kétmagos procival? Segítségeteket kérem, előre is köszönöm -
Jovanny2
őstag
-
JoeYi
őstag
ajánlom a másik cikkemet a felbontás tesztről. Tudja
-
Jovanny2
őstag
-
satu777
csendes tag
A cikk szövege alapján az es6100 tudja a full hd 3d-t, de a táblázat alapján nem. melyik a helyes?
-
SAMYka
senior tag
Sziasztok
Szeretnék venni egy tv-t és mivel samsung "szimpatizáns" vagyok ezért csak ez érdekel.Ű
A szempontok kérdések bizonytalanságok:
Hosszútávra tervezek nem akarok 2 évente újat venni
Melyik a beváltabb és melyiknek van jobb képe: ES vagy EH?
Smart nem érdekel netezni nem fogok tv-n ha kell akkor a gépről át tudom rakni a képet (pl youtube)
102cm
LAN (wifi nem feltétel mivel 1 kábel minimum kell akkor már 2 mind1) azért hogy esetleg megosztásból könnyebben nézhetőek legyenek a filmek
USB (pendrive külső vinyó)
3D érdemes? Jó? Használható? (nem szeretnék plusz 20-50K-t szemüvegekért adni)
Nem tudom mennyire felszereltek az új tvk de lehetőleg legyen 1 akár 2 scart vagy svideó
200K nál többet nem akarok áldozni rá
Mod: nem hiszem hogy játszanék rajta (sőt majdnem biztos)
Kb ennyi (jó képe legyen)
esetleg konkrét típus ajánlat?
Köszönöm -
M@te
senior tag
sziasztok!
samsung ue40c5000qw tv-nek keresem neten az input laggját már fél órája de sehol nem találom. tudnátok segíteni? eléggé SOS lenne, mert xboxozáshoz kéne és van most egy garis elég jutányos (120k) áron.
előre is köszi!
-
korikmate
tag
Szia!
Két lehetőség van, nem tudom melyiket szeretnéd, de a lényeg ugyanaz. A TV és a telefon legyen egy hálózaton (egyazon wifi router-hez csatlakozzanak). Innentől kezdve a telefonon valamilyen DLNA alkalmazással már automatikus a kommunikáció a TV-vel, általában maguktól egymásra találnak. Ha távirányítani szeretnéd a TV-det, vagy youtube vezérlést akarsz, akkor is csak annyi a lényeg, hogy legyenek egy hálózaton. A többi megy magától és értelem szerűen. -
korikmate
tag
-
Dalmi1987
újonc
Nekem E szériás 7000es samsung led tv-m van és egy olyan gondom lenne, hogy nem tudok a telómmal kapcsolódni hozzá( samsung galaxy mini). tud vki segíteni nekem hogy kell? köszi
-
Kiss70
aktív tag
-
Gézengúz
addikt
-
torzsa3
csendes tag
Halli nagyon jó leírás gratulálok.

-
tuleon
tag
Hát annyira nem fontos végül is, ha koaxal nem tudom megoldani.

Lenne még egy kérdés. Sajnos a régi házimozimon nincs optikai bemenet, viszont a TV-n elvileg van optikai kimenet, optikai kábelem van, és jó lenne úgy megoldani, hogy majd egy optikai bemenetes házimozit rá lehessen kötni. Valahol azt írják hogy egy 5.1 filmet amit vinyóról nézünk nem nyomja ki 5.1 be, csak 2.0 ba Optikán. ES6100 optikán kiadja a rendes 6 csatornás hangot, vagy csak sima stereot? Próbálta már valaki? Mert ha csak 2.0 a jel akkor szintén nincs értelme optikás házimozit halásznom
-
Jovanny2
őstag
-
tuleon
tag
Szia!
Köszi a gyors választ!
Azóta változott, mert végül TV állványra tesszük, aminek a szélessége 60 centi, szal remélem ráfér a talpa.

Elvileg egybe kötik be a Thome kábel nettel. Itt a prohardveren valaki egy nagyon jó cikket írt az ES szériáról, és sajnos ahogy olvasom rájöttem, hogy a TV nem fogja felvenni a filmeket a set-top box-ról, csak ha koaxal oldjuk meg valahogy.

-
Jovanny2
őstag
Szia, lemértem, a lyuktávolság 20x20, de én a Tescoban vettem hozzá féláron, 4500-ért kiárusításos dönthető Hama-t, az ilyen univerzálisok jók több méretre is, képátlót adnak meg a specben. Ez pl. 76-160 centire jó. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
tuleon
tag
Sziasztok!
Rendeltem nemrég egy UE40ES6100 modellt, és előre szeretném megrendelni hozzá a VESA fali tartót. Elég a 200x200 vagy szélesebb 400x400 as kell?
-
Kiss70
aktív tag
Valaki tudna segíteni hogy tudok műsort rögzíteni?
Samsung UE32EH5300 LED TV
Ezzel a tv-vel?
-
JoeYi
őstag
némi update:
eh6030 biztosan nem fullhd3d, es6100 viszont biztosan az.
RudY mélyvizes része is frissítve -
zozika2
tag
-
Csocsocx
csendes tag
-
zozika2
tag
-
Csocsocx
csendes tag
Sziasztok! Nem régen vettem egy UE32EH6030WXXH-t és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Mindent szépen tud amit irtak róla és tökéletesen müködik a UPC HD Medicardal. Egyedül a Allshare-t nem tudtam össze hozni, de vettem egy külső vinyót így már nem gond!
Még annyi, hogy egy 40-es jobb lett volna, de sajan nem volt most +40e rá. Egyébként 98e volt az Euronicsnál.További szép napot!
-
Inhouse
őstag
Sziasztok!
A leírás szerint TM1240-nek nevezett távirányító van az 5300-hoz, de nekem TM1250-et adtak hozzá. Logikus is, hiszen Smart-os.
-
San398
őstag
-
localhost
Közösségépítő
-
Kiss70
aktív tag
Sziasztok.
Remélem jó helyre írok.
Vásároltam egy ilyen típusú tv.-t.
Samsung UE32EH5300 LED TV
Szeretnék rá jönni hogy mit is tud.
Mert a tájékoztató erre már nem tér ki. -
JoeYi
őstag
frissítettem a cikket PVR dekódolás leírással. Mélyviz oldalon
-
celf
őstag
nice! nagyon jó okosítós cikk! 46ES6100 a megérős, csak szerintem nem árt várni vele... 200k felett van még mindíg. de wifi és smart mindenképp kell szerintem. nagyon gáz, hogy premiumnak számítanak ezek a dolgok még mindíg, és, hogy mennyire primitív az, amit kínál a samsung gyárilag szoftveresen. különböző androidos kütyükkel kell bohóckodni...
na mindegy a cikk tényleg nagyon hasznos, köszönöm!

-
Tibimex
újonc
-
Jovanny2
őstag
-
juro67
csendes tag
Vettem egy 46es5500-át segitene valaki hogy kell testre szabni a tv csatornákat
-
localhost
Közösségépítő
-
Jovanny2
őstag
Nekem, mint új Samu okostévé felhasználónak, nem volt teljesen egyértelmű a Fuso TV telepítése a leírás alapján, ezért megkértem donjohnson kollégát, hogy segítsen. Ott bukott nálam a dolog, hogy nem tudtam, hová kell bejelentkezni develop felhaszálónévvel és tetszőleges jelszóval. Bocs, ha másoknak egyértelmű, de leírom: A SMART Hub felületen ki kell jelentkezni a saját profilodból a piros A-val, és ott kell bejelentkezni a piros A-val a develop felhasználónévvel. Utána a Tools menüben már megjelenik a beállítások menü, stb. Előtte érdemes megcsinálni a fuso.tv oldalon egy regisztrációt, hogy a tévén már csak be kelljen jelentkezni.
Nagyon ott van a progi, nekem legalábbis nagyon bejövős. 
-
JoeYi
őstag
némi update a cikkben: leírás a fuso telepítéséhez, illetve egy új okostelefon program
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
-
JoeYi
őstag
-
Tibimex
újonc
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Samsung UE46ES7000 tv-hez kötöttem egy Verbatim külső merevlemezt. A gondom az hogy így az srt felirat fájlokat nem látja a tv és nem is rakja be a filmek alá. Van erre a problémára valami ötletetetek?
-
Izzé
őstag
-
_DiEGO_
őstag
Egy SMART funkció vs 3D LED
nagyon nem egy kategória ... a két funkció .
-
Izzé
őstag
-
JoeYi
őstag
-
Izzé
őstag
-
JoeYi
őstag
-
Csocsocx
csendes tag
-
JoeYi
őstag
-
Csocsocx
csendes tag
Gratula a Cikkhez!
Én most Tervezem egy UE32EH6030WXXH vásárlását.
Ezt most akkor tudja a 3D és a Smart-ot is? -
_DiEGO_
őstag
Ó de naggyon szupi kis leírások / ismertetők és ebből már valóban lehet mit tanulni / fevilágosulni !
Nagy köszönet jár ezért Jovanny2 társunknak , aki idevezetett eme nagyszerű helyre

Ajánlott oldal mindenkinek aki nem jártas , vagy épphogy mint jómagam - nagy segítség lett a választásom terén

-
emre33
addikt
-
emre33
addikt
Samsung UE40EH6030-re van valami okosság?
Szervíz menübe valami plussz szolgáltatást be lehet kapcsolni?Azt ár olvastam, hogy samygo még nincs rá.
Szerdán jön a TV.
(Egy B650 mindentudó tulajdonos..)Kösz.
-
sanyijedi
őstag
az összes műszaki áruházban álló "host/hostess" aki odajön, hogy segíthet..
csak azért kellenének, hogy megadják ennek a cikknek az elérhetőségét.. és akkor talán nem dadognának össze vissza butaságokat. NAGYON JÓ cikk!! -
San398
őstag
-
localhost
Közösségépítő
-
Pecc
őstag
-
San398
őstag
-
Pecc
őstag
Üdv.
Egy UE40EH6030WXXH-t csatlakoztatnék LAN kábelen Pc-hez(win7). Van e rá lehetőség, hogy háttértárként használhassam a pc-t így? Ha igen, mik a konkrét beállítások amiket el kell végezni?Köszi

-
localhost
Közösségépítő
Igen, valóban komoly.... hármas oka van.
1. A családi ajándék a fa alá kerül, hogy legyen minek örülni - ráadásul ez mindegyikünk ajándéka mindegyikünknek, gyakorlatilag a gyerekek is dobtak bele pénzt, ugyanakkor ők is ezt kapják...
2. A fiam a lelkemre kötötte, hogy apa, nem ám összevissza mindent telepíteni rá, majd karácsonykor beállítunk mindent.
3. szomorult smiley meg azért van, mert szívesen négegetném, de hát önmegtartóztatás van. [link] -
Jovanny2
őstag
-
localhost
Közösségépítő
-
bluyoo
nagyúr
Sziasztok!
Végre megjött a Samsung UE40ES6100
Nagyon szuper ....
Viszont van egy kis/nagy gondom a képernyő közepén egy 4cm-es karc van!
Járt már így valaki? Tiszta gáz hogy egy 200K-s tévénél nem képesek a képernyőt valami fóliával védeni (bezzeg a kereten van) amikor egy szottyos okos telefonon ez megtalálható.
Ha minden igaz hétfőn cserélik de akkor is .... -
Jovanny2
őstag
-
localhost
Közösségépítő
[Nem dicsekszünk]:
De ma megvettem a Madarasteszkóban a most akciós ue40es6100-ast - négy szemüveggel és vezeték nélküli samu 1500-as típusú billentyűzettel 169.990-ért -
pasztorkrisz
újonc
Az lenne a kérdésem,hogy mi a különbség a Samsung ES7000 és ES 7005U,valamint az ES8000 és ES8005
típusú tv-k között?köszi a választ előre is!
-
Jovanny2
őstag
-
localhost
Közösségépítő
-
Jovanny2
őstag
Valaki egyszer azt mondta, "értem én a viccet, csak nem szeretem".
Piti dolognak tűnik, hogy 40ms vagy 80ms, de egy pörgős FPS-nél hidd el, hogy sokat számít.
Esténként azért jó a haverokkal kiereszteni a fáradt gőzt egy kis lövöldözéssel, amikor a pici már alszik. Próbáld ki, és téged is rabul ejt. 
-
localhost
Közösségépítő
-
Jovanny2
őstag
-
Leon727
tag
-
flexxx2
őstag
Vettem egy eh6030-as tvt. Átolvastam nagyjából mindent, de nem találok infót arról, hogy vajon a media player a megállított filmet onnan folytassa ahol abbahagytam funkciót valahogyan bele lehet-e varázsolni? Az előző "gagyi" samsung c530as tv ezt tudta, ez a ledes csuda meg nem, visszafejlődünk???
-
Jovanny2
őstag
-
Leon727
tag
Találtam egy "kapcsolót" az általános beállításoknál: játék mód.
Ezt bekapcsoltam, majd mértem.
Átlagban 40ms lett az input lag.
Elkaptam egy 70ms-ost, volt sok 40-50ms-os és talán egy 0ms-os is.
Holnap valamikor felrakom a képeket is, de most ehhez már fáradt vagyok.
Még a végén kiderül, hogy játékra is használható.
Amire én vettem, arra egyelőre tökéletes. 3D, beépített médialejátszó, nekem tetsző design. Internet, Youtube, PVK, stb.
-
San398
őstag
-
Jovanny2
őstag
Fuso.tv, és a sajtóhírek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Más esetben nem jelenkezi a lagolás.
minden info/ adat segítség nekem .
köszönöm 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No meg csusszanhatna alább az ára is 

A 6030 nem tudja.

Nagyon ott van a progi, nekem legalábbis nagyon bejövős.

a végére?