Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cappa72: Új családtag: Alfa Romeo Giulietta 1.4TB
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xbox kontroller maraton
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Balou_
csendes tag
Igen feltettem, mert visított is, hogy addig nem működik. Be is állítottam a magyar nyelvet. A furcsa az, hogy igen erősen R2-D2 hangzással akad össze. Most próbáltam megint, anyám hívott, és teljesen érthetetlen volt,sehogy se tudtam megtalálni az "Anya" hangzást
Más: tegnap beszéltük haverommal úgy általánosságban az okos telefonok oprendszereivel kapcsolatban, hogy mindegyiknek van egy irtózatosan nagy hiányossága: Nincs benne "lomtár". Nem kéne nagy, 500k bőven elég lenne. Ez úgy jött elő, hogy ügyes én rossz telefonszámot töröltem ki a contactok közül
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fordított tájolású Light Wings ventilátorokkal gyarapodik a be quiet! kínálata
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest