Hirdetés
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
mármint csak írás közben nyomsz mellé, vagy úgy általában?
Leginkább írás közben, de vannak nagyon kis méretű nyomkodható gombok is, amiket nehéz eltalálni. Ezen a fizikai bill. sem segítene csak a stylus
És mik azok a sok kis hibák? Tudnál példát mondani?
A teljesség igénye nélkül (és nem minden hiba van közte feature is) :
- rossz az akkumulátor töltöttségkijelzője (úgy gondolom ez direkt rossz, mert ha valaki nem napokig teszteli a készüléket azt hiheti, hogy nem is fogyaszt áramotnem néztem utána, de érzésre olyan mintha 41% és 100% közötti töltöttségre azt mutatja hogy tele van és utána rohamosan elkezd ürülni)
- elforgatva akad a gépelés
- a feloldó gomb a jobb oldalán nem igazán jó, gyakran nem kapcsol be első próbálkozásra
- a hangerőállító gombok nagyon kilógnak, ami a használatát kényelmessé teszi, de a véletlen megnyomásukat is segíti
- hangerőből sokféle van(média, csengőhang, hívás, ...), nekem ez már zavaró én a max. 2-höz vagyok szokva
- a market-en a szoftverválogatás nem túl kényelmes
- a kamera kontrasztja (vagy fehéregyensúlya?) nem mindig jó, ilyenkor újra kell indítani az alkalmazást, ami használná
- GPS elindul vagy nem, ha elindult, az iGo még mindig nem biztos, hogy el fog, de ha elindul néha kilép és utána megint kétesélyes, hogy újra elindul-e
- a Samsung-os New PC Studio még mindig nem ismeri fel a telefont. Ezt adják hozzá CD-n
- sajnos párszor már kifagyott (talán nem minden esetben kifagyott ("fagy-e egy linux?" flame indulhat) csak annyira lelassult, hogy percekig nem reagál semmire, mert egyszer egy ilyenből teljesen felépült, sok (5+) perc alatt. Ezt persze nem vártam meg többször inkább az aksi kivételével újraindítottam.
- SIM kártya behelyezéskor újraindíttatja magát
- a Pannon-os készülékemről hiányzik az Android figura!!!
- USB-n keresztül nem veszi fel a számítógép net kapcsolatát
- nem lehet jó minőségben felvenni a telefonbeszélgetést
...Én nem bántam meg, hogy megvettem. Sőt a HTC Diamond-om ennek a megvétele után 1 hónappal adtam el. Vagyis lett volna lehetőségem azt megtartani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Politika
- Nyomtató topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Vélemény: kellenek nekünk AI chatbotok a grafikus meghajtóba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 96% 2025.04.22. Apple jótállás
- Iphone 15 Pro 256GB Black Titanium, független, 2026. szeptemberig garanciális, eredeti Apple tokkal
- iPhone 11 Pro 64GB Gold, Független
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest