Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sziku69: Szólánc.
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
 - bambano: A sor végén
 - eBay-es kütyük kis pénzért

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Grenczii
tag
válasz

Freezee

üzenetére
						Szia,
Ha van közeledben Samsung szerviz aki javít garanciálisan akkor oda tudod vinni, vagy beviszed szolgáltatódhoz és ők küldik tovább szervizre.Vagy felhívod a Samsungot és ők is tudnak segíteni [link] Enyém Samsung vásárlás volt ők küldtek futárt aki elvitte TMXhez. - 

Grenczii
tag
válasz

ADAM1337

üzenetére
						Az üvegfólia miatt megéri ez a szett , én a zsanérvédőt leszedtem (Spigen Tough Armor tokom van) Én úgy éreztem hogy nehezen(nehezebben) nyílt a telefon tőle.
De nagyon jó anyagból volt a zsanérvédő, mint egy drágább autófólia - ahhoz hasonló minőség
Előre üvegfóliát úgy tedd fel hogy rajta van a tok nekem úgy tökéletes.Rajta van több mint 3 hónapja nem vált el se légbuborék se kosz alatta semmi.
Külön fóliák aliexpressen vannak zsanérra de ha vágsz magadnak valamilyet az is hasonló lesz. - 

Grenczii
tag
válasz

ADAM1337

üzenetére
						Na akkor ez se sokkal jobb.Nekem a Cellect van de olyan érzésem volt mintha bármelyik pillanatban ki akarna esni a telefon mert nagyon rázkódott. Nekem kör alakú a szellőző , ott nem maradt meg szélvédőn se volt jó , műszerfalra tettem volna akkor meg ottmarad a nyoma.(mármint a tappancsnak) Kezdem elengedni a témát a Cellect is asztali tartó/töltő lett ott legalább nem mozog
 Szerintem lassan elengedem az autós tartó témát. - 

Grenczii
tag
Ha valaki gyári wireless szellőzőre tehető autós tartót keres akkor most jó áron van itt:
[link] - 

Grenczii
tag
Ha valakinek van Unicorn Beetle Pro tokja a telefonhoz írjon róla pár sort hogy milyen.
Köszi
 - 

Grenczii
tag
Én a belső kijelzőnél félnék tőle hogy ha van benne valami alkohol akkor bejut alá és lassan elválik a széle (Spigen fóliával jártam így még az S10nél)
Meg pl. az LG 3D TVknél is ha ilyennel pucoltad szépen feljött róla a fólia a kijelzőről.
Az enyémet Zeiss szemüveg-törlőkendővel törlöm amit szemüveghez adtak. - 

Grenczii
tag
Szia,én beszámítással vettem vissza akartam küldeni egy J3 2016-ot.Hétfőn vitte el a futár és szerdán jött a válasz hogy bocsi nem kell nekik mert imei szám alapján nem számítják be.
Simítózáras sima átlátszó műanyag zacsiba küldték vissza csoda nem hagyta el a posta útközbe
 Szóval kár volt visszaküldeni , mert nem vették át 3800 Ftért plusz én fizettem 1700at hogy visszaküldték. - 

Grenczii
tag
válasz

zsamiatt

üzenetére
						Van róla elég sok teszt a youtube-on , ez az egyik : [link]
Nyitva/csukva mindig benne marad , nálam is csak a szellőző miatt nem tökéletes.
(Még így se esik ki belőle nálam nem lifeg csak a kerek szellőző miatt jobban rezeg és nem tudom kitámasztani sehol a 2 lábbal ami a tartón van) - 

- 

Grenczii
tag
válasz

ribarszki

üzenetére
						Köszönöm a hosszú beszámolót, a zsanér védelem miatt érdekes lehet egy ilyen nekem is . Most Samsung Aramid tok van de valamilyet még kéne vennem.Spigen Armorok közül egyik se bizalomgerjesztő, UAGba ha lenne Monarch hozzá megvenném de csak a Civilian van (ha nem kamuznak webshopokba a raktárkészletről meg ugye nagyon nem olcsó)
Ha nem lesz sehol Spigen Ultra Hybrid lehet bepróbálok egy ilyet Aliról.
Ha hasonló minőségű a "műanyag" mint a Spigen akkor nem lehet rossz.
Eddig egy Alis tok se volt nálam hosszú életű. - 

Grenczii
tag
Most reggel át is tettem műszerfalra anyós oldal felé majd hazafelé kiderül. [kép]
AAWireless is kb egy hete van meg , tegnap hazafelé eldobálta a kapcsolatot most először lehet neki is meleg volt
 De lehet valamit én nyomtam el. Kb 3 hét alatt jött meg , kapsz egy DHL nyomkövetési számot , kicsit lassan dolgoznak mert visszaigazolást kapsz róla hamar de vagy 4 nap volt mire eljutottak a feladásig.
Kb 30 másodperc mire csatlakozik , nálam Waze megy a fejegységen és Youtube Musicról szól a zene, lag nincs.Bluetoothon keresztül megy minden, lehet azért dobálta el tegnap mert telefon párosítva van a fejegységhez valahol azt írták nem unpair-t kell nyomni hanem egyszer a lekapcsolódást és nem akad össze a wirelessel.
Meg közbe melegszik a teló azért kéne a szellőzőre tenni. Nekem a Vitarába pont a kerek szellőző is tetszett azt csak a szívás van vele
 - 

- 

Grenczii
tag
Na megvan a tartó , Cellect márkájú , ugyanez van Amazonon/Alin szerintem.(hasonló áron)
[link] Eddig meg se mozdultam még az autóval csak bepróbáltam, de stabilnak tűnik, beleteszed a telefont akkor "megfogja", alul van egy gomb megnyomod kinyitja.Fekvő/Álló módban is tartja a telefont.
Képek: [kép] [kép] [kép] AAWireless-t használok, de ugye melegszik közbe a telefon így legalább amit merül visszatölti meg kap a klímából is egy kis hűvöset.Samsung Aramid tokkal működik a töltés is. - 

Grenczii
tag
Én most komplett tartót kell hogy vegyek , remélem jövő héten megjön(S21 UAG tokkal belefért a Fold az aramid tokba esélytelen) .Ez lesz: [link] Ránézésre fogja bírni a Vitara kerek szellőzőt is.Szélvédőn még soha nem volt telefontartóm, a műszerfal meg természetesen nem sík hogy oda tegyem.
De végre nekem is meglett a telefon a sok utánajárás/telefonálás után szombaton kihozta a futár.Pedig szombaton nem is szoktak szállítani.Természetesen munkahelyre kértem mehettem be érte
 - 

Grenczii
tag
válasz

Grenczii

üzenetére
						Na még mindig nincs telefonom , gyakorlatilag senki nem tudja hogy merre van a készülék. Samsung azt mondja odaadta a Rabennek , a Sprinter adott csomagszámot , de ők se tudják hogy hol van a készülék. (Rabent lehetetlen hívni telefonon) Ügyfélszolgálatnak már a háta közepére se hiányzok, mondom a nevem már mindenki tudja miről van szó.De megy a találgatás hogy merre hol is lehet.A Samsung is hív vissza ha megtud valamit meg a Sprinter is... Szóval ma már nem lesz belőle semmi (Péntek) Samsungos ügyfélszolgálat meg gyakorlatilag nem tud segíteni mert a logisztikáról senki nem tud nekik mondani semmit.
 - 

Grenczii
tag
Ezt néztem én is , de azt a részt ami beakad a szellőzőre azt le tudod szedni és egy "golyó" van mögötte? A mostani tartóm is nem a saját hanem egy előző tartó felfogatójával van fenn.
Vitara , kerek a szellőző és nem laposak a lamellák nem tudna ránézésre beleakadni a tartó
  - 

Grenczii
tag
Én így használom az S21et UAG tokkal [kép] [kép]
Fold 3 nem biztos hogy belefér , de a szellőzőből kerül rá annyi hideg levegő sose melegszik fel.(Karbonmatrica azért van mert ott fekszik fel a tartó ne karcolja a fejegységet)
[link] Ez elméletileg Foldhoz jó itthon is láttam pár helyen. De ma jön az AAWireless nem biztos lesz tartóba a telefon ezután - 

Grenczii
tag
válasz

Daryl Dixon

üzenetére
						Elszúrták,ha bárkinek nem jön aznap/másnap visszajelzés hogy átadták a Sprinternek akkor ügyfélszolgálat. 2 óránként
 hívtam Szilviát és Nikolettet hogy intézzenek már nekem valamit annak érdekében hogy történjen valami este fél 6kor jött az email a Sprintertől hogy holnap kézbesítés. 
 - 

Grenczii
tag
válasz

Daryl Dixon

üzenetére
						Na akkor csak nekem nem volt szerencsém

Nemrég beszéltem az ügyfélszolgálattal és mondtam nekik ennyi idő alatt gyalog is kihozhatta volna bárki (Csütörtök délelőtt rendeltem)
Úgyhogy most hívja a logisztikát meg a Rabent meg mindenkit szerintem elkeverték...
Kértem visszahívást hogy mondja meg hogy mit sikerült neki kitalálni... - 

Grenczii
tag
Van olyan ember rajtam kívül aki múlt héten rendelte meg a telefont Samsung-tól és még nem kapta meg?
 Mert tele van a HA a hirdetésekkel.
Én meg 9kor hívom a Samsungot hátha tudnak mondani valami okosat hogy mi tart nekik ennyi ideig.Értem én hogy a szállítás 5-6 munkanap de csütörtök óta nem mozdul meg semmi sehova a nyomkövetési számommal. - 

Grenczii
tag
#Pulsar , #Decske , ezt megnyugtató hallani hogy belső fólia jól bírja.
Külső fólia van a WhiteDome pakkba a belső mellett , csak jó az is
[link] Elméletileg ez első hátsó belső minden. (WHITESTONE PREMIUM FOIL GALAXY Z FOLD 3)
Én rendeltem Aliról külső fóliát amit legtöbben vettek és legjobb értékelésű volt 2 db 2 ezer Ft. - 

Grenczii
tag
válasz

ribarszki

üzenetére
						Köszi az infot, fel is hívtam a Samsung ügyfélszolgálatot , a Raben a logisztikai partnerük és ők fogják átadni a Sprinter futárszolgálatnak.(ez 2 nap alatt nem sikerült)
De hogy témánál maradjunk belső fólia kinél hogy bírja? Azt olvastam Redditen akinek leválik a Whitestone-t teszi a helyére mert az szinte olyan mint a gyári.
UAG Civilian tokot használ valaki? Aramid mellé lehet kéne valami "combosabb" tok. - 

Grenczii
tag
válasz

ADAM1337

üzenetére
						Nekem Samsungok előtt Lenovok voltak android fronton P780, P70 azok nagyon sokáig bírták.Én is irodába dolgozok még az S9es gyári töltőt használom (15 wattos gyorstöltős EP-N5100TBEGAU , autós töltő is van) Nekem a 4-5 óra screentime elég,meg napközben nagyrészt wifin vagyok.
Android autóhoz remélem a héten megérkezik az AAWireless majd beszámolok hogy milyen.Kábelesen nem nagyon volt sikeres a csatlakozásom eddig
 - 

Grenczii
tag
Nekem itt van az aramid tok hozzá , a telefon meg a Raben raktárba Budapesten

Spigen Thin Fit-em volt S10en esett benne akkorát hogy húha mégis megvédte.(az még vékonyabb) Eddig amire lehetett UAG Monarchot vettem , erre max Civilian van de az is brutálnak néz ki. Pitakát is sokan istenítik csak jó lesz a gyári samsung aramid is valamire... - 

Grenczii
tag
válasz

ADAM1337

üzenetére
						Én még csak leendő tulaj leszek (ha a Raben is úgy akarja... mert elméletileg 08-án meg kellett volna kapnom,most meg áll a nyomkövetés - telefonon pedig utolérhetetlenek központi számon keresztül) S7-S9-S10-S21 volt előtte,azok se bírtak nálam 3-5 óránál többet.Elméletileg kb. S21 szinten van akkuidővel, egész nap van közelembe konnektor vagy autós töltő szóval a 3-5 órával együtt lehet élni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
 - Battlefield 6
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - BestBuy topik
 - Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
 - Vigneau interaktív lokálblogja
 - ZIDOO médialejátszók
 - További aktív témák...

- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
 - Samsung Galaxy S23
 - Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
 - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
 - Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
 - 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
 - Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szerintem lassan elengedem az autós tartó témát.