- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xdmilan
csendes tag
válasz
Theonlymac #6697 üzenetére
Jó olvasni, hogy sikerült megoldani.
Örülök, hogy van akinek működik.Én már nagyon "expert" vagyok visszaállításból. gariztatás után már szinte fejből megcsináltam a régióváltást visszaállítással együtt
, de ettől függetlenül nem zabálja meg a SPay a Curve kártyát. Card issuer not supported....
Mindegy is., mindennek van előnye. Azóta aktívan használom a Curve kártyát, mert egyébként kifejezetten szimpatikus szolgáltatás, jól működő appal.Ha valakinek egyébként kell az átállításhoz BTU rom az órára, akkor ide elmentettem mind a 4 típushoz.
-
niklebi
senior tag
válasz
Sok sikert a használatához.
Balzak83.
Miért tűnik egyszerűbbnek a telefon? Azt elő kell venni, ez meg a kezeden van. Egyszer kell megadni a kódot és utána fizethetsz egész nap vele. Ahogy én használom tavasztól, őszig a telefont soha nem viszem magammal. Rövid nadrág-póló, csak a gond van a telefonnal. Tudok vele telefonálni, megkapom az üzeneteket, emailokat, ha akarok tudok rájuk válaszolni. Nálam kiváltja a telefont az év nagy részében. -
Grande Ale
őstag
válasz
Kódot írd be már a sorban állás közben, utána már csak megnyomod, fizetsz. Gyors, én nagyon szeretem.
-
niklebi
senior tag
válasz
Theonlymac #6695 üzenetére
Szívesen. Igen elég R805FXXU1ESD8 Tizen 4.0.0.4 -re downgradelni. Nem arra amit te írtál. Az már a BTU régiós rom. Csak a fenti a rommal engedi.
1. Biztonsági mentés, utána kikapcsolni minden automatikus mentést, frissítést.
2. Downgrade ESD8 romra. Végigcsinálni amit kér. (telefon alkalmazások, egyebek)
3. Régióváltás BTU-ra a leírtak szerint.
4. NetOdinnal telepíteni a BTU régióhoz tartozó R805FXXU1ESE2 romot. Utána már automatikusan frissül az óra. Biztonsági mentésből visszaállítás és kész. -
doongoo
addikt
válasz
Theonlymac #6665 üzenetére
én megcsináltam a régióváltás BTU-ra, megy is a Samu pay a Curve-vel. Vivid kártyát nem ette meg és a Revolutot sem.
-
válasz
Theonlymac #6667 üzenetére
Én használtan vettem az órát, az BTU kódos és nekem ott van az órán a Samsung Pay, meg a Wearable appban is, de használni nemtudom, mert a kártyám nem olyan
-
Uzi74
senior tag
válasz
Theonlymac #6665 üzenetére
Milyen régiós az órád? Azóta németeknél és talán pár más orszában is elindult azóta a samsung pay, hátha nem kell.
Bluetooth kikapcsolás helyett airplane mode nem jó, vagy a wifi kell csak a bluetooth nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Túraautó topik
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Hyundai, Kia topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Sorozatok
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest