Új hozzászólás Aktív témák

• Ubul86

őstag

válasz csaba1203 #4602 üzenetére

persze, nem nagy dolgok ezek, meg 3. hete van meg ,szóval semmi panaszkodni valóm nem lehet, hisz még alig szoktam volna hozzá :D

viszont most kibírt 3 nap 18 órát, benne egy 1.5 órás edzéssel, aktív pulzus/gps-szel, meg napi birizgálással. Éjszaka viszont már nem hordom, akkor meg kézzel van beállítva az éjszakai mód

Egyik délután pl 30-40 üzenet jött egymás után kb fél óra leforgása alatt, mindegyikre rezzent + feloldódott, és láttam, szóval azért van is használva :D
    Erre már azt mondom hogy nekem így tökéletes, 5%-on volt, mikorra feltettem töltőre, 2 óra 24 percet írt, hogy feltölti

gps-t most kilövöm meg az állandó vérnyomás mérést, kíváncsi leszek, így meddig bírja.

érdekes amúgy hogy idáig semelyik mobilboltban és telekomnál nem adtak rá fóliát (Hódmezővásárhely), szóval marad Szeged, márkaszerviz gondolom

Appok között van -e valami ami látványosan mutat dolgokat, pl pulzus, megtett út edzés alatt esetleg (max utána :D, bár azt meg már a SHealth is tudja)

Nem sírom vissza a Huawei GT 2-t, csak néha még megnézem a telekomnál ha odajutok, és ott kicsit mint ha látványosabban mutatná ezeket a dolgokat. ETtől függetlenül félreértések elkerülése végett profibbnak érzem ezt az órát.

Annyiból esetleg szomorú, hogy az always on display mód miatt viszont 1-2 napot ha bír

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés