- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
csaba1203 #4602 üzenetére
persze, nem nagy dolgok ezek, meg 3. hete van meg ,szóval semmi panaszkodni valóm nem lehet, hisz még alig szoktam volna hozzá
viszont most kibírt 3 nap 18 órát, benne egy 1.5 órás edzéssel, aktív pulzus/gps-szel, meg napi birizgálással. Éjszaka viszont már nem hordom, akkor meg kézzel van beállítva az éjszakai mód
Egyik délután pl 30-40 üzenet jött egymás után kb fél óra leforgása alatt, mindegyikre rezzent + feloldódott, és láttam, szóval azért van is használva
Erre már azt mondom hogy nekem így tökéletes, 5%-on volt, mikorra feltettem töltőre, 2 óra 24 percet írt, hogy feltöltigps-t most kilövöm meg az állandó vérnyomás mérést, kíváncsi leszek, így meddig bírja.
érdekes amúgy hogy idáig semelyik mobilboltban és telekomnál nem adtak rá fóliát (Hódmezővásárhely), szóval marad Szeged, márkaszerviz gondolom
Appok között van -e valami ami látványosan mutat dolgokat, pl pulzus, megtett út edzés alatt esetleg (max utána
, bár azt meg már a SHealth is tudja)
Nem sírom vissza a Huawei GT 2-t, csak néha még megnézem a telekomnál ha odajutok, és ott kicsit mint ha látványosabban mutatná ezeket a dolgokat. ETtől függetlenül félreértések elkerülése végett profibbnak érzem ezt az órát.
Annyiból esetleg szomorú, hogy az always on display mód miatt viszont 1-2 napot ha bír
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest