- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
gdsantos87 #11902 üzenetére
Nem, garit nem veszted el, mert a telefonon kell állítgatni dolgokat és oda kell felrakni mod-olt appot. Tehát az órát nem kell piszkálni. De azért várj meg más véleményét is a készülékről. Az utóbbi időben nem olyan jó a vélemény az óráról. Pontosabban a samsungnak vannak hülyeségei. Furán frissítgetnek, stb. Használtam 1 hónapig kb., de után már csak tarcsi óra lett. Visszatértam az apple watch 3-hoz és az iphone-hoz. Bár a apple watch 3 sokkal régebbi, gyengébb hardver, de összességében jobban együtt tudok élni vele, mint a android+galaxy watch 4 kombóval. Valahogy minden természetesebben működik. Talán a legfontosabb, ami vissza rántott, az az apple pay volt, ami szerintem sokkal stabilabb (főleg, hogy OTP esetében trükközni is kell) mint ezen az eszközön a google pay. A többi csak hab a tortán. Ha nem lenne apple watch-om is, akkor viszont nagy megelégedéssel használnám az órát ahogy tettem is eleinte. Lényegében nekem az értesítések, gps tracking és a fizetés az elsődleges szempont. Itt csak a fizetésnél akadt néha problémám (Revolutot használtam, mert OTP nem támogatja natívan). De nem lebeszélni akarlak róla, nekem bejött, csak mint ökoszisztéma, az apple nekem jobban fekszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Apple watch SE 44mm cellular normál állapotban
- Huawei watch 3 pro
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 1 év garancia black
- Apple Watch Series 7 Cellular 45mm Midnight minden tartozékával eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest