Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz t72killer #26 üzenetére
A ár már más... Persze azért ne túlozzunk, a Tab S6 LTE verziója is legalább 270k-n nyitott, ami nem 400k, de nem is 200k. Tudásban (az AMOLED-et kivéve nyilván, ami sokaknak kétségtelenül fájó pont), meg méretben inkább a sima S7 az utód, az pedig nagyjából ugyanazon az áron nyitott, mint tavaly az S6. Az 5G-s Plus viszont valóban nagyon drága. Főleg a felára a Wifi-is verzióhoz képest, ami 70k-val olcsóbb (és úgy még elég emészthető). Nem is értem, hogy miért számoltak fel ennyit rá, főleg úgy, hogy az alap ott is 6/128GB-os kiszerelés... Egy 5G modul+antenna nem ér 70k-t, főleg nem úgy, hogy mennyire kihasználhatatlan jelenleg a legtöbb helyen.
Én speciel LTE-s tabot használok, de lehet, hogy ilyen árkülönbségek mellett majd lemondok erről a Tab S7 Plus esetén...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest