Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kerekfej őstag válasz  sghc_toma

üzenetére sghc_toma

üzenetéreFelraktam én ezt az új Androidot: Tapasztalatok: az írási sebesség a felére csökkent, néha USB 1.0-ás eszköznek ismeri fel azóta. Teljesen alapbeállításon volt és utána is teljesen alapbeállításra mentem+a memóriakártyáját a belsőt is egyúttal formáztam a menübe. A Kies egy fos, állandóan csatlakozási problémák voltak előtte és most utána is megmaradtak. Pár idegesítő dolog eltűnt, de maradt még bőven optimalizálni való. Én nem nagyon érzem, hogy gyorsabb lenne. De végre magyarul írja ki a napokat. Sok helyen a régibe angol szöveg volt. A GPS működik, de lassú és jó rálátás kell neki. 2.2.2 FROYO.XXKD6 
 2.6.32.9 se.infra@SEI-27 #12.3.5 GINGERBREAD.XWKP4 
 2.6.35.7 se.infra@SEP-39 #2Ha 10 másodpercig nem nyúlok hozzá, egyből elsötétül a képernyő és a főgombot kell nyomni majd simogatni a képernyőt., ez megmaradt és rohadt idegesítő. Az tök érdekes, hogy 8GB-os a modell, de valójában csak 5GB-ot másolhatsz rá. A kamerával makrót nem érdemes fotózni, mert arra használhatatlan, de másra megfelelő. A homokos tengerpart mozgó vízzel animációs háttérkép eltűnt utána. Ilyet hol lehet letölteni? 
- 

jksx senior tag válasz  sghc_toma

üzenetére sghc_toma

üzenetéreNálam meg pont fordítva van  
 Először csatlakoztatom a kütyüt a pc-hez, ha minden jól megy akkor átvált a képernyő (MTP Application) a kütyün és ezután indítom a Kiest.
 Ha fordítva csinálom akkor az esetek többségében nem jön létre a kapcsolat.Egyébként nem tudom, hogy milyen frissítést ajánl fel, mert a Magyar Samsung support szerint még nincs hivatalos 2.3.5-ös Ginger, sőt semilyen. General: 
 Az Kies által felkínált PDA.KP4 / CS.KP4 (HEX) frissítés után a Ginger lesz a kütyün.
 Sghc_toma fórumtárs 301-es üzenetében írta nekem válaszul.
- 

jksx senior tag válasz  sghc_toma

üzenetére sghc_toma

üzenetéreNem tudom, hogy hogyan sikerült, de most csatlakozott a Kies-hez. 
 Ez teljesen ötletszerűen működik.Felajánlott a Kies egy frissítést, mely szerint a PDA.KD6/ CS.KD6 készülékszoftvert a 
 PDA.KD4/ CS.KD4 "új" szoftverre cseréli.
 Ez hihető?Neked mit írt ki, mit-mire frissített? 
 A frissítés miatt a garancia nem vész el?És még egy hülye kérdés a Froyo Gingerre frissítése során megmarad-e a Zenelejátszó alkalmazás, vagy az is lecserélődik? 
- 

- 

jksx senior tag 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hatalmas, 16K felbontású, szemüveg nélküli 3D kijelzőt villantott a BOE
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- Egérpad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest