Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vyndree őstag válasz  tonyrulez

üzenetére tonyrulez

üzenetéreÍgy csináld lépésről-lépésre és sikerülni fog, nagyon egyszerű, legalábbis így utólag. 
- 

menyoronc aktív tag válasz  tonyrulez

üzenetére tonyrulez

üzenetéreKöszi a tippeket. 
 Operát majd kipróbálom, sok jót hallottam róla.
 1,88 G? nem 5G? Azért egy-két jobb játék simán megeszik 150-200 megát, meg én rakok rá filmeket, zenéket is úgyh vettem bele egy 8G-s kártyát h ne kelljen spórolni 
 Az általad ajánlott zenelejátszót is kipróbálom majd, winampot próbáltad már?Én azért beruházom egy tokba amit fentebb linkeltem, de hát kinek mi  
- 

kerekfej őstag válasz  tonyrulez

üzenetére tonyrulez

üzenetéreSamsung KIES-t töltsd le, majd USB módot állítsd át a kütyün KIES módba és kezdődhet is a frissítés a csatlakoztatás után. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én pl. a led light nevű appot használom, ki lehet tenni widget-jét is az "asztalra"
 én pl. a led light nevű appot használom, ki lehet tenni widget-jét is az "asztalra"