Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  gyuri2008

üzenetére gyuri2008

üzenetéreHa tönkremegy, akkor baj van.  A hivatalos garancia feltételeket nem ismerem, de akku problémákra nem szokott vonatkozni. A hivatalos garancia feltételeket nem ismerem, de akku problémákra nem szokott vonatkozni.A készülék egyébként szétszedhető, az alján a két fehér karika alighanem csavarokat rejt, lásd a korábban belinkelt szétberhelt készüléket, bár lehetnek egyéb trükkök is (pl. kereskedelmi forgalomban nem kapható aksi típus, beragasztott aksi (mint az új kindle-ben), stb.), ami a házilagos aksi cserét nem teszi egyszerűvé. Az árat nem tudom, de ha tintasugaras nyomtató/patron árakból indulunk ki, akkor semmi jóra nem számíthatunk.  (Én azért bízom benne, hogy pár évet kibír, ilyen távlatban pedig ez egy eldobható készülék). (Én azért bízom benne, hogy pár évet kibír, ilyen távlatban pedig ez egy eldobható készülék).Amúgy felhívnám a figyelmet arra, hogy a használati utasítás szerint, ha a készüléket nedvesség éri, akkor azonnal ki kell belőle venni az aksit, úgyhogy javaslom mindenki kezdjen agyalni, hogy miként fogja ezt alkalomadtán abszolválni...  
- 

Tin veterán válasz  gyuri2008

üzenetére gyuri2008

üzenetéreRákerestem én is, semmi. Elvileg 2500 mAh-s Li-Polymer aksi van benne. Szétcsavarozni tuti szét lehet, egy utángyártott aksi meg mennyibe kerülhet, 5000 forint mondjuk? USA-ban Galaxy player néven 2 hete kezdték forgalmazni, előbb-utóbb megjelennek majd az aksik is ebayen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A hivatalos garancia feltételeket nem ismerem, de akku problémákra nem szokott vonatkozni.
 A hivatalos garancia feltételeket nem ismerem, de akku problémákra nem szokott vonatkozni. (Én azért bízom benne, hogy pár évet kibír, ilyen távlatban pedig ez egy eldobható készülék).
 (Én azért bízom benne, hogy pár évet kibír, ilyen távlatban pedig ez egy eldobható készülék).