Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
No, lefuttattam két tesztet, csak screenshottal bénáztam egy sort. Én abszolút nem vettem észre gyorsulást, sőt! Főképernyő és menü közt váltogatva, kimondottan lassúcskának érzem. Menüben az oldalak közti lapozás sem olyan mint mondjuk Wave-en. Nem azt mondom, hogy akad, de nem olyan folyamatos. Nem tudom előző verzió milyen volt, soha nem rángattam meg a menü oldalakat.
HD2-n is vissza fogom a procit 576 mhz-re a jobb akkuidő érdekében. Szóval nincs sas szemem az ilyesmihez. Tudom tesztekre sem lehet 100%ban hagyatkozni, de azért egy összehasonlítási alapnak mégis jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Path of Exile (ARPG)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 96GB DDR5/ RTX4080/ Ryzen7 8700F alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
Üzleti előfizetők hirdetései
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

HD2-n is vissza fogom a procit 576 mhz-re a jobb akkuidő érdekében. Szóval nincs sas szemem az ilyesmihez. Tudom tesztekre sem lehet 100%ban hagyatkozni, de azért egy összehasonlítási alapnak mégis jók.