Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_and
tag
Nem említetted, hogy pontosan melyik modell, de úgy tűnik, a 4.2-es. Pár napja vettem egyet, eddig nagyon tetszik, egyszer sem fagyott sehol. Egyedül azzal nem vagyok tisztában, bizonyos alkalmazások miért nem záródnak be kilépéskor (ha a vissza gombbal teszem), és mások miért igen...pl. a google maps kilőhetetlen, de van még pár másik is, ami nem záródik be. Az sem tiszta, hogyan lehet egyszerre több programot futtatni. Egyébként olvastam sok tesztet, és az egyedüli negatívumnak a készülék halkságát jegyzik meg, ami állítólag szinte minden galaxyt jellemez.
-
MasterMark
titán
válasz
Brutális eb #34 üzenetére
Nem tudom most, hogy erre válaszoljak, vagy másért írtad?
-
rep3at
őstag
válasz
unrealnoise #25 üzenetére
Hát ha neked a PMP csak és kizárólag azt jelenti hogy "az eszköz amin van lejátszás és számléptetés gomb", akkor ez tényleg nem a te készüléked. Lássuk csak a rivális iPod Touch-t: Azon vannak számléptető gombok? Nincsenek? És mégis az egyik legjobb PMP. Nyilván ha valaki másodpercenként vált számot nehéz kiveszegetni a zsebből de már a képernyőzár képernyőjén megtalálhatók az általad említett gombok így kemény +1 gombnyomást kell rááldozni..
-
kerekfej
őstag
Akkor ezt az egyet elnéztem.
YP-G70CW mobil internet eszköz Specifikáció
A 3.6-os az eléggé le van butítva egyébként.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
callmeakos #7 üzenetére
Hello!
SGS Wifi 3.6 8GB kedvezménnyel 29 900 FT (ez most nem reklám, csak ha akcióban van gondoltam belinkelem)
Közben megnéztem, és már lejárt a határidő...
-
Jó kis ketyere, szépen látszik hogy a mostani telefonok, kis tabletek már képesek kiváltani egy kompakt fényképezőgépet nyaralás, hétköznapi felhasználás esetén. Nekem is az idei nyaralási képek felek a telefonnal készült.
-
unrealnoise
senior tag
Nah akkor ide is bemásolom az fő-topicba írt hozzászólásom.
"most nem akarom kiverni itt a balhét, de ez a készülék úgy szar PMP ahogy van. Ha már PMP, és nem teljes értékű telefon, akkor legyen legalább teljes értékű PMP. De még arra sem jó, hiszen dedikált gombokból én nem látok kettőt (vagy hármat). Hiányzik ugyanis a számléptetés előre, hátra, és a pause.
Innentől kezdve ennek annyi értelme van, hogy azt elmondani nem tudom...
Nem is értem egy ilyen kütyü, hogy kaphat tetszhet plecsnit. Hiszen pont ott hibázik a legnagyobbat, ahol egy PMP-nek feszítenie kellene.
Meg lehet sasolni a Sony A-s sorozatát, az X1050-et, meg hát a cowon "csúcs" PMP-it. Baromi gyenge eresztés, aki nagy zenebuzi, nem vesz ilyet - pláne nem egy már meglévő droidos telefonhoz..." -
kerekfej
őstag
Quadrant 2.1
Samsung Galaxy S 5.0 Wifi 1GHz PowerVR SGX540 1214pont
(de ez valahogy gyorsabbnak érződik, mint egy 1700pontot produkáló Android 4.0.3-as tablet)AnTutu Benchmark 2.9.1
Samsung Galaxy S 5.0 Wifi 1GHz PowerVR SGX540 2947pontZárójelben odaírhattad volna, hogy HD 720p-ben tud rögzíteni alapból és vaku is van rajta. A hozzáadott headset egy vacak, de egy jobbfajta fülessel kiváló a hangzása, megközelítheti a sima SGS szintjét.
Egyébként itt egy másik leírás róla: Samsung Galaxy S WiFi: reszkess, iPod Touch!
Tablet helyett is kiváló, sokszor szokták ajánlani annak akinek GPS-es Tablet kell lehetőleg olcsó. A gép remekül össze van rakva. Ritkán kell tölteni a konkurensekhez képest. A processzor simán üzemel 20%-al túlhajtva is (Samsung S5PC111 Hummingbird mobile application processor. The CPU is built on a ARM Cortex A8 Core that can operate up to 1GHz. The System On a Chip (SOC), enables intergration of gaming, navigation, media player, camera, multiple radios, and more while offering lower power and high performance in a mobile device. )
-
Nekem és sokan másoknak is hibátlanul megy háttértár üzemmódban
!
Én azért még kiemeltem volna a Yamaha C1YMU823 audio processzort és a PowerVR SGX 540 GPU-t is .Az akadás oka, hogy túl alacsony az alap órajel. Érdemes rootolni, feltelepíteni egy custom kernelt és feltolni 200 Mhz-re a minimum órajelet. Nálam ez megoldotta.
-
Gl4diator
tag
Nekem is ez a Galaxy S wifi 5.0 van. A 10"-os, 7"-os tabletek nekem nagyok ,ez a méret pont megfelelő.
Volt okostelefonom (Galaxy S II), de eladtam, ebből vettem ezt (használtan, olcsóbban) a multimédiás dolgokra + meg egy olcsó alaptelefont telefonálni.
Így nem kell az okostelómat naponta töltenem (hülyét kaptam már sokszor ha megcsapattam a telóm aksiját, hogy nem tudtam már néha hozzányúlni,mert attól féltem sokszor lemerül, aztán hívni se tudnak), ezt bizgerálom inkább.
-
-
rep3at
őstag
Először is, ez nem egy telefon, így nem igazán szoktam a fejemhez tartani telefonálni.
Másodszor, a méret teljesen használható, vannak ennél nagyobb telefonok is (a Note pl. nagyobb), mégsem mennek tőle csődbe a cégek, viszik mint a cukrot.
Harmadszor, attól hogy nagyobb mint 3" és kisebb mint 7" attól még lehet hogy használható, lehet hogy valakinek pont ez a méret felel meg. Elfér a zsebben de elég nagy ahhoz hogy kényelmesen lehessen rajta netezgetni/filmet nézni.
-
rolii21
aktív tag
Jo teszt koszonjuk. Van egy ilyenem eladoba ha valakit erdekel
-
persil
nagyúr
"nekem is van ofkórsz
aki tudja, hogy mire akarja használni annak tökéletes - a többieknek feleslegesmi a f@szom az a "dodó, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???"
Érzed az ellentétet? Ráadásul "tsai" ? A fain meg nem tudom, hogy került a listádba, semmi köze a többihez, teljesen normális magyar szó.
-
maláj
addikt
nekem is van ofkórsz
aki tudja, hogy mire akarja használni annak tökéletes - a többieknek felesleges -
MrChef
aktív tag
Ha nem telefon, akkor tablet. Ahhoz viszont túl kicsi. Tehát a kettő között van, de egyik sem.
Szerintem felesleges kacat. -
callmeakos
veterán
Jó cucc. Én most a Galaxy S WiFi 3.6ot néztem ki. Elég jó árban láttam (20k). Arra tökéletes hogy a jelenlegi Telenor One Touchomat felváltsam. Telefonálni meg a kedvenc nem okostelefonomat használnám (SE W580i)
Csak 1 bibi van vele. Eddig 1 helyen láttam csak. (Edigital) De már ott sem lehet kapni -
aram01
nagyúr
válasz
MasterMark #2 üzenetére
akkor meg feleslegesé vált a két holmi megléte
(#5) FRENK1988:az jó,mert a szél ellen is véd
-
gomsadi#
tag
Szia!
Tetszik a bemutató, jó volt olvasni. De had kérdezzem meg, egy ekkora tepsivel a füled mellett nem gáz "telefonálni"?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Pár sorban szeretném bemutatni 5 colos kis mindenesemet amiből csak a telefon funkció maradt ki.
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Horgász topik
- Drón topik
- Háztartási gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest