Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Ne akard már bebizonyítani, hogy elég egy fos 3,5"-os kijelző.. Azért gyártanak egyr nagyobbakat, mert van rá igény! Attól még hogy vannak páran, akiknek elég egy 3,5"-os egérmozi, attól az emberek nagyobb része normális méretű kijelzőre vágyik. Egy 4,3"-os teló sokkal jobban használható, mint egy kis kijelzős, amit 15 centiről kell bámulni, hogy láss rajta vmit..
-
FeRkE
őstag
válasz donceleger8 #543 üzenetére
Majd akkor folytasd a csúcstámadást elbukvával, ha nem adnak el belőle sokmilliót.. Pedig el fognak
tibi683: Kollega ipadről szokott, mégse bukik le, én is toltam már 10"-os netbookról, és nem vették észre. Ügyesen kell csinálni
[ Szerkesztve ]
-
FeRkE
őstag
Mégis azzal érvelsz, hogy ha úgyis nagyítunk, nem mindegy, mekkora a kijelző?
Érdekes módon, mióta 4,3"-on nyomom 3,7" helyett, sokkal kevesebbet nagyítok. .Gergosz2: Én ezt csak azért nem értem, hogy ha haverom tesója (24 éves lány) képes kezelni a 4,3"-os telefonját, akkor a fiúk egy része miért nem? Meg miért érvelnek a 3,5" mellett, ahol sokkal szarabb a felhasználói élmény ?
[ Szerkesztve ]
-
FeRkE
őstag
No de akkor ha telefonálni, smsezni meg emailt írni akarok csak, akkor tök felesleges okostelefont venni.. Erre a buták is megfelelnek.. Én legalábbis azért veszek okostelefont, hogy applikációkat használjak rajta (jelenleg is fenn van kb 50 amit heti többször használok), és akkor már miért ne legyen számomra élvezhető méretű kijelzője a telefonnak ?
No mindegy, ezen tök felesleges vitázni, mindenki olyat vesz amit akar, meg ami tetszik neki, viszont abból már rohadtul elegem van, hogy folyton fikázzák a nagy kijelzőt, a pentile-t, meg a "gagyi" műanyagot.. Nem kell megvenni, kész. -
FeRkE
őstag
válasz FragMaster #643 üzenetére
Sőt, 5 óra 45 perc után rakta fel 4%-nál tölteni, ha tovább olvasol
-
FeRkE
őstag
válasz Krisztina1 #2775 üzenetére
Az Android rendszer alapja kb. a Google fiók, anélkül pl. a PLAY-ből se tudsz progikat leszedni, névjegyet/naptárat szinkronizálni, stb..
-
FeRkE
őstag
válasz pingwin011 #3195 üzenetére
Itt vmit nagyon elállíthattál, ennél még egy ZTE Skate is jobb képet csinál..
-
FeRkE
őstag
válasz edgelaszlo #3383 üzenetére
mákod van, ismerősnek kemény szőnyegre esett az S2-je, és vihette a szervízbe cserére..
-
FeRkE
őstag
válasz GeneraL_XTX #10849 üzenetére
A Jelly Beannel pedig igenis meglesz, a közel egy éves Galaxy Nexusomon úgy fut minden, mint kés a vajban
-
FeRkE
őstag
válasz rolcsibácsi #14237 üzenetére
Használj Endomondot, az nekem működött eddig az összes telefonommal jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest