Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
geri|
aktív tag
nézd, szerintem teljesen szubjektív hogy kinek mi a jobb. Egy bizonyos kategória felett minden "jobb" nincs értelme hasonlítgatni, és ez nem csak mobiltelefonra igaz.
Valamint jelenleg A csúcskategóriát képviselő telefon - S3 (ez nem kétséges senki számára), és egy két évvel ezelőtt kiadott iPhone 4 között párhuzamot keresni teljesen értelmetlen és butaság.
Számomra nagyon impresszív ennek a telefonnak az átgondoltsága. Erről szerettem volna elsőkézből olvasni, olyantól aki már egy rövid ideje használja
[ Szerkesztve ]
LiveStrong
-
Tomy Yayo
senior tag
Szerintem foglalkozni se érdemes vele. Megvette valami durva előfizuval fele ennyiért, aztán majd 2 hónap múlva letiltják mert nem fizeti, ő meg keresett rajta... bár azt írja független, ha gyárilag, akkor meg elképzelni nem tudom, hogy gondolja ennyiért
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
rígel
őstag
-
mycso
veterán
Mondjuk nincs is rajta több oldalas kezdőképernyő, rommárakva widgetekkel, csilli-villi effektekkel, meg a menüje is elég "visszafogot" kinézetű. (volt nálam 1-2 hónapig egy lumia800, valóban gyors, de ha kényszerítenének se vennék olyat magamnak)
Egyébként engem meg nem zavar, ha akár lapozás közben van egy szinte alig észrevhető röccenés....nálam belefér.
Viszont amit fentebb tárgyaltak a többiek, hogy elfogy a ram, azt nekem nem sikerült előidézni eddig....
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Robertoq
őstag
Köszi Akkor megbízható forrásból kiderült, hogy 128Mb és úgy tűnik, hogy SIII alatt ez a duplája, így ugyanannyi memória mellett ez gondot okoz(hat). Majd kipróbálom átállítást valamikor, kíváncsi vagyok mennyi segít, bár az továbbra se értem, hogy miért nem jelentkezik mindenkinél
-
-
Geryson
addikt
Nem, oda nem szedi be! Megvan a CSV, 711 kbyte, benne a sok rizsa. Gmail-re belépek, kapcsolatok, kapcsolatok importálása, pop-up felugrik, kiválasztom a CSV-t és 1 mp múlva már vissza is térek a Gmail ablakába és semmi nem történt.
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
muveszur
addikt
-
zeroo5ux
aktív tag
tudtommal már ott se kártyafüggetlenek a telefonok. (jó esetben a fehér még az lehet)
kíváncsiságból: kedden 3óra-kor megrendeltem a fehér S3-at a webshopba (céges előfizetéssel nem tudom számít-e ez valamit) de még mindig "jóváhagyás alatt" van...
(mondjuk az is érdekes hogy a webshop engedte 1éves előfizetésre választani az én cégem díjcsomagot)valakinek hasonló tapasztalata ?
Sógi: igen, 200e Ft, kamatmentes részletre is úgy 10*20e Ft ha jól olvastam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest