- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilacus
tag
Nekem is ilyen telóm van, de nekem sehol sem recseg a hátlapja.
A kérdésem már frissíthető az android,mert nekem nem talál újabb verziót és még a régebbivel vettem? -
szobbal
csendes tag
Sziasztok!
A minap szert tettem egy S Advance-re
Nekem kissé magas hogy 8 GB-s és csak 4-et használhatok mint "SD" kártya. Gondolom 2 felé van particionálva az alap 8 GB. De akkor is furán kevés a 4 GB
Nos a kérdésem az... hogyha elfogyott ez a rettenetesen sok 4 GB a belső "SD" ről hiába teszek be külső SD kártyát nem hajlandó telepíteni rá semmit! Hogy tudom ezt megoldani? -
Mákosmetélt
tag
Szerintem nem olyan rossz a fényképek minősége
-
Arvernia123
tag
mikor jön már ki rá az új szoftver vagy hogyan tudnám rá telepiteni ?
-
leslieke
Jómunkásember
Korrekt cikk egy jó telefonról.
-
Weeman1
veterán
Minek vitáztok a nagy semmin?
-
Magnat
veterán
Sztem egy full specifikáció minden ilyen teszt utolsó oldalán hasznos tud lenni...
-
banhammer
veterán
Ezt írtam:
- "Mekkora a kijelző felbontása?"
Szerinted mire gondolhattam?Ok nem biztos, hogy nem a legérthetőbben fogalmaztam.
Mert akkor így kellett volna írnom, hogy:
- "Hányszor hány pixeles a kijelző felbontása?"Ha tényleg ez volt a probléma, hogy nem tudtad értelmezni a:
- "Mekkora a kijelző felbontása?" kérdésem.
Akkor igérem ezentúl úgy teszem fel a kérdést Neked, hogy egy fikarcnyi kétely se merüljön fel benned azzal kapcsolatban, hogy én mit is akartam kérdezni.Szóval akkor most felteszem újra a kérdést olyan formában, hogy egy fikarcnyi kétely se merüljön fel benned azzal kapcsolatban, hogy én mit is akarok kérdezni.
A tesztedben szereplő Samsung Galaxy S Advance "S" mobiltelefonnak hányszor hány pixeles a kijelző felbontása?
-
sdd2
veterán
válasz
banhammer #45 üzenetére
Ha úgy mondod elsőre, hogy kérleg írd ki számmal a felbontást, szó nélkül írom. Nem vagyok több másnál, én ehhez értek más meg ahhoz amiről nekem fingom nincs. Természetesen megértek mindent, hiába ragozzuk. Beleírtam a felbontást, de azt nem árt tudni, hogy a samsung wvga-ban 480x800-at használ
-
banhammer
veterán
Arról, hogy ki milyen stílust nem bír én is elmondom a magam kis véleményét.
Nem bírom:
- azt a stílust amit előadtál, hogy keresd ki ott a Google.Régen én is ugyan így pattintottam le az embereket, hogy ott a Google, fórum, kereső, anyám kínja.
Egészen addig a pillanatig nagyon vicces volt ez a dolog amíg be nem ütött a krach és nagyon, nagyon sürgősen kellett volna a segítség.
Blaster Worm vírus ami kirak egy ablakot amiben elindul egy visszaszámlálás és a gép 60 másodperc után újraindul.
Szerinted hányszor indult újra az XP-m mire nagy nehezen a sok "ott a Google, fórum, kereső, anyám kínja" benyögés után végre valaki megmondta, hogy mit kell tenni a vírus ellen?
Megsúgom elég sokszor.
Ezek után kristályosodott ki bennem, hogy nem kifizetődő arroganciával, elitista hozzáállással lerázni az embereket, mert könnyen kerülhetünk a férfi nemiszerv rossz oldalára amikor ugyan azt fogják csinálni velünk amit mi eddig velük.Ahogy az egyik üzletkötőnk tömören, lényegre törően fogalmazta meg a dolgot:
- A kibaszás az közös játék.Ezért nem nagyon Linuxozok, mert elég sokszor találkoztam ezzel az elitista, pökhendi, arrogáns, több vagyok másoknál hozzáállással.
A cikkel semmi bajom, az írás jó, érthető, nekem tetszett, a mobil is, csak a felbontása mintha kicsi lenne.
-
banhammer
veterán
válasz
hallerlaller #37 üzenetére
Nem tudom.
Most tervezem, hogy okostelefont veszek és lila gözöm sincs arról, hogy a felbontásoknak mik a megnevezéseik.
Jobban szeretem a számszerűsített dolgokat.
Lásd még: hektár, hold, mázsa, stb. -
FefeeX
veterán
Nem. Ha veszed a fáradságot, és írsz egy cikket, akkor ha valaki felhívja a hibádra a figyelmet, ne küldd már el guglizni, pláne, hogy kiderült, hogy nem is volt igazad...
Ezért hagytam abba anno a linuxot, mert állandóan elküldtek guglizni, ahelyett, hogy normálisan megírták volna a választ (ami jelzem kevesebb energia lett volna mindenkinek) -
sdd2
veterán
válasz
hallerlaller #37 üzenetére
Bele kell kötni valamibe mert a végén unalmas lesz a nap...
-
banhammer
veterán
"vagy el se olvassa"
Ha ilyen magas lóról beszélsz akkor az lesz a vége, hogy sokan el se olvassák, mert tudják, hogy jerk geek vagy.
BTW
Hidd el mindig lesz olyan aki sokkal, de sokkal jobban fogja tudni a dolgokat, mint ahogy azt te a legvadabb lázálmodban álmodni merted és izomból fogja beleverni az orrod a hibáidba, amit te aroganciával próbálsz meg elsimítani.
-
sdd2
veterán
-
FefeeX
veterán
Ha már neked áll feljebb, legalább legyen mögötte tényleges tartalom...
"Wide VGA or WVGA, sometimes just WGA, an abbreviation for Wide Video Graphics Array is any display resolution with the same 480 pixel height as VGA but wider, such as 800×480 (aspect ratio 5:3), 848×480, 852×480 or 854×480 (~16:9)."Ez olyan mint hogy mekkora motor van benne?
Boxerdízel. -
sdd2
veterán
válasz
banhammer #29 üzenetére
Még mindig nem érted... A felbontás benne van a cikkben, csak nem a pixel számot, hanem a nevét írtam bele. Tovább nem vitatkoznék, akit érdekel a teszt elolvassa, akit nem az rá se néz, ez az én véleményem. Arról végkép nem tehetek, hogy ez a készülék volt a samsungnál amit ki tudtak adni tesztre.
-
banhammer
veterán
"Nem tudom mi a problémád ezzel, ennyi idő alatt már a felbontások rövidítését meg lehetett volna jegyezni."
Ennyi erővel ne írj tesztet, mert a net tele van Samsung Galaxy S Advance teszttel, csak le kell fordítani a Google fordítóval.
Nem a megjegyzésen van a hangsúly hanem azon, hogy nem írtad bele.
És szerintem nem csak én vagyok az egyetlen egy ember aki nem tudja megjegyezni a rövidítéseket.
És tudod miért nem tudja megjegyezni:
Mert:
- millió egy rövidítéssel találkozik az életében.
- nem ez a legfontosabb rövidítés amit a mindennapi életben használ.
- először találkozott ezzel a rövidítéssel.
- nem telefongeek aki mindent kiráz a kisujjából és az anyja is esti mese helyett rövidítések felolvasásával altatta el. -
sdd2
veterán
Igyekszem csak nincs már hol tárolni ennyi mindent
Itthon már kész stúdió van az asztalnál
banhammer
A tesztben benne van a felbontása, nem tudom mi a problémád. Nem tudom mi a problémád ezzel, ennyi idő alatt már a felbontások rövidítését meg lehetett volna jegyezni.
tzsolesz
Köszi
S2-re lehet kapni fém hátlapot, úgy már elég frankó, S3 is jobb fém hátlappal.
-
tzsolesz
nagyúr
Jó teszt lett gratula.
Tetszik ez a teló. A Black leváltására is jó lenne, hiszen pont egy kategóriával van fentebb, viszont az ára sem vészes. Mondjuk a T-nél most 76K előfizuval. 89K-ért pedig ott az S2. Mondjuk azzal vannak kételyeim. Nem szimpatikus az anyaghasználata, meg a hangja sem nyűgözött le.
-
banhammer
veterán
Nem lenne egyszerűbb beleírni a cikkbe, mint utána az olvasót arra "kényszeríteni", hogy a Google-t túrja?
Nincs bajom a Google használatával, már akkor használtam (előtte a Yahoo-t, mert régen a Yahoo volt az etalon) amikor te még azt se tudtad, hogy az internetet eszik vagy isszák.
-
fi:zi'k
nagyúr
Legközelebb egy(!) db nagy fehér lapot szerezz be.
-
banhammer
veterán
válasz
hallerlaller #21 üzenetére
Köszi.
És ezt két hozzászólásból sikerült leírni...
-
banhammer
veterán
válasz
hallerlaller #19 üzenetére
Az mekkora?
-
banhammer
veterán
Mekkora a kijelző felbontása?
-
sdd2
veterán
Köszönöm
Azt a kérdéses részt holnap megnézem mostmár
A garancia nem tudom hogyan alakul sajnos.
-
hallerlaller
addikt
jó lett bár nem olvastam végig csak nagyvonalakban
sztem felesleges az unboxing ha nem kereskedelmi a csomag.
-
adalbert1
veterán
Ez a 72 ezer Ft 2 év Samsung garanciás, kártyafüggetlen modellre vonatkozik? Mert én csak bolti garanciával láttam ennyiért... Lehet egyáltalán Samsung garanciával is kapni valahol?
-
Weeman1
veterán
Jó cikk.
Gratula hozzá. -
bobooo
addikt
Szokásosan remek, de most már jöhetne egy i5 teszt is.
-
leslie_smith
aktív tag
Szokásosan jó cikk.A Youtube-odra is megért feliratkozni.
Egyre jobbak a cikkek és a videók is.
Gratulálok.
-
Jó írás lett! Nekem is van ilyen, megéri a pénzét!
Szerk.: Hogy lehet kirakni az akkut, hogy kiírja éppen hány % töltöttségen áll?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Erre viszont lesz JB, ha jól emlékszem, nem?
Hiba:
"ebben két, 1GHz-es Cortex-A9 magok duruzsol."
-
FET-MEN
veterán
Szokásos gute cikk
De kiadhatták volna ics-vel..kicsit laggosnak érződik már gb
-
Ed3r_X_
nagyúr
Szokásos minőség
Grat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A Samsung Galaxy család újabb tagja, mely a korábbi sikermodell, az S ráncfelvarrt, felturbózott utódja.
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Windows 11
- Peugeot, Citroën topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest