- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neleta
tag
A recovery-s indítást köszönöm, bár már időközben eléggé testre szabtam a kicsikét - az utóbbi időben elég sokszor sajnos -, úgyhogy egy ideig nem tervezem megint legyalulni, de az infó hasznos volt, valszeg fogom majd használni!
Rég volt nálam úgy a mobil, hogy tudtam, nem lesz megint gyári visszaállítás, mivel folyton szervizbe küldtem,, így február óta végre először érzem azt, hogy az enyém, kiélvezhetem az okostelefon szépségeit, és végre használhatom is.
Amúgy már biztos mindenki tudja, de azért szólok: ha a Samsung honlapján regisztráljátok a telefont, plusz hónap garanciát kaptok.
Ha gond van a készülékkel, akkor használjátok a szerviz futárt, ingyen kijön (ha garis), 1 munkanap, kérhetsz cseretelefont, és másik munkanap kapod vissza elméletileg megjavítva a készüléket.
Ez az elmélet, a gyakorlat nálam úgy volt, h a futárszolgálattal nem egyeztet a Samsung, így amit bejelölsz időpontot, közel sem biztos, hogy be tudják vállalni, általában 2 munkanap késéssel jön a futár, utána már ok. A szerviz pedig... nekem a Samsung 2-szorra javította csak ki a hibát, mikor nagybetűkkel írtam: MIELŐTT RÁÍRJÁK A MUNKALAPRA, HOGY KIJAVÍTVA, ELŐTTE ELLENŐRIZZÉK LE, VALÓBAN MEGTÖRTÉNT-E (az elsőnél nem így történt, pofátlanul visszaküldték, h minden ok lett, és a frissítésen kívül semmit se csináltak.) -
Neleta
tag
Köszi az infót, de másik kernelt nem szeretnék felrakni, bármikor beüthet a ménkű, elromolhat annyira a teló, h mondjuk be se tudom kapcsolni, akkor hogy rakom vissza a gyári kernelt? Ezzel most nem játszom (elég volt "megszereznem" a 3 pecsétet a jótállási jegyemre pár hónap alatt), de ha lejár a gari, meg fogom buherálni.
Recovery megnyitása:
Kezdjük ott, hogy nem tudom hogy kell megnyitni. Anno rootolt SE telómon külön felraktam rá a progit, de itt, hogy? Azt, hogy nyomjam a hangosító gombot, a home és kikapcsoló gombot... Így nem jött be.Vmi más lehetőség?
Amúgy ne mondjátok nekem, hogy másnak nem eszik ennyi memóriát! Csinálni kéne ebből egy szavazást, kinek milyen értékhatárnál van.
-
Neleta
tag
válasz
Hunt3r22 #20564 üzenetére
Én is letiltottam ezeket még tegnap, de vhogy előkerültek, ahogy használtam magát a telefont. Az meg nem igazán megoldás, hogy folyton az eszközkelőben bogarásszak, mit tiltsak le, meg folyton ürítsem a memóriáját. A telefont használni akarom, azért van, de sajna nem elég erős ahhoz, hogy ugyanolyan gyorsan és stabilan kezelje az új szoftvert. Ahogy így olvastam, többségünknek ez a tapasztalata.
-
Neleta
tag
válasz
Polemius #20536 üzenetére
Valahol a _/system/media/audio/ui mappában keresgélj. Ott kéne valahol megtalálni, melyik a billentyűhang, és felülírni arra, mi neked tetszik (készítesz pl.egy wav vagy mp3 fájlból, a lényeg, hogy ogg kiterjesztésű legyen).
Így lehet amúgy csengőhangot is berakni, vagy a zenelejátszónál, de ott csak a csengőhangot, ébresztőt és hívó csengőhangot) engedi.(A system mappát pl. az explorer programmal tudod megnyitni.)
-
Neleta
tag
Hogyan lehet (nem rootolt telón) a térképet leállítani, hogy ne fusson folyton a háttérben?
Amúgy engem kiidegel, mennyire lassú lett a telefon. Pont a gyorsasága miatt szerettem. Annó összehasonlítottam pl. az iphone 4-gyel, egyszerre lapozva, melyiken gyorsabb interneten az oldalak betöltése, stb., és verte rendesen (több féle iphone-on is). Most meg... Várni kell és malmozni, míg megnyit valamit. Memória simán felugrik min. 625/450 mb-ra.
-
Neleta
tag
A 3. szervizelés során sikerült megjavítani a kamerát, el se hiszem! (köszi azoknak, akik annó itt letesztelték a sajátjukon). Mivel pont ma hozta a szerviz futár, ezért nekem már felrakták az T-s JB-t, örülök!
Azonban lenne egy kérdésem (nem akarok garanciát veszíteni, lásd a fenti tapasztalataimból, úgyhogy alternatív megoldások kizárva):
Eszi a memóriát, láthatóan lassúbb, szaggat, e-mailnél szinkronizálás szintén lassú, vagy kiírja, nincs kapcsolat. A háttérben a következő futó alkalmazások vannak, úgy hogy nincs aktív alkalmazás megnyitva (folyamat leállítása nem szokott segíteni, hiszen automatikusan visszarakja magát). Mitől érdemes és hogy megszabadulni ezektől? (Pl. térkép):
factory mode
factory client
google-szolgáltatlás
google-szolgáltatlás
média
térkép
feladat-kezelő
com-sec-phone
swype
samsung billentyűzetMásik kérdés: Hogy lehet JB-n print screent-t csinálni?
-
Neleta
tag
Szóval eddig valakinek jó, valakinek nem? Nekem is gyári szoft van, már nem tudom hanyadszor rakják rá újra, de nem változik. Lehetséges, hogy a Samsung eladott egy csomó hibás készüléket? Kár, hogy nem tudok konkrétan a gyártóval vagy szervizessel beszélni, hogy most akkor mi a helyzet...
Más is megnézte? Teszteljétek légyszi! -
Neleta
tag
Teszteljétek légyszi le a következőt! Már írtam ide, de csak egy valaki válaszolt, de többre lenne szükség. Ezen múlik most, hogy megint szervizbe küldjem-e a mobilt (3-szor). Szóval nézzétek meg kérlek, hogy nálatok hogy működik a következő:
kamera - önfelvétel, majd visszajátszás.
Nálam késik a hang a képhez képest. Nálatok pontos??
T-mobilnál is egy ilyen volt kiállítva, máshol meg működik. Most akkor sorozatosan rosszat adtak ki? Írjatok, hogy ok vagy sem! Nagyon megköszönném! (Most sehonnan nem tudok felhajtani ilyen típusú telefont, hogy leteszteljem.) Nem szeretnék úgy intézkedni, hogy még az sem biztos, ez most rendben van-e így vagy sem. (A szervizekben erre képtelenek, és csak a szájukat tátják....) -
Neleta
tag
Teszteltem, semmi változás. Hétfőn viszem vissza... Innen üdvözlöm a T-mobile-t, hogy hétvégén nincs szerviz, és pénteken este 6 előtt 5 perccel már elhajtanak, másrészről a Samsungot is... Újra állítgathatok be majd mindent, aztán mire kész, jön a jelly bean.
-
Neleta
tag
Köszi Keem1! Ez akkor tényleg nem normális.
Letörlök mindent, és megnézem újra. Kíváncsi vagyok, hogy ez vajon szoftver vagy hardver hiba... -
Neleta
tag
Sziasztok!
Egy szívességet kérnék Tőletek: meg tudnátok nézni a mobilotokon, hogy nálatok is a videó kamerán belül az önfelvételnél késik a hang a képhez képest? Pár hete vettem a telefont, nálam ez van, de ha tényleg ez a normális, akkor nem viszem a szervizbe, hogy az egészet újrarakják, és eleve nélkülözzem 1 hétig... Légyszi nézzétek már meg, Nálatok mi a helyzet? Sürgős lenne, köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest