Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokenyl
csendes tag
Van valakinek hozzá növelt akksija? Pl. ilyen: [link]Kíváncsi lenék a tapasztalatokra. Milyen vastag lesz tőle a telefon? (Csak a tok miatt lényeges) Mennyire "minőségi" a hátlap?
Köszi minden infót. -
Kokenyl
csendes tag
válasz qwertly #5314 üzenetére
Mobilról simán elérhető a PC. Nálam így: feltettem a TotalCommandert meg a LAN plugint a telefonra. Wifi bekapcsol, csatlakozol a hálózatodhoz. TC indít , LAN -ra tapicskol, új szerver-t csinálsz. Meg kell adni a routered IP címét vagy a hálózatmegosztó gép nevét. Elmented, rátapicskolsz és ha szerencséd van, már látod is azokat a mappákat amiket a winfoson belül megosztottál. Persze tűzfalak bekavarhatnak. Munkahelyemen négy gépes kishálón is működik így, minden gépet látok vele. Még a routert is tudom állítgatni.
-
Kokenyl
csendes tag
válasz Blackmirror #8228 üzenetére
Ja, én megkaptam de érdekesen . Amikor megrendeltem a telót, még semmi nem járt hozzá. Másnap amikor megnéztem a honlapot akkor láttam hogy adnak hozzá ilyet. Még aznap meg is jött a telefon (délután háromkor, este 11 -kor meg az e-mail hogy feladták a csomagot), mellette a napelemes töltő . De még nem próbáltam.
-
Kokenyl
csendes tag
Milyen lehet ez a JB with Supressed Custom ROM ?
[ Szerkesztve ]
-
Kokenyl
csendes tag
Egyszer már régebben is csinálta a telóm de ma már háromszor is hogy képernyőzár feloldáskor egyszercsak pin kódot kér. wtf?? Nem volt kikapcsolva, csak képernyőzár de hálózatról is leugrik ilyenkor. Gyári tré-s GB van rajta, se root se semmi. Két napja raktam rá egy tökegyszerű műszakjelölős naptárat de nem hinném hogy az okozná (lévén egyszer már csinálta pár naposan és akkor még semmi telepített program nem volt rajta). Ötlet?
Nem szívesen adnám szervízbe. -
Kokenyl
csendes tag
Nem hiszem hogy kikapcsolt volna. Gyöngyvászon tokban van, olyan (bő) zsebben amit nem érnek külső hatások, eddig is itt hordtam. Ráadásul pillanatok alatt helyreáll és csatlakozik is a hálózathoz, nem olyan mintha rebootolt volna.
Bár ha betölt a rendszer előre amíg kéri a pin-t... akkor lehetséges a reboot. Mert még médiakeresés sincs ilyenkor csak kb két másodperc amíg csatlakozik a hálózathoz.
Hőmérséklet érzékeny esetleg? Mert csak +6 fokot kapott ma. -
Kokenyl
csendes tag
válasz Wendelke #10926 üzenetére
TV-re akarod kötni a telót? Pendrive -ként hurcolásznád?
Vagy a telefonon nézni? (Mert ott nem hiszem hogy sok értelme lenne a 720p-s filmnek.)
Vagy darabolod a filmet, vagy elvileg van olyan app amivel más SD formátumot is kezel a teló (pl NTFS). Próbálkozhatsz. (És kérünk tapasztalatokat.)
[link][ Szerkesztve ]
-
Kokenyl
csendes tag
válasz Goldmen75 #13027 üzenetére
Szinte egyik androidos telefon sem ébreszt kikapcsolt állapotban! (úgy tudom néhány kínai kivétel van). Ezek lényegében számítógépek, operációs rendszerrel, stb. Csak akkor működik (ébreszt) ha be van kapcsolva. Éjszakára tedd repülő módba. Letiltja a gsm és egyéb hálózatokat, elvileg nem sugároz semmit és alig fogyasztja az akksit (nálam 2-5% /éjszaka). Ráadásul még ébreszt is így. Csak reggel ne felejtsd el visszakapcsolni normálba .
-
Kokenyl
csendes tag
válasz demars #13025 üzenetére
1. Passz, mások lehet próbálták már.
2. Az androidos telefonok ilyenek. "Telerakják" a memóriát az általuk fontosnak ítélt programokkal, adatokkal. De ha kell a memória mert futtatsz valamit, akkor szépen kiürítik. Nem lesz baja. De pár naponta nem árt egy restart a telefonnak.
3. Nemtudom. Csendes, néma és normál mód van. valamilyen appal lehet hogy bővíthető a lista.
4. A géped alaplapi és egyéb drivereit frissítsd. A legújabb KIES-t telepítsd. A telefont a hátsó (alaplapi) usb-re dugd a gyári kábelével.
5. Google fiókot ha létrehoztál egy újat, azt használhatod. De először meg kell adnod a telefonodnak az új fiókodat. "beállítások-fiókok és szinkronizálás" pontban. Pár percig eltarthat mire létrehozza és szinkronizál. Innentől használható.
6. play.google.com , vagy samsung apps
7. Ájgó itt kerülendő téma.De lehet és szépen fut.[ Szerkesztve ]
-
Kokenyl
csendes tag
válasz Gutenberger #13106 üzenetére
Még csak annyit az ellopott telefonhoz (és amit a többiek nem említettek) : Érdemes lenne MINDEN jelszót lecserélni amit valaha is használtál a telefonnal. gmail, weboldal regisztrációk, esetleg bankszámla, otthoni vagy céges wifi, stb. Nehogy baj legyen.
-
Kokenyl
csendes tag
Lehet felesleges kérdés... Kernel csere is garanciavesztéssel jár?
-
Kokenyl
csendes tag
(Ha 1.6-os kocsit veszel, miért csak 1590 cm3 -et kapsz???)
Szerintem fogadd el és örülj neki hogy az android jól kezeli a memóriát és bár keveset látsz szabadnak, nem fog elfogyni. Ha elindítasz valamit, csinál neki helyet.Más: Lehet hogy az 1. hsz-be bele kéne írni hogy:
-milyen fóliát, milyen tokot vegyél rá
-miért ilyen kevés a szabad memória amikor semmi sem fut
-miért 620 a 786
-hogy tedd fel KIES-sel a JB-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest