- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flyme
senior tag
válasz
GoDave #15600 üzenetére
Nem tudom mennyire számít off-nak, ha igen, előre is elnézést kérek érte.
Eladó egy 1 hónapos + 10 napos SGS Advance, T-nél vásárolt, tehát nem P-s, JB-t fel lehet rá tenni. A T-s összesen 2 évre szóló garancia meg van hozzá, nekem eddig semmi gondom nem volt vele. Minden tartozék megvan hozzá, még a dobozban lévő reklámpapírok is
Tökéletes állapotban van, sehol sincs egy karcolás sem, gyakran volt tisztítva. Mivel telefonálásra szinte soha sem használtam, így 1 nap is alig volt használva időhiány miatt. Tudok adni hozzá 3 tokot, mindegyik szilikontok, egyik egy Vodánál vásárolt, másik egy S-Line tok, harmadik az Edigital-os. Nem azért adom el, mert hibás, vagy bármi problémája lenne, csak nekem tepsi méretre lenne szükségem
Mindenről képet a jövő hét elejétől kezdve tudok készíteni, várom az ajánlatokat PÜ-ben. -
sheep
addikt
válasz
GoDave #15600 üzenetére
Az orosz romot rakták fel neki de ha visszaolvastok akkor láthatjátok hogy ez ki lett már tárgyalva!
XXLPY, LQ4, ezek orosz romok, LQB pedig szerb
ezen kívül nincs más jelenleg
egyébként itt valami sántít a történetben mert ha te rakod fel az JB-t akkor ugrik a gari ha ők akkor pedig nem?
nekem ez az egész nem áll össze de mindegy is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest