Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:34:24

LOGOUT.hu

Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27101) eastsider válasza Vadmeggy (#27100) üzenetére


eastsider
nagyúr

Odinnal rakj fel egy Stock romot kernelestül, mindenestül. Factory reset, wipe data, minden! És utána próbáld meg, ha nem megy akkor sem akkor gari futár

(#27102) Vadmeggy válasza eastsider (#27101) üzenetére


Vadmeggy
aktív tag

Köszönöm, ezt fogom csinálni. :)

Egy kicsit frusztrál, hogy ennyi mindent kell finomhangolni, hogy minden tökéletesen működjön, de a végén az az érzés, amikor olyan lesz a telefonod, ahogy azt vásárlás előtt elképzelted egy kicsit kárpótol.

Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.

(#27103) eastsider válasza Vadmeggy (#27102) üzenetére


eastsider
nagyúr

Én ezért váltottam nexusra. Nekem elegem lett belőle

[ Szerkesztve ]

(#27104) flash- válasza Vadmeggy (#27102) üzenetére


flash-
veterán

kapcsold be a wifit vagy 3g-t és a gps-t.és tedd ki az udvarra egy fél órára vagy fél órát legyél így szabad ég alatt.
első keresés mindig több ideig tart...
google maps al teszteldted amúgy vagy egy magyar navigációs programmal?google mappsal nézd meg!
mert ha utóbbival tesztelted az lehet a program konfig fájljának a hibája is

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#27105) Vadmeggy válasza flash- (#27104) üzenetére


Vadmeggy
aktív tag

Google mapssal és az általad linkelt oldalon a GPS status-szal is. Egyik sem talál semmit.

Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.

(#27106) flash- válasza Vadmeggy (#27105) üzenetére


flash-
veterán

szerintem újraindítás után próbáld meg egy bő fél órára bekapcsolni a gps-t és a mobilnetet (vagy wifit) legyél így szabad ég alatt és a mapsot indítsd el. ha talál jelet inditsd ujra a telefont és próbáld újra valószinü ekkor már pár perc alatt jó lesz.

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#27107) pappjoci13 válasza Lacuss20 (#27090) üzenetére


pappjoci13
csendes tag

Köszönöm válaszod :) :R jónak tűnik így elsőre képről megpróbálok beszerezni egy ilyet vagy hasonlót.... ;)

Xperia Mini Pro>Alcatel One Touch 990>Alcatel One Touch 993>Alcatel OT995>Samsung Galasy S Advance>Samsung Galaxy SII> Nokia Lumia 520>Nokia Lumia 735>Huawei P8 Lite>Huawei Mate 10 Pro

(#27108) szabacsik


szabacsik
őstag

Nem tudja valaki van már működő hívásrögzítő progi eme készülékre?:)

/\____/\

(#27109) gazso75 válasza szabacsik (#27108) üzenetére


gazso75
aktív tag

Én a record my call-t használom. Szerintem tökéletes. Itt

(#27110) Restan


Restan
csendes tag

Szervusztok!

Nem rég, pár hete lettem én "is" büszke tulajdonosa a telefonnak.
Szerencsére én azok táborát erősíthetem, akik megvannak elégedve a telefonnal és sallangmentesen, stabilan fut. (lekopogom, remélem nem kiabáltam el túl korán)

Nekem ez az első okos-, és érintőképernyős telefonom, így ezért még nem sokat bűvészkedtem vele, nehogy elrontsak véletlenül valamit. Természetesen amikor időmbe belefért és nem felejtettem el, olvasgattam itt a fórumot és fél szemmel láttam, másoknak milyen hibák jelentkeztek, ebből pár: ébresztő, videók szaggatása, stb. Nagy kő esett le a szívemről, hogy ezek nálam nem jelentkeztek. Az ébresztő tökéletesen szuperál, a videók nagyon szépen mennek amiket felveszek + youtuben is. A telefon még egyetlen egyszer sem fagyott ki, sőt még szaggatni sem szagatott. Amiket itt javasoltak, hogy érdemes kifagyasztani appok, azokat megcsináltam, szóval nincs semmi probléma a telefonnal, én boldog vagyok és összetehetem a két kezem, hogy szerencséset fogtam ki. Az üzemideje is rendben van szerencsére.
Nekem minden úgy van gyárilag rajta, ahogy kaptam és mivel "eddig" tökéletesen megvagyok vele elégedve, így nem szándékozom hozzá nyúlni, nehogy tényleg elrontsam, mert én amúgy sem konyítok hozzá, de itt van a kevenceim közt azok a hozzászólások, ahogyan ezeket csinálni kell.
Én a T-től rendeltem, ahol az volt feltűntetve, hogy a 2.3 android operációs rendszere lesz, ami nem így lett hála az égnek, mert azt is láttam, hogy sokaknak a frissités után rosszalkodott a telefon, szóval 4.1.2-vel kaptam. :-)

Ne haragudjatok, amiért olyan kérdéssel fordulok most hozzátok, amiket nyílván kérdeztek már párszor és mondták már esetleg többször is, de kíváncsiságból szeretném megtudni, hogy ti milyennek találjátok a gyári billentyűzetet? Az is előfordulhat, hogy én ezt még akkor nem szoktam meg, de sokszor mellé ütök, talán azért mert kicsik a gombok. :F Hozzáteszem, nekem nincsenek is akkora ujjaim. :D
Így ha nagyon szépen megkérnélek titeket, azok akik abba a táborba tartoznak (lecserélték a gyári billentyűzetet) írnának pár szót miért jobb amire lecserélték? :R

A másik kérdésem az, amit már láttam itt és ne haragudjatok kérlek, hogy megint újra és újra válaszolni kell rá, de nem találtam meg. Csengőhangról lenne szó. Hogyan is kell elkészíteni a mappákat, hogy jó legyen? :-)

Az utolsó kérdés pedig azokhoz szól, akik használnak skype-ot. Az üzenet írásánál amikor elfordítjátok a telefont, nektek is érdekes lesz, hogy nem tudtok például vissza olvasni, mert teljes képernyős lesz a szövegbeviteli mező? (se hangulatjelek közbe, se semmi, csak az írás van ott, szóval fordítgatni kell a telefont)

Dióhéjban ennyi, nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget és a hozzám való türelmet.
További szép napot kívánok nektek!

(#27111) Jason19 válasza Restan (#27110) üzenetére


Jason19
senior tag

Csak szólok, hogy a youtube/videó szaggatása elő fog jönni (custom kernellel is előjött) nálad is :U Az szoftver hiba a samsung jb-ben. Akksi ki-be megoldja. Mert kilépni nem fogsz tudni, csontra kifagy..
Gyári billentyűzetet is meglehet szokni, én go keyboardot használok. Azért, mert restore után a telefon úgy döntött csak félig rakja vissza magát, így hiányzik a widgetek nagy része, a böngészőből textúrák, hiányzott a billentyűzet is, csak hanggal tudtam nagynehezen kinyögni, hogy go keyboard apk, mert a play store sem működik. (megnyílik aztán rögtön bezárja magát, + fc gapps) De valószínű hogy ha majd felrakok egy rendes romot akkor arra is leszedem, mert sokkal jobban tetszik, jobban személyre lehet szabni. De a gyári sem vészes.
Csengőhangot nem tudom, nekem mindig volt az alap kínálatban olyan ami nekem megfelelt.
Bill. nem csak a skype-nál van úgy, szinte minden programnál így van. Nem hiszem, hogy azon az 1 centin sokat látnál egyébként..

[ Szerkesztve ]

(#27112) szabacsik válasza gazso75 (#27109) üzenetére


szabacsik
őstag

:R :R felveszi, le is lehet játszani. Azt teszi amit tennie kell. Kiváló, köszönöm :)

/\____/\

(#27113) Bullitz


Bullitz
aktív tag

Sziasztok! :)

Pár napja kezdtem el telefonokat nézegetni, 1-2 nap után elvetettem az Xperiat és a HTC-t, és így maradt a Samsung. Jelen pillanatban erősen vitatkozom magammal az S2 és az S Advance között, lenne pár kérdésem, amire ha mondjuk 4-5 ember válaszol már egész jó alapot nyújt hogy döntsek. Ezek a következőek:

Videót (pl. rárakok 2 évad familyguyt vagy egyéb kisebb sorozatot) milyen mínőségben játszik le? Nézhető, élvezhető egy utazás alkalmával a melóból hazafele? illetve, NEM szaggat?

Előzőből adódóan, ha a memórián elég sok film, zene van, a telefon nem lesz idő után elképesztően lassú a nagy terheltség miatt?

Napi átlag 3-4 óra zene hallgatással mennyi ideig bírja kb. az aksi?

Böngészés közben nem szaggat a dolog? Tisztán és könnyedén lehet olvasgatni híreket, időképet, vagy youtube-n 1-1 videót egy két alkalommal?

Előre is köszi, ha már csak 1 ember is veszi a fáradtságot, és válaszol az unalmas kérdéseimre. :C

(ui: ha nagyon ráérsz, :R Te ár/érték arányban S2, vagy S Advance-t vennél? Legjobb tudomásom szerint az S2 68e, az S Advance pedig 55e)

[ Szerkesztve ]

HALA MADRID // 18' Auris HSD

(#27114) Vadmeggy válasza Bullitz (#27113) üzenetére


Vadmeggy
aktív tag

Ez nem kérdés. Egyértelműen S2! Nem véletlenül S2 lite -nak hívják valahol az s advanceot.

Videót nem nézek rajta, mert ekkora méretben nincs értelme. Ha nem a gyári rendszer van, hanem valami speckó romod akkor nem akad.

Én nem ajánlom senkinek ezt a telefont, mert rengeteg szopás van vele. A JB frissítés után használhatatlan lett a gyári rendszer. Nekem az akkumlátor merült mint az állat, de egy cache törlés és nofrills cpu szabályozó program segítségével most bírja az egy napot.

Böngészés Dolphin broswerrel nem akad, de ez csak a custom kernelre igaz.

[ Szerkesztve ]

Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.

(#27115) Gery1987 válasza Bullitz (#27113) üzenetére


Gery1987
őstag

Helló!

Hát elég érdekes a párosítás mert gyakorlatilag ez az S2 mini. Nagyjából. Én feltettem egy konvertált videót mp4-ben simán vitte...tekerés minden volt vitte. Én tettem minden hova mindent, simán ment, akkor lassul be ha sok alkalmazás van rajta feleslegesen.

Ha komolyan terhelve van akkor 1 nap alatt ez is kifekszik, mint minden okos telefon.

Böngészés sima ügy, megy csont nélkül videó is minden HD-ban is akár.

Én azért vettem ezt mert válthattam a T-nél és akkor S2 már nem volt ráadásul első Android-os telefonom, ergó valami erőset akartam. Bevált az árát megéri.

A S2 is nagyon jó az árát az is megéri. Erősebb, a hardvere is jobb. Ha mókolni szeretnéd akkor S2, ha csak használni akkor jó az S Advance is.

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk

(#27116) Bullitz válasza Gery1987 (#27115) üzenetére


Bullitz
aktív tag

Először is köszi! Gyorsan válaszoltatok, köszönöm a fölötted lévőnek is a választ.

Másodszor pedig, elég sok oldalt átolvastam már itt, rengeteg hozzászólást, ez a mókolás tulképp mit is jelent? :B

HALA MADRID // 18' Auris HSD

(#27117) Vadmeggy válasza Gery1987 (#27115) üzenetére


Vadmeggy
aktív tag

A mókolás része pont nem igaz. Az advance mókolás nélkül használhatatlan.
S2-m nekem nem volt, de az ismerősöm a gyári rendszerrel teljesen elégedett volt. Az egy csúcskészülék volt, ezért a supporthoz is máshogy álltak a samsungnál.

Oda van hivatalos cyanogenmod, ami szintén fontos szempont lehet.

Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.

(#27118) Nimda


Nimda
addikt

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy a kamera vakuval, gyengén megvilágított helyeken, ilyen képet produkál:

Vaku nélkül pedig teljesen normális:

A szervízből elhajtottak, mondván ők nem látnak ebben hibát, illetve náluk furamód teljesen rendben volt minden.Kipróbáltuk itthon egy másik advance-val, és annál vakuval sem lett túlexponált a kép.De kedvesek voltak, "frissítették" az amúgy is friss szoftvert (4.1.2)

[ Szerkesztve ]

(#27119) Restan válasza Jason19 (#27111) üzenetére


Restan
csendes tag

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod.

A youtube videó szaggatás előbb-utóbb egész biztos, hogy előfog jönni?
Minden embernek előjött, hogy ezt így ki lehet jelenteni? :Y

(#27120) Gery1987 válasza Bullitz (#27116) üzenetére


Gery1987
őstag

Arra akartam célozni, hogy custom ROM v kernel....ha ezekre nincs igényed akkor az S Advance is jó választás mivel ennek nem olyan elterjedt a hardvere (az ST-Ercisson proci itt a fő gond). Ezért lett a JB sem a legjobb rá, meg a TW felülete.

Az S2 hardvere sokkal elterjedtebb mert azt hiszem abban Qualcomm van és az sokkal jobb ebből a szempontból.

Nekem gyári állapotban megfelel az S Advance. 4.1.2 van rajta...bár a GB-vel sem volt rossz.

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk

(#27121) Csabi1984


Csabi1984
addikt

Egyébként amikor én használtam hiába a mx player az 1080P-t akadozva vitte nekem :D

(#27122) kali válasza Vadmeggy (#27117) üzenetére


kali
legenda

használható az s advance mókolás nélkül is, az pedig nem számít mókolásnak, ha valaki odin által frissíti, vagy azzal húz fel tiszta firmware verziót, más igénye pedig nincs a telefonnak, hogy megfelelően dolgozzon!

(#27123) Vadmeggy válasza kali (#27122) üzenetére


Vadmeggy
aktív tag

Szerinted minek számít, ha nem a hivatalos Samsung által kiadott szoftverrel frissíti, hanem egy third party appal, amivel ráadásul téglázhatod is a készüléked, ha valami rosszul nyomsz?!

Megfelelő dolgozás alatt én azt értem, hogy nem fagy le a telefonod, ha youtubeon videót nézel. Ez szinte mindenkinél előfordult (nálam is).

Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.

(#27124) Bullitz válasza Vadmeggy (#27123) üzenetére


Bullitz
aktív tag

Pont az ilyenektől félek, én nekem ez lesz az első okostelefonom, csak annyit akarok, hogy lehessen böngészni, videót nézni (neten és rendeset memóriáról), rádiót és zenét hallgatni, és ne fagyjon meg. Nem akraom én telepakolni minden féle appal.

HALA MADRID // 18' Auris HSD

(#27125) kali válasza Vadmeggy (#27123) üzenetére


kali
legenda

az odin a hivatalos samsung szervizes szoftver!
egyrészt nem ördöngősség, sok leírás van hozzá, képekkel és videókkal részletezve, másrészt pont a fentiek miatt a garancia sem ugrik a használatakor.
csak pda állományos firmware - re-partition kipipálás nélkül - pláne nem lehet vele kárt tenni a rendszerben, de még ellenkező esetben is nehéz, pont annyi az esélye, mint kies alatt...
aki ennyire nem képes, az szépen elviszi a telefont szervizbe, vagy kihívja a díjmentes szervizes futárt, és megfelelően felteszik neki a kellő firmware verziót.
kevés a két kezem hozzá, ha a kies által elcseszett s2...stb készülékeket akarom összeszámolni, amik hozzám kerültek aztán szoftverezésre.
én sem műtöm meg a kutyámat - igaz, jelenleg nincs is -, mert nem értek hozzá, ha a házilag elvégezhető gyógymódok és a patikában kapható orvosságok nem használnak, akkor irány az állatorvos!

[ Szerkesztve ]

(#27126) Gabócza válasza Restan (#27110) üzenetére


Gabócza
senior tag

A másik kérdésem az, amit már láttam itt és ne haragudjatok kérlek, hogy megint újra és újra válaszolni kell rá, de nem találtam meg. Csengőhangról lenne szó. Hogyan is kell elkészíteni a mappákat, hogy jó legyen? :-)

Több lehetőség is van, én az alábbi módszert használom. Az SD kártyán (vagy a belső memóriában, ha nem használsz kártyát) létre kell hozni az alábbi könyvtárakat:

Alarms
Notifications
Ringtones

A megfelelő mappába bemásolod az ébresztő / értesítő / csengőhangot. Utána már megjelenik a gyári csengőhangok között...

[ Szerkesztve ]

Nothing Phone (1) | Xiaomi Watch S1

(#27127) Gwom válasza Nimda (#27118) üzenetére


Gwom
tag

Ez azért nem semmi. :Y Ilyet még nem láttam.

Gwom - Gyermekkorom neve.

(#27128) gemini válasza Nimda (#27118) üzenetére


gemini
aktív tag

A fényképező beállításainál az ISO mire van állítva? Tedd autora vagy 100-ra, ha ennél nagyobb.

(#27129) sadams


sadams
tag

Sziasztok!

1 hónapja van körülbelül Advance-m, vásárlás után kapásból felraktam gyári 4.1.2-őt Odinnal. Tökéletesen megvagyok elégedve a telefonnal, egyetlen dolog árnyékolja be ezt kicsit:
Hívásnál, amint a fülemhez emelem a telefont ugyebár elsötétül a kijelző. Ezután, hogy tudom hívás közben visszahozni a telefon kijelzőjét? Ebből kifolyólag a ki/bekapcsoló gombra be van állítva a hívás megszakítása, így szoktam letenni. Hívásmegszakítás után is elég nehezen tér magához a telefon. Normális ez?

Köszi előre is!:)

(#27130) Nimda válasza gemini (#27128) üzenetére


Nimda
addikt

Auto-n van, de 100-as ISO-nál sem változik sokat a helyzet :(

(#27131) Gwom válasza Vadmeggy (#27123) üzenetére


Gwom
tag

Kali/I]-nak teljesen igaza van. Igen a Kies is Samsung féle szoftver, de nem szoftverfrissítéshez készítették, csak van benne egy kezdetleges funkció. Ellenben az Odin - amit szintén a Samsung készített - direkt szoftverfrissítéshez készült.

[ Szerkesztve ]

Gwom - Gyermekkorom neve.

(#27132) Gwom válasza sadams (#27129) üzenetére


Gwom
tag

Ha elemeled a füledtől a készüléket elvileg fel kell ébrednie.

Gwom - Gyermekkorom neve.

(#27133) sadams válasza Gwom (#27132) üzenetére


sadams
tag

Akkor nálam nem okés valami, nincs erre véletlenül valahol valami beállítás?
(Szerintem is így lenne normális)

[ Szerkesztve ]

(#27134) Gwom válasza sadams (#27133) üzenetére


Gwom
tag

Nem tudok róla. De biztos van valami megoldás.

Gwom - Gyermekkorom neve.

(#27135) Carline válasza sadams (#27133) üzenetére


Carline
őstag

Tárcsázóba *#0*# majd ott a "sensors" és 'proximity sensor'.
Most nincs itt a Samsungom és nem tudom megnézni pontosan, de ott lehet kalibrálni.

˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI

(#27136) Gwom válasza Carline (#27135) üzenetére


Gwom
tag

Megnéztem, kalibrálni ott nem lehet. Viszont valahol a beállításoknál lehet egy-két szenzort kalibrálni, de hogy a közelség-érzékelőt lehet e, azt nem tudom.

Gwom - Gyermekkorom neve.

(#27137) Vadmeggy válasza kali (#27125) üzenetére


Vadmeggy
aktív tag

Akkor elnézést a tévedésért, de az átlagfelhasználó egészen biztosan nem fog odinnal varázsolni. Ha az odin a hivatalos, akkor miért a kiest nyomatják mindenhol? Elhiszem, hogy te értesz hozzá és utánanéztél, de a legtöbb embernek már a kies is bonyolult.

Egy frissítésért szervízbe vinni meg számomra elég szürreális. A PC-met sem viszem szervízbe, hogy legyenek olyan kedvesek és telepítsék fel a windows updateket.

Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.

(#27138) Acef válasza Jason19 (#27111) üzenetére


Acef
addikt

Csak szólok, hogy a youtube/videó szaggatása elő fog jönni (custom kernellel is előjött) nálad is 

Nálam nem akad a youtube.
Kipróbálnám a telt.
-kérhetnék egy linket arról, ami a tiéteket megakasztja?

Flash: a maps nem segít. Én kukáztam a rom-ból, mégis 3-5 mp, és megvan a pozíció.
A mobilnet viszont segíti.

(#27139) Gwom válasza Vadmeggy (#27137) üzenetére


Gwom
tag

"Ha az odin a hivatalos, akkor miért a kiest nyomatják mindenhol?"
Gondolom, mert a Kies-nek nem csak egy-két funkciója van, hanem több, illetve az Odin-t eredetileg a szervizeknek készítették. Egyébként Odin-nal frissíteni nem egy nagyon nehéz dolog. Oda kell figyelni, de nem kíván sok előkészületet. És az eredmény jelentősen jobb.

Gwom - Gyermekkorom neve.

(#27140) szil7


szil7
csendes tag

srácok ezt az új kernelt dobták most össze:) szerintetek cwm-ből v universal kernel flash-el kell feldobni?:)

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hu&prev=/search%3Fq%3Dxda%2Bs%2Badvance%26biw%3D1024%26bih%3D653&rurl=translate.google.hu&sl=en&u=http://forum.xda-developers.com/showpost.php%3Fp%3D44600581%26postcount%3D1848&usg=ALkJrhjIoNBpHrdNbQWR90_qheMk__rS-w

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S Advance JB I9070XXLQE + DPS Dual 7 II

(#27141) kali válasza Vadmeggy (#27137) üzenetére


kali
legenda

a windows frissítése nem a legjobb példa, ott nem lesz a hibák javítása céljából kiadott frissítésektől az xp-ből win 7, win 8...stb, de ahhoz bizony szintén sokan külső segítséget vesznek igénybe, hogy egy újabb verziós oprendszer kerüljön fel.
mobiltelefonok esetén is ez a helyzet általában, s advance esetén például gingerbread után adott a jelly bean, ami két lépcsőfok, mint amikor xp-re frissítene rá valaki tiszta telepítés nélkül win 7 verziót (itt vista a közbenső - kimaradt - verzió), papíron ott is működik a ráfrissítés, de jellemzően olyan eredménynel mint a mobiltelefonoknál, szintúgy problémák szoktak adódni, és a végé tiszta alapra kell újrahúzni, és bizony azt sem tudja mindenki elvégezni magának megfelelően, hanem szakember segítségét kéri.

(#27142) FET-MEN válasza Nimda (#27118) üzenetére


FET-MEN
veterán

Szép P6-os :)

Iphone 7

(#27143) Nimda válasza FET-MEN (#27142) üzenetére


Nimda
addikt

Jah, sajna azzal is vannak gondok, bár az nem garanciális probléma :)

Holnap vissza viszem a szervízbe, mert ez nem állapot :( előzőleg csak a párom volt, de hát aki nem szakmabeli, azt ugye könnyű hülyére venni.

[ Szerkesztve ]

(#27144) FET-MEN válasza Nimda (#27143) üzenetére


FET-MEN
veterán

Nekem pl nagyon jó advance kamerája. Mi a baj a P6-ossal?
Tesztkép (enyém az MJU-s :) )

Iphone 7

(#27145) Nimda válasza FET-MEN (#27144) üzenetére


Nimda
addikt

Csak szoftveres, egy csöppet kéne még optimalizálni :) amúgy nagyon baba :)

Csinálnál egy képet vakuval sötétben vagy gyenge fényben? :)

[ Szerkesztve ]

(#27146) joegyor válasza Restan (#27110) üzenetére


joegyor
csendes tag

Üdvözlök mindenkit !

Csatlakozom restan hozzászólásához.
3 hónapja van meg az Advance-m. 4.1.2-vel kaptama T-Mobiltól. A telót a legnagyobb megelégedésemre azóta hiba nélkül használom. Sok progit tettem rá először, aztán rájöttem, hogy azokat ,melyeket úgysem használok ,inkább érdemes letörölni, mint a Pc-knél feleslegesen terhelnék a rendszert.
A videók nem szaggatnak, az ébresztő jól működik, néha lelassul, mint bármely másik okostelefon is, ha bugos a használt program, ill több fut.Jót tesz neki a heti egyszeri újraindítás.
Nem mókolom,-minek ha így is jó, egyébként a sok itt a fórumon olvasott hiba az össze-vissza
kisérletezett, ilyen-olyan kutyult romok -kernel használata miatt jelentkezik.
Remélem annak aki ilyen telót választ kedvet szereztem a vásárlásához, hiszen az egyik legjobb ár-érték arányos okostelefon.
Mindenkinek szép napot kívánok.

(#27147) Gwom válasza joegyor (#27146) üzenetére


Gwom
tag

Használd egészséggel! :))

Gwom - Gyermekkorom neve.

(#27148) Gwom


Gwom
tag

Eljött a pillanat: meguntam a tárhellyel való fukarkodást, veszek egy 32GB-os micro SD-t. A nagy kérdés: milyet? Tapasztalat, esetleg tanács?

[ Szerkesztve ]

Gwom - Gyermekkorom neve.

(#27149) nelsonmanian válasza Gwom (#27148) üzenetére


nelsonmanian
senior tag

Komoly játékokat nem lehet sdre tenni ha emiatt kell a nagyobb kártya, max külső appok segítségével, de nekem úgyse ment.

Itt az aprón találni jó áron class 6 a minimum.

[ Szerkesztve ]

(#27150) Zsocy155 válasza Gwom (#27148) üzenetére


Zsocy155
őstag

Én itt a hardveraprón láttam c10-est 1év garival 6500-ért. Neve is van, de nem jut eszembe.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.