Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:34:24

LOGOUT.hu

Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27051) Gwom válasza muratomi1 (#27049) üzenetére


Gwom
tag

Sajnálom, hogy ezzel kell indítanom, de hihetetlen, hogy milyen figyelmetlen és lusta vagy. És nem te vagy az egyetlen! :O

Gwom - Gyermekkorom neve.

(#27052) Gwom


Gwom
tag

Csak jelezném, hogy jelentkeztek az akkukijelző problémák. Sajnos egy ideig nem játszik a gyári visszaállítás.

Gwom - Gyermekkorom neve.

(#27053) rup1u5 válasza Acef (#27035) üzenetére


rup1u5
nagyúr

Igen, a laptop kábelen kapja a netet. Nem tudom, hogy megosztható e a wifi rajta. Azt hogyan tudom megnézni? Wifi úgy lenne csak hogy a laptopról, (ha lehet ilyet egyáltalán) tehát wifis modem vagy router nincs a házban.
Ha működik ez akkor a telefonon hol kell beállítani?
És az USB kábellel, hogyan lehet netezni?
Köszi!

(#27039) eastsider
Köszi! meglesem ezt a megoldást is.

Why don't you knock it off with them negative waves!

(#27054) Acef válasza Gwom (#27052) üzenetére


Acef
addikt

Battery stast-al csekkold a futó/ébredő appokat.

rup1u5 wifit? Csak bekapcsolod, és csatlakozol.

Az usb-t nem próbáltam, korábban valaki írta. Próbáld a keresővel..

[ Szerkesztve ]

(#27055) gemini


gemini
aktív tag

Többen megkérdezik, hogy jelenleg milyen rendszerrel érhető el a telefon gyárilag. Ezt a kérdést én is feltettem, amikor először jöttem ide olvasgatni. Azonban mostanában egyre több látogató megkapja, hogy miért nem olvassa el az első hozzászólást.
Onnan idéznék:
"A telefon szoftverét jelenleg az Android Gingerbread 2.3.6-os verziója adja, melyre a TouchWiz 4.0 felületet húzták rá. Az ICS frissítést a gyártó kihagyta és a JB rendszert fejleszti az S Advancedre"
"Jelenleg nem rendelkezünk hivatalos információval arra vonatkozóan, hogy a telefon esetében, mikor lesz Magyarországon elérhető a 4.1.1.es Jelly Bean verzió."
Ebből nem hiszem, hogy bárkinek is egyértelmű lenne, hogy már elérhető a JB. Az más kérdés, hogy az oldalsó sávban megtalálható ez az info, viszont az szerintem sokaknak fel sem tűnik, mint pl. nekem sem, amíg nem írta valaki. Ezek alapján nem biztos, hogy jogos a folyamatos felháborodás, inkább frissíteni kéne az első hozzászólásban leírtakat, és lehet, akkor kevesebb ilyen kérdés lenne.

[ Szerkesztve ]

(#27056) Gwom válasza gemini (#27055) üzenetére


Gwom
tag

gemini: Ha picit visszaolvasol, láthatod magad is, hogy mindenki Jelly Bean-nel dolgozik.
Acef: Az ébredő appok hogy függnek össze az akkukijelzővel?

Gwom - Gyermekkorom neve.

(#27057) Dixi83


Dixi83
csendes tag

sziasztok!
nekem kicsit más fajta kérdésem lenne(nem utáljatok nagyon)
én letöltöttem a gplayröl a racechrono appot,szeretnék köridőket mérni több magyar pályán is!
a kérdésem az lenne hogy müködik e ez a program net nélkül,mert mobilnetem nincs,és ugye wifi sincs kint a pályákon!
ha valaki ebben tudna segíteni megköszönném! vagy ha tudna olyan köridőmérőt ajánlani amibe magyar pályák vannak és nem kell hozzá net azt is megköszönném!!

(#27058) vazzz válasza gemini (#27055) üzenetére


vazzz
őstag

A felháborodás azért jogos, mert itt vannak olyanok, akik már majd' egy éve itt vannak a topicban, és napi szinten válaszolják meg ugyanazon kérdéseket. Azért egy kicsit unalmas ez, beláthatod. Ott van a kereső fenn, van összefoglaló, van oldalsáv. Ha ezek közül nem tűnik fel egyik sem, az legyen már a te bajod, azért ne kezdd el kiosztani a jónépet, mert nem úgy válaszolnak, ahogy azt te szeretnéd. Az viszont biztos, hogy ha olyan kérdésed lenne, amire nem találsz megoldást egyik helyen sem, nem irányítanának az 1.hsz-hez. Tény, hogy nem teljesen naprakész az 1.hsz, de az oldalsáv és a kereső még mindig ott van.... :U

(#27059) Gwom válasza vazzz (#27058) üzenetére


Gwom
tag

Teljes mértékben egyetértek!

Gwom - Gyermekkorom neve.

(#27060) gemini válasza vazzz (#27058) üzenetére


gemini
aktív tag

Itt egy kis félreértés volt. A legutóbbi esetben megkérdezte valaki hogy van-e JB a telefonra, amire azt a választ kapta, hogy el kellett volna olvasnia az első hsz-t. Csak abból nem kap választ a kérdésére. És ez többször előfordult már azóta mióta olvason a topicot. Én nem osztottam ki senkit, hanem egy építő jellegű kritikával próbáltam szolgálni az eddigi tapasztalataim alapján. Amikor legelőször beestem ide, nekem sem volt világos a dolog, annak ellenére sem, hogy én bele-bele olvastam napokig a témába, elolvastam az első hsz-t, és nem tudtam eldönteni, hogy ez a JB vajon gyári vagy mokolt szoftver, emiatt én is megkérdeztem, de nekem normálisan reagáltak rá. Nem mindenki van otthon annyira a témában mint az itt jelenlevők többsége. Én egy egyszerű user vagyok, aki nem kívánja buherálni a telefonját olyan mélységekben, de azért szeretek informálódni. Azóta viszont folyamatosan olvasom és naprakész vagyok. Nem tudom hogyan működik, de számomra nem tűnik olyan bonyolultnak két mondat javítása, és akkor lehet hogy ritkábban teszik fel ezt a kérdést, ha meg mégis, akkor annál jogos lehet ez a hangnem. Mivel újonc vagyok itt, de folyamatosan olvasok, így nagyjából mindkét fél álláspontját ismerem és meg is értem. Ezért írtam le amit leírtam, de semmi feszültésgkeltő szándékom nem volt vele, csakis jó szándékból tettem.
A többiben azonban egyetértünk, én is és sokan mások is kaptak valaszt (elég hamar) a kérdésükre, és illik a kérdés előtt olvasgatni. Részemről lezártnak is tekintem ezt a témát, mert nem szeretnék vitát indítani egy ilyen dolog miatt.

(#27061) nelsonmanian válasza gemini (#27060) üzenetére


nelsonmanian
senior tag

Nem unod az offolást? Először olvasunk, aztán kérdezünk!
Nem tudom, feltűnt e jobb oldalon az oldal teteje felé egy bizonyos "Téma tudnivalók" rész?
Ezen belül is az "Operációs rendszer" rész: "Android 2.3.6, 4.1.2"

Nem egyértelmű?
Ezen felül minden 2. hozzászólás a JB-ről szól. Nem kellene 3-4 hsznél többet visszaolvasni.

Még mindig nem tudtok fórumot használni....

(#27062) heurisztika1


heurisztika1
csendes tag

Sziasztok! Őrült nagy a baj! Leejtettem az advancomat betört a képernyő széle!Nincs rajta kép!! Garanciába ugye ezt nem lehet visszavinni! Tud valaki egy jó szervízt vagy valami okosságot??

(#27063) vazzz válasza gemini (#27060) üzenetére


vazzz
őstag

Összefoglalva a mondandód lényege, hogy módosítsa valaki az 1. hsz-t... Ezt egy moderátor tudja megtenni, az arra kijelölt topikban bejelented az igényedet, és teljesülhet a kívánságod. Nem kell ezen sokat rugózni, cselekedj, ha zavar a dolog. /OFF

(#27064) vazzz válasza heurisztika1 (#27062) üzenetére


vazzz
őstag

Nincs biztosításod? Amúgy bepróbálkozhatsz a garival is, nemrégiben írták itt, hogy van valami egyszeri méltányossági javítás... mondjuk ebben én nem hiszek annyira, de egy próbát megér. Elég drága egy kijelzőcsere.

(#27065) a510


a510
aktív tag

Ebayen találtam ezt a fliptokot. Vajon ezt a hátlap helyére kell feltenni?

(#27066) Zsocy155 válasza heurisztika1 (#27062) üzenetére


Zsocy155
őstag

Nekem a a Telemax javasolta az egyszeri méltányossági javítást. Nekem olyan ügyesen sikerült leejteni, hogy semmi külsérelmi nyom nem látszott, éppen ezért a Samsungnak nem vallottam be, hogy leejtettem. Talán ezért is bevizsgálás után simán kicserélték a kijelzőt.

(#27067) gyuszmó


gyuszmó
őstag

Csináltam egy kis tesztet ma.
34szazalekon volt az aksim a Megnéztem a YouTube n az üveg tigrist ami 1h45p és még 14 sz. Van rajta
Nem rossz tőle

"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"

(#27068) heurisztika1


heurisztika1
csendes tag

Szerintetek mennyibe fàj a kijelzo csere? A biztositas hogy működik?

(#27069) Titmouse09 válasza a510 (#27065) üzenetére


Titmouse09
aktív tag

igen, mivel láthatóak a kis fülek, amivel felpattan, és az a kis levágott sarkú téglalap alakú dudor is, ami rajta van a gyári hátlapon is. (talán a sim-et nem engedi kicsúszni?)
a leírásban is benne van: "cover posteriore va in sostituzione a quello originale", google szerint: "hátsó burkolat legyen a helyén az eredeti". gondolom ez is ezt akarja jelenteni :K

szerk: lehet kapni felénk is: [link]

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE

(#27070) Gery1987 válasza heurisztika1 (#27068) üzenetére


Gery1987
őstag

A biztosítást a készülék vásárlásától számított asszem max. 1 hónapon belül lehet aktiválni. Ha online rendelted, ha nem akár a vásárlásnál is lehet azonnal. Van egy sima alap verzió ami beázás, törés ilyesmi károkra jó. 3.000 Ft önerővel javítják ami a biztosításban van (egy kijelző csere a mi típusunknál 30-40 rugó függően hol veszed a kijelző, mennyiért és munkadíj és még akkor is szar lehet). A nagyobban már lopás is benne van. Rendőrségi papírral 6.000 ért kapsz egy újat a készülékből vagy ár azonosat. Illetve ugyanarra érvényes mint az előző. Havidíjas szolgáltatás ami a készülék aktuálisan vásárolt árától függ. Nekem a full-os 990/hó. Én Telekom-os vagyok!!!

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk

(#27071) a510 válasza Titmouse09 (#27069) üzenetére


a510
aktív tag

Nekem ez pont azt sugallja, hogy az eredeti legyen (!) a helyén, de ha a szórendet változtatom pl. "az eredeti hátsó burkolat helyén legyen", akkor már arra gondolnék, hogy le kell szedni az eredetit. De amit küldtél magyar link az már egyértelmű(bb). Köszi!

(#27072) Acef válasza Gwom (#27056) üzenetére


Acef
addikt

"Az ébredő appok hogy függnek össze az akkukijelzővel?" : sehogy.

A mutatott értékkel, azaz a merüléssel viszont :K

(#27073) heurisztika1 válasza Gery1987 (#27070) üzenetére


heurisztika1
csendes tag

Nekem 10 hónapos a telóm tehát már biztosítást sem lehet rá kötni? Lehetséges egyébként hogy nem a kijelző tört szét hanem csak elpattant egy forrasztás az oldaláról? Persze a gorilla glass az összetört.

(#27074) Gery1987 válasza heurisztika1 (#27073) üzenetére


Gery1987
őstag

Akkor már sajnos nem. Ezt nem tudom...lehetséges de így is ráfoghatják hogy eséstől történt és úgy tört be. Egy próbát megér vagy rákérdezni...ki tudja.

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk

(#27075) gyuszmó válasza heurisztika1 (#27073) üzenetére


gyuszmó
őstag

Hogy esett le,mire, milyen a magasról?
Másnak is esett már le?
Nekem 1szer kb 50 cm ről padlólapra, hála az Istennek semmi baja sem lett

"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"

(#27076) heurisztika1 válasza gyuszmó (#27075) üzenetére


heurisztika1
csendes tag

Sajnos majdnem 3 méterről lépcső szélére!

(#27077) Csabi1984


Csabi1984
addikt

Én nem szoktam vele kosárlabdázni :)))

(#27078) nelsonmanian


nelsonmanian
senior tag

Én kb 2méterről ejtettem el, akkor még nem volt sline tokban így leesett a hátlap, kirepült az aksi, a fém kereten meg keletkezett egy pár karc, ezen kívül semmi baja nem lett.

(#27079) lehella válasza gyuszmó (#27075) üzenetére


lehella
senior tag

Nekem egyszer viacolorra (1 hetes korában), aztán egyszer járda aszfaltra. Mindkét esetben gyarapodtak a sérülések a kereten, de szerencsére olcsón kicserélték utána. Azóta tuti tokom van.

www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"

(#27080) nelsonmanian válasza lehella (#27079) üzenetére


nelsonmanian
senior tag

Hol és mennyiért?

(#27081) lehella válasza nelsonmanian (#27080) üzenetére


lehella
senior tag

Haver csinálta Samu szervizben, 2 ezerért és csak egy estére kellett nélkülözni a telefont.

www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"

(#27082) nelsonmanian válasza lehella (#27081) üzenetére


nelsonmanian
senior tag

Annyiért én is szívesen megcsináltatnám :)

(#27083) Vadmeggy


Vadmeggy
aktív tag

Nektek a GPS milyen gyorsan talál jelet? Nekem a Cocore 6.8 alatt egyszerűen nem talál semmit.
5 percig csak villog a GPS, de nem pozicionál...

Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.

(#27084) pappjoci13 válasza lehella (#27079) üzenetére


pappjoci13
csendes tag

Szia lehella.... én erre "Azóta tuti tokom van." lennék kíváncsi milyen?? pár napja már keresgélem a tokokat milyet lenne érdemes hozzá venni ami megvédi szilikon puha, keményebb vagy bőr,műbőr,bankkártyatartósat? Nézegettem kereskedésben is de csak ilyen kinayí x...aarokat találtam jaaa meg zoknikat ááááá válaszodat előre is köszönöm.....

Xperia Mini Pro>Alcatel One Touch 990>Alcatel One Touch 993>Alcatel OT995>Samsung Galasy S Advance>Samsung Galaxy SII> Nokia Lumia 520>Nokia Lumia 735>Huawei P8 Lite>Huawei Mate 10 Pro

(#27085) flash- válasza Vadmeggy (#27083) üzenetére


flash-
veterán

ezt érdemes a gps gyorsitása érdekében elvégezni
[link]

amúgy van hogy nekem sem talál semmi jelet 10-20 percig,újraindítom a telefont aztán 1 percen belül már lát vagy 8 műhódot...

ez ilyen történet...
navgáláshoz nincs jobb egy pna-nál,amiben már mondjuk van vagy 40 csatornás atlas IV vagy jobb vevő

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#27086) palee69


palee69
senior tag

Hol lehet azt beállítani,hogy hívás közben ne mondja be a hátsó hangszórón az sms érkezését. :((
Nem is olyan régen foglalkoztunk ezzel a témával csak most nincs időm megkeresni,ha valaki emlékezne rá nagyon megköszönném. :K

(#27087) Csabi1984


Csabi1984
addikt

Előnye a szerviznek az,hogy tesztelgetem az ACE készüléket. Hát nekem kissé lassu

(#27088) nelsonmanian válasza palee69 (#27086) üzenetére


nelsonmanian
senior tag

tárcsázónál: hívás\hívásjelzés\jelzések hívás közben

(#27089) gyuszmó


gyuszmó
őstag

Nekem ez az egy komoly félelmem van e telóval kapcs.,hogy egyszer úgy ejtem le mint fenti kolléga :(

"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"

(#27090) Lacuss20 válasza pappjoci13 (#27084) üzenetére


Lacuss20
senior tag

http://www.ebay.com/itm/Black-Leather-Flip-Pouch-Hard-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-S-Advance-i9070-NEW-/360714845789?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item53fc47be5d

Én ezt használom védi hátulról duplán oldalról a műanyag szemből pedig a dupla bőr varrat.

Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.

(#27091) palee69 válasza nelsonmanian (#27088) üzenetére


palee69
senior tag

Nagyon köszönöm :R
Próbálom megjegyezni :DD

(#27092) stul87


stul87
tag

Ne haragudjatok,de nem tudom magamban tartani,hogy úgy néz ki jövőhéten megszabadulok végre a mi kis kedvencünktől...annyira boldog vagyok,igaz nem keveset bukok,de bármennyit megér nekem,hogy lecserélhessem...annyira örülök,hogy sírnom kell :O :C

"csak a pubg!" by Sz

(#27093) Acef válasza Vadmeggy (#27083) üzenetére


Acef
addikt

Szabadban és autóban kb. 3-5mp.

(nem a google maps-al)

stul87: gratulálok.

[ Szerkesztve ]

(#27094) Vadmeggy válasza flash- (#27085) üzenetére


Vadmeggy
aktív tag

Így se működik :(. Nem talál semmit :D. Tegnap a vonaton próbáltam ki és 15 perc alatt sem pozicionált be.

Lehet, hogy szervíz lesz belőle?

[ Szerkesztve ]

Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.

(#27095) palee69


palee69
senior tag

Szia Acef!
Írtam Neked megint privit :R
Legyélszives olvasd el és válaszolj kérlek.

[ Szerkesztve ]

(#27096) eastsider válasza Vadmeggy (#27094) üzenetére


eastsider
nagyúr

Vonaton nem csoda, hogy nem talál nagyon jelet

(#27097) Gery1987 válasza Vadmeggy (#27094) üzenetére


Gery1987
őstag

Vonaton nem sok esélyt látok, hogy valaha is jelet talál vagy tart. Tele van fémmel, sőt konkrétan csak azzal. Annyi leárnyékolást kap, hogy az életben nem lesz jele. Ismerősöm régebbi Nokia 5800-ja talált de beletelt egy kis időbe, sőt a semmi közepén el is dobta menet közben csak mikor leszálltunk akkor talált jelet de akkor kurva gyorsan.

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk

(#27098) Vadmeggy válasza eastsider (#27096) üzenetére


Vadmeggy
aktív tag

Nem egy Faraday kalitkában ültem. Eddig mindig nagyon gyorsan jelet talált a vonaton ment közben. Ennyi erővel az autó karosszéria is leárnyékolna.

[ Szerkesztve ]

Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.

(#27099) eastsider válasza Vadmeggy (#27098) üzenetére


eastsider
nagyúr

Igaz, az sgsa pont megtalalta a jelet, halbis kocsiban :) az xperia mini nem talált sehogy semmit hasonló körülmények között

Valahol van is screenshotom, hogy 120al repeszt

[ Szerkesztve ]

(#27100) Vadmeggy válasza eastsider (#27099) üzenetére


Vadmeggy
aktív tag

Próbáltam szabadtéren, 6.0-ás kernellel, de semmivel nem talál jelet.
Szerintetek húzzam újra megint az egész rendszert?
Esetleg rakjam vissza az eredeti Tmobileos kernelt és JB-t és ha akkor sem működik, akkor jöjjön a szervízfutár?

Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.