- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatu-1981
tag
@sgeza
Én az autópálya matrica lejáratát felejtettem el emiatt. 30 ezerbe fájt...
-
Tatu-1981
tag
Tapasztaltatok olyan problémát, hogy a gyári naptár értesítéseit nem kapjátok meg? Azt figyeltem meg, hogy ha megnyitom a naptárat, akkor X ideig (pár óra) megjönnek az értesítések a naptárba jegyzett eseményekről, viszont ha nem használom a naptárat huzamosabb ideig, akkor semmi értesítés nem jön.
Mintha a háttérben kilőné a rendszer a régebb óta nem használt alkalmazást. Az akku beállításoknál van egy lista, hogy mely appokat hagyja a háttérben is futni a rendszer, függetlenül az energia felhasználástól, de abban a listában meg nem jelenik meg a naptár.
Mit lehetne tenni?
-
Tatu-1981
tag
Akkor lehet, hogy én nem fogalmaztam egyértelműen.
Nem az a problémám, hogy asztali vagy mobil nézetben látom-e az adott honlapot.Hanem az, hogy van olyan honlap, amelyik érzékeli, hogy android alól nyitnád meg, és ezt egyáltalán nem engedi. Sem desktop, sem mobil nézetben.
Ezért valami olyan androidos böngésző, alkalmazás kellene, amelyik kvázi egy windows-os gépnek álcázza a mobilt.
-
-
Tatu-1981
tag
Arra tudtok valamilyen megoldast, hogy a mobilos bongeszot windowsosnak alcazzam?
Konkretan az a problemam, hogy van olyan oldal, amit csak desktoprol lehet megnyitni. Mobilrol nem engedi, mert van ra app, de az meg sz@r es lebutitott. -
Tatu-1981
tag
Az, hogy megéri-e a DEX, attól is függ, ki mire használja. Én évek óta telefonnal töltök le filmeket, és azokat nézem tévén keresztül. De a fénylépeket, családi videókat és a youtube-ot is sokat nézzük tévén keresztül.
Eddig screen mirroring-ot használtam, de azért ott sokszor volt némi laggolás, akadás, szaggatás. Most a DEX vezetékes kapcsolaton viszi át a jelet, így végre megfelelő minőségben nézhetek bármit a tévén, ami a telefonon van. Laptopot gyakorlatilag nem használok otthon. Nekem biztosan megérte. -
Tatu-1981
tag
Sziasztok! Mult heten en is csatlakoztam Hozzatok egy S8+ gazdajakent. Beszereztem egy Dex-et is, viszont a Spigen Liquid Crystal tokkal nem tudom csatlakoztatni a Dex-hez. Tudtok ajanlani olyan tokot, amivel ra lehet dugni a Dex-re? Samsung Clear Cover vagy Nillkin Nature esetleg?
-
Tatu-1981
tag
Sziasztok!
Firstphone.hu-nál akciós az S8+, 235 ezerért elhozható. Az oldal szerint gyártói garanciás a készülék, és a Samsung oldalán is szerepel hivatalos forgalmazóként.
http://firstphone.hu/hu-hu/category/product/290764020309388685/
Lehet ebben valami buktató? Mert jelenleg ez tűnik a legolcsóbb gyári garanciás ajánlatnak.
-
Tatu-1981
tag
Arról van infója valakinek, hogy a Telekom jelenleg milyen S8+-t értékesít? Függetlent, vagy függőt?
És érdemes rátenni a telefonra az összes OTA frissítést? Van az a vélemény is, hogy az újabb romok egyre szarabbak, mert több bennük a bug és kevésbé jól optimalizáltak, mint amivel kiadták a telefont.
-
Tatu-1981
tag
válasz
Bingoo #28250 üzenetére
A gyári video lejátszó elvileg tudja a teljes képernyőt DEX-en. Múltkor kipróbáltam egy Samsung márkaboltban, úgy emlékszem, tudta.
Más lejátszónál viszont akkor lehet jobb egy MHL kábel? Fele annyiba kerül, mint a DEX, és ott ha elfekteted a telefont, akkor a teljes képernyőn futó lejátszót tükrözi tévére.Én pl. BS playert használok.
-
Tatu-1981
tag
Szerintetek kepes az S8 4K felbontast kikuldeni tv-re? DEX-szel elvileg Full HD a maximum. Valahol mintha lattam volna olyan mhl adaptert, ami tamogatja a 4K felbontast, de vajon az S8 usb-c csatlakozoja kepes ilyen felbontasra? Hiszen ez nagyobb, mint a kepernyojenek a felbontasa. Vagy Full HD a max?
-
Tatu-1981
tag
válasz
leslien #17818 üzenetére
Nekem is volt egyszer régen hasonló problémám, igaz más telefonnal, és már arra sem emlékszem, hogy gyári lejátszó, vagy BSplayer esetén.
Akkor az volt a megoldás, hogy a lejátszóban lehetett választani hardeveres és szoftveres dekódolás között, és ezt átállítva kiment a felirat is tévére. -
Tatu-1981
tag
Dex használatán gondolkodom, és alapvetően arra használnám, hogy a telefonon tárolt fullHD, 4K videókat, esetleg youtube-ot jelenítsem meg a tévén.
Most mirror screen-t használok, de őszintén szólva vannak akadások, és a felbontás, képfrissítés sem az igazi.
Dex milyen ebből a szempontból? Tesztben azért említik, hogy Dex használattal előfordulnak akadások, de ez mit jelent a gyakorlatban? Mert ha csak annyit, hogy kell várnom 1 másodpercet, mire elindul a film, az nem érdekel. Ha viszont videó lejátszás közben akad meg, az már igen.
Maximum mekkora felbontást tud átvinni a Dex? FullHD gondolom alap, de tud annál nagyobbat? Pl. ha 4K-s videót akarnék ráküldeni a 4K-s tévére, azt támogatná? -
Tatu-1981
tag
Szerintetek ezeknél a lekerekített sarkú kijelzőknél hogyan mérik a képátlót?
A) Legnagyobb vonalhosszúság, ami elfér a két kerekített sarok kerek része között? Mert ebben az esetben tulajdonképpen a 6,2 inches kijelző akkora, mint mondjuk egy 6,4 inches, csak éppen a sarkok hiányoznak.
B) A kijelző köré illeszthető téglalap átlóját mérik, azaz úgy mérnek, mintha nem lenne lekerekítve a kijelző sarka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged