Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Weareus

addikt

válasz #67656192 #19226 üzenetére

Szia!
    Köszönöm (neked is). :R
    Még egy kérdés: mi az a gyorstöltés?
    Úgy értem van egy hálózati (220v-os) adapter, usb-vel, ha ezen keresztül töltöm (usb type c a telóba), akkor így a leggyorsabb nem?
    Akkor ez lenne a gyorstöltés?
    Alkalmasint az Asus Maximus alaplapomon most sikerült beállítanom valami usb-boost funkciót, ami elviekben több áramot küld bele a csatiba.
    Van rajta 3.0 meg 3.1 is.

Áh, közben találtam egy cikket:
    "Köztudott tény, hogy a telefonok gyorsabban töltenek, ha nem aktív a kijelző. Az azonban nem egyértelmű, hogy a gyorstöltés sem mindig működik ugyanúgy. A Samsung Galaxy S8 és S8+-ról a Phandroid kiderítette, hogy ha a készüléket aktívan használják gyorstöltés közben, úgy drasztikusan lassabban tölt annak ellenére, hogy gyorstöltést ír ki. A Samsung Galaxy S6 óta a gyártó ugyanazt, a Qualcomm-féle Quick Charge 2.0-t használja – vagy Adaptive Fast Charging, ahogy a cég hívja. A Phardroid letesztelte, valódi gyorstöltéssel 1 óra 37 perc alatt tölt fel a készülék nulláról száz százalékra, amikor a kijelző inaktív. Ezzel szemben aktív használat mellett közel három óra, 2 óta 51 perc a töltési idő. Ez az S8-ra igaz, a nagyobb S8+ esetében ez még tovább tart."

És valóban 1 óra 30 perc körül írta nálam a becsült időt, amikor hálózatról töltöttem, de mondjuk nem 0 %-ról. :)

Új hozzászólás Aktív témák