Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz
Ateess #12292 üzenetére
Mostanában elég sok forró, kánikulai nap volt, szóval elképzelhető.
Ha minimalizálnád a sérülés veszélyét, akkor érdemes venni valamilyen strapabíróbb, méretes ütközési csillapitással, vastagabb kávavédelmi zónával ellátott ("armor" fantázianév-toldattal bíró) tokot, abban kisebb az esélye valamivel, hogy ha rossz pozícióban is ér földet a telefon, reped/törik az üveg rajta.
Amikor az S8, és nem az S8 + mellett döntöttem, az egyik tényező az volt számomra a kényelmesebb használhatóság mellett, hogy egy nagyobb tokban se legyen lehetetlenség zsebbe rakni majd, ha az extra védelem miatt olykor jobban beburkolom.
-
DarthFater
tag
válasz
Ateess #12292 üzenetére
Nekem van egy Microsoft Lumia 640-em jelenleg, műanyag hátlap + Gorilla Glass képernyő-üveg. Eddig minden megterhelést kibírt az üveg (most ugye csak arról van szó
)..
Tényleg nagyon vigyázok rá, és nagyon nagyon ritka, hogy leejtem... De már nem egyszer az egyik zsebemben volt a kulcs meg a telefon is. Semmi baja nincs, még egy hajszálnyi karc sincs rajta!
Volt egyszer, hogy lépcsőn gurult le, volt hogy egy kőre esett képernyővel lefelé (ritka pillanatok egyike volt, hogy leesett), de a képernyőnek semmi baja...
Szóval szerintem a GG véd rendesen, akármilyen telefonról legyen is szó... Ha meg összetörik, akkor összetörik. Minden telefon összetörhet, ha szerencsétlenül esik! Nem célja senkinek, hogy összetörjön, épp ezért olyan ritka dolog. De erre való a biztosítás.... Vegyél szerintem is olcsóbb telefont, ha ez a probléma...
Ha Samunál maradnál, akkor vegyél S6 Edge -- S7 Edge-et, azok most már olcsóbbak, és nem "törnek" annyira, mint az S8-S8+-ak, bár a törések átlaga közötti különbség szerintem minimális... -
dnelb
veterán
válasz
Ateess #12292 üzenetére
Autót is úgy választasz amúgy hogy majd mennyi lesz a javítás ha összetöröd?
Nézd, szerintem neked nincs pénzed erre a telefonra. Válassz olyat ami 100-120k körül mozog, és nem fogsz ilyenen izgulni. Nekem pl vásárlásnál 1 percre se fordult meg a fejemben hogy uristen mi lesz ha elejtem? Kit érdekel ? Bármilyen telefonod van, ha pont rosszul érkezik összefog törni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest