- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Szubjektív véleményem!
iOS atom stabil? Szó szerinti értelmezésben nem, hiszen tökéletes program nincs. De messze a stabilabb mint az Android. Ez globális tény, el kell fogadni.
Nálam 2 dolog ami miatt az Android vonal halott:
- Google Play hanyag ellenőrző rendszere.
- Andorid fejlesztésének kesze-kuszasága.Apple tényleg a felhasználói érdekeket nézi, igaz meg is kéri az árát. Az utóbbi az egyetlen, ami az Apple hátrányára írható.
Nálam a szállóige: Apple sem tökéletes, de jól működik! Android ettől még messze van.... Nagyon messze.
Továbbá én nem vagyok telefonbetyár. Alig-alig veszem elő... 1,5 óra használat/hét átlagban. És egy ilyen gyakorisággal nekem több gondom volt az Androiddal mint iOS-al. Azért ezen is érdemes elgondolkodni. Ha már kevés használat mellett látni a különbséget, akkor a mobilmatyik mit szólnak?
Te hiába ellenkezel az iOS ellen, a tény, tény marad. Pedig e téren az iOS a nyerő. Igaz - ismétlem - horror áron kínálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Avagy a 2014-es év titánjai a mindennapokban: az alumínium és üveg csoda, valamint a faragható márvány.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest