Hirdetés
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
Köszi a válaszokat. De fura wazze. Életemben nem gondoltam volna, hogy nincs 9505 - be FM. Van vmi opcionális megoldás offline fm rádió app, vagy ki van zárva, mint egy Nexus5 - nél pl ?
Knox nélküli Root, fm system/app, vagy bármi megoldás ?
-
Lecs@
addikt
Szia mindenki ! Sok-sok Samsung telefonom volt már, de ilyent még nem tapasztaltam. Párom kapott egy S4 9505 - t. A készülék knox és rootmentes, eredeti szoftver van rajta. Viszont nincs sehol az Fm rádió. Neki ez fontos app. Mivel roothiány miatt nem férek a systemhez, nem tudom pótolni. Ha lehet, nem rootolnám. 4.4.2 KOT49H.I9505XXUGNG8 verza van rajta.
Az alkalmazáskezelőben nincs tiltva.Ötletek ? Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest