Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arolotifar
őstag
Sziasztok
Páromnak pár napja vettünk egy Samsung Galaxy S4 GT-I9506 készüléket a Tré-nél.
Beregisztráltuk a Samsungnál, de nincs Prémium Assistance.
Megszüntették?"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Arolotifar
őstag
válasz Gizmo94 #41259 üzenetére
Ezt a választ küldték:
Tisztelt ******************!
Köszönjük, hogy megkeresett bennünket.
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a my.samsung.hu/assistance linken található prémium készülékek listája folyamatosan bővül. Az Ön jelzését továbbítottuk illetékes kollégáink számára, akik ellenőrzik a GT-I9506-os telefonkészülékek prémium státusát, majd ennek függvényében bővítik a listát.
Remélem, hogy beteszik a listába...
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Arolotifar
őstag
Az S4 LTE (I9506) bekerült a Prémium Assistance szolgáltatásba
Sajnos a helyszíni javítás egyelőre kimaradt."Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
-
Arolotifar
őstag
válasz Szabónagymer #42402 üzenetére
A kékbéka, nggabi esetleg
[ Szerkesztve ]
-
Arolotifar
őstag
válasz Kacsabox #43010 üzenetére
Általában 2 évente cserélünk telefont. A váltás előtt jónéhány hétig teszteket és véleményeket olvasok a Mobilarénán, technikai információkat, stb. nézek át. Röhejes lenne, ha nem tudnám Nem olyan vagyok, hogy bemegyek és adjatok egy okostelefont, aztán majd csak hozzám vágnak valamilyet...
-
Arolotifar
őstag
válasz Petyyyyy #43367 üzenetére
Május óta használok SlimArmort (igaz Note 3-on), de sehol nincs rajta karc
Párom S4-én Hybrid van és már a második héten karcos lett
Lehet, hogy a SlimArmor miatt nem túl kecses a készülék, viszont a tapasztalataim alapján jobban véd, ha "repül" a készülék"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Arolotifar
őstag
válasz Petyyyyy #43369 üzenetére
Miért lenne láma kérdés? Én sem tudom megmondani Szerintem tapintásra ugyanaz, csak az Armor kicsit vaskosabb. Nem kérdés, hogy a Hybrid szebb, de az Armor szerintem strapabíróbb. Esett már a Note-om 2 méterről és semmi baja nem lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest