Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
henesa
aktív tag
Most frissìtettem, szokatlan de sokkal gyorsabb gördülékenyebb mint a kk .. jó lesz ez
-
henesa
aktív tag
Üdv ! Egy ideje a térképben nem tudok nagyítani lehet elállítottam valamit vagy nem tudom, valahogy csak lehet nem ?
-
henesa
aktív tag
Úgylátszik az új rom visszaadta nekem a régi akkuidőt végre de erre az időjárás vidget csak begapcsolt gps -el hajlandó frissülni ........ bass....a meg
-
henesa
aktív tag
Üdv ! Most dobta fel a telefonom a a szoftverfrissítést merjem engedni 4.3 ra ??
-
henesa
aktív tag
Hol tudom normális garanciával megvenni a telefont akiket eddig hívtam bolti garanciát ad ?
-
henesa
aktív tag
Üdv ! Az ujgsm.hu vagy az ujmobilok.hu megbízható üzlet szabad tőlük venni egy ilyen telefont ??
-
henesa
aktív tag
Üdv ! Veszek egy s4-et de mi a külömbség a í9500 és a í9505 között melyiket vegyem ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest