Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
sniper112 #61815 üzenetére
Elégedett vagyok az S4-el, de pont a frissítés indokolatlan hiánya és a kiadott frissítés minősége miatt lesz Nexus telefonom. Van Nexus tabletem, látom a különbséget. És frissítésnél nem azt kéne alapul venni, hogy "ja, letelt a 18 hónap, bkphatjátok lúzerek". Hanem (1) elbírja-e a telefon a frissítést vagy (2) a 18 hónap alatt hivatalosan bejelentett frissítést még kiadni az adott készülékre, még akkor is, ha annak befejezése már túllóg a támogatási időn, ez esetben viszont az összeset. Pl. ha a 6.0 bejelentésekor (talán idén nyár) az i9506-os modell még benne volt a támogatási ciklusban, akkor kötelezni kellene a Samsungot, hogy adja ki rá. (ez csak példa, nem tudom, ellenőriztem, hogy így van-e)
-
Doggy dog
senior tag
válasz
sniper112 #61777 üzenetére
Smart switch a felhasználónak van kitalálva és a program maga tölti le az fw-t,adott régiósat!!!Mindent a program csinál.
Odin: szervízprogram,te töltöd le az fw-t hozzá (hibalehetőség!),te tallózod be a romot,elvileg megfelelő helyre (ez is hibalehetőség,ha máshova tallózod)Trespa: beszéltünk már erről,akkor is arra jutottunk,hogy az odin nem hivatalos.Csak a kies & smart switch
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest