Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Napkollektor - csak úgy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
zlatan77 #26753 üzenetére
Mármint az szar, igen. Legalábbis nekem. Nem érdekelnek a fizetett összehasonlítgató tesztek, azokat kajáld nyugodtan. Számomra az a kamera szar, amivel csak kültérben, hibátlan fényviszonyoknál lehet értékelhető képet csinálni, egyéb esetekben egy rakás fos. S2-t én igen régen használtam már veled ellentétben, de az a minimum, hogy annál jobb képeket csinál egy két generációval újabb telefon. Egyébként nem sokkal. Hogy a hiba kiben.miben van, inkább hagyjuk. A mai beszólásod megvolt, nem lepett meg, legyen szép napod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest