Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    válasz kavics325i #25040 üzenetére

    Eszük ágában sem lesz csinálni vele semmit. Nyilvánvalóan itt vannak a samsung magyar oldaláról néhányan, de őket sem érdekli ,hogy ki mit csinál meg mit vergődik itt, ebben biztos vagyok. Falon a légyszar ez az egész PH egy multicég még országos képviseletének szempontjából is, nemhogy a gyártónak. Hogy ki hogyan nyal alá itt a samsungnak, meg fényez bármit, az az ő dolga, de ha elégedetlen vagy, az sem fog érdekelni senkit, tehát kár is ezen vergődni.. :)
    Ami számít worldwide: vedd meg a terméket, utána le vagy szarva vele együtt. Ha nem tetszik, dobd ki, add, vagy ajándékozd el, kit érdelesz vele együtt, kifizetni már úgyis kifzetted, a pénz befolyt. A következő modellt meg úgyis megveszik, ha éppen nem te, majd mások, már csak az újdonság varázsa miatt, továbbá mivel az emberi kíváncsiság örök.. Különösen tőlünk nyugatabbra, ahol azért is megveszik, mert unatkoznak, nem tétel az ára, vagy ajándékba kapod, mert hűséges vagy a szolgáltatódhoz, az meg vett x tíz vagy százezer darabot így is-úgy is, tehát a pénz újfent ömlik.
    A sok csilivili szaral, mutogass neki, integess, beszélj, (amikor androgün kis majmok, meg szálkapálcika csajok nyomkodják fossásminkelve a gyári marketinghadjáratban az új csodát és mind éktelenüldekurvára boldogok, amint ez látszik is rajtuk), meg úgyis eladják az új modellt. Innentől az írás első fele lép érvénybe és a kígyó a farkába harapott. Majd az S5... :DDD

    Revesz: Biztosan fog jönni rá még ez vagy az, de nagy flasht nem fog hozni már egyik sem. Addigra bőven kifutó modell lesz. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés