Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
Sziasztok.
Nekem akkor csinálta a merülést, ha kiakadt a proci. Gyári és cm11 1190Mhz-en nyomta míg cm12 1401-en. Bezártam mindent de nem váltott vissza, restart után rendben. Cm12 van fent, egyszer csinálta. Mitől meghatározása még folyamatban. Legközelebb jobban kivizsgálom. Természetesen alvó mód (deep sleep) felejtős maradt, csak azon az egy frekin maradt. Min 300Mhz-re nem ment. Ilyenkor eléggé langyosodik a hátsó alsó fele. -
ezso
tag
Szerintem első körben próbálj egy resetet nyomni neki. Ha úgy jó, akkor telepítsd vissza a programokat, a feleslegeseket lehet leszedni.
Nekem is volt hasonló "hibám" bár nem ennyire brutális. Estétől reggelig mínusz 10-12%.
Hiába kerestem, látszólag semmi szokatlan nem futott. Egy Clean Master (amit egyébként is használok) plusz egy újraindítás megoldotta.
Most simán 4-5 napot elmegy, ha csak telefonálok. (Wifi, Viber, 3G állandóan fut), fészbúk és egyéb dolgokat nem szoktam telefonról használni. -
Levmen
tag
Ha mindent leszedtél és az nem segített, akkor 1-2 alkalmazást le kell tiltani amit használ és ami fölösleges. Ki kell taktikázni. Bár ha használtál tisztítóprogramot is(pl CM) és nem segített, akkor passz. Vagy töltés után újraindítani és megnézni reggelre. Nálam 2-3% merül egy éjszaka.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Valami baja van a tápomnak
- Rendszergazda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SSD kibeszélő
- DJI topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Elden Ring PS5 játék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest