Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Elvileg mindegy. Spanyol frissebb lehet az is, van benne magyar nyelv ha minden igaz.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Hajrá.

-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Mit tettél rá? XX vagy XC a pda első két betűje? Próbáld meg az ellenkezőt, akár ez vagy az.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Mégsem alszol jól!

-
dzsi23
addikt
válasz
Roland0224
üzenetére
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224
üzenetére
XDA.. [link]
Angol tudás kell.. Az első az, és alatta is láthatod, kb népszerűség szerint a fejlesztett romokat.
-
Mattb
senior tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Szerintem a Rox féle. A többi is az övére alapszik. De Kakas Megmondja majd neked. Amugy kevés rom van rá.
-
dzsi23
addikt
válasz
Roland0224
üzenetére
Már sokan leírták, hogy "resetelhető", tehát visszaállítható gyári állapotra, így elvileg nem tudják, hogy rootolva volt.
(Persze, ha úgy összetöröd, hogy nem tudod bekapcsolni, akkor nem tudod visszaállítani, bár ez esetben talán ők sem tudják, és kicserélik.
) -
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Bár nekem már nem gyári a rom, de ha jól emlékszem a beállított időnként nézi a szemedet az első kamerán át. Annak idején nekem működött.
-
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Ja ott van csak nem lattam bocsi 😃
-
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Itt a link :https://m.youtube.com/watch?v=as68Oeyws-A
-
gyuri2008
veterán
válasz
Roland0224
üzenetére
Szia
Én itt találtam választ a kérdésedre én is így csináltam
köszönet a fórum társnak..Jhonny Cage -
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
CM12 alá való. Igazán különbséget nem nagyon tapasztalok csak annyi, hogy 1401 helyett ill. felette van még két lépcső 1497 és 1593Mhz. Alapon is jól ment. 1,1Gb szabad memóriát is láttam a rom felrakása után. Rövid történet. Gyári után felraktam a Rox féle verziót, jó volt ismert hibák nem zavartak(NFC hiány bluetooth új címet kap ki-be kapcsolás után, újra kell párosítani) Aztán nem akartam, hogy kikapcsoljon 0%-nál, így visszaraktam a gyárit. Akku teszt után akartam visszarakni, de közben találtam a Bliss félét. Több készülékre is csinálnak romot, de ebből csak egy verzió az 1.9-es van. Felraktam, több minden van benne, de nekem nem tetszett. Akadozott, animációk hiányoztak. Rox verzió után fapadosnak tűnt. Ha valaki ezt a verziót próbálja ki, hamar visszatér a gyárira. Xposed már megy a lollipop alatt, folyamatosan fejlesztik, egyre jobb lesz.
-
dzsi23
addikt
válasz
Roland0224
üzenetére
Mint mondtam, ez nem kijelzőhiba.

-
dzsi23
addikt
válasz
Roland0224
üzenetére
Én szeretem, ha a telefonom azt csinálja, amit én akarok, és akkor, amikor én akarom, szal az ilyen automatikus dolgok ki vannak kapcsolva... így még véletlenül sem kezd el frissíteni olyankor, amikor ez zavarhatna.

-
pinnacle
nagyúr
válasz
Roland0224
üzenetére
Neked milyen routered van? Lehet, hogy sok az enyémnek 7 eszköz, nem tudom van-e maximum?
-
Levmen
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Tudja gyárilag az S4. Nekem is villogott sms-kor és híváskor a neo, egy program segítségével. ( Flash Alerts 2)
Play Áruházból letölthető ingyen. -
válasz
Roland0224
üzenetére
nem árt neki, programmal play-ből letölhető...de azt hiszem gyárilag is tudja pár telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Persze, ha úgy összetöröd, hogy nem tudod bekapcsolni, akkor nem tudod visszaállítani, bár ez esetben talán ők sem tudják, és kicserélik.