- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Az Appliqato-s Automatic Call Recordert használod?
"Ügyeljen, mivel a hívásrögzítés bizonyos kihangosítókkal nem működik, gyenge minőségű felvételt eredményezhet. Ezért javasoljuk, hogy a fizetős alkalmazás megvásárlása előtt próbálja ki az ingyenest.
Ha gond van a rögzítéssel, próbáljon más hangforrásról rögzíteni, vagy állítsa a hangszórót automatikus üzemmódra."Ez az app leírásában szerepel. A beállításaiban van egy "Hangforrás" opció, nekem az "Voice Call"-ra van állítva, de bluetooth-szal nem tudom kipróbálni, hogy rögzít-e. Lejjebb van olyan opció, hogy "Külső lejátszó", azt kipipálva is meg lehet próbálni ki... A kommenteknél írta valaki, hogy működik bluetooth-on is, szal vagy ezekkel a beállításokkal kell trükközni, vagy ahogy a leírásban is szerepel, talán azzal a headsettel nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest