Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- hmzs: Futro S720 - olcsó pc alapú router (frissítve)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nirfenipe
csendes tag
válasz
Csarli85 #11745 üzenetére
Nekem most van szervízben, cserélik a főkamerát meg a 10x zoomot. Mindkettőnél tönkrement a OIS. Először csak néha vibrált az élőkép, aztán néha nehezen talált fókuszt, azt hittem, hogy kis szoftveres bug de utánaolvasva ez kb a leggyakoribb hardveres s21u hiba. Aztán ez gyakoribb lett és fél év alatt eljutott oda a telefon,hogy minden fotozás előtt rá kellett ütni egyet, hogy a szoruló optikai stabi újra mozogni tudjon és fokuszt találjon. Regalaxyban csinálták meg, 27.5e a főkamera és 26.5e a 10x kamera anyagára. Annyit hozzátennék, hogy bringára erősítve ha nem is sokat, de gyakran használtam ami egyértelműen nem tehetett jót neki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Grafit, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 ultra 12/256GB megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest