Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rise17
tag
válasz Ricardo #4987 üzenetére
Sziasztok!Jelenleg 1 Huawei Mate 20 pro-t nyúzok 3 éve és lassan elérkezik a váltás,de elég nehezen megy,mert eddig nem nagyon találtam alternativát.
Galaxy S21plus -al szemezgetek Iphone 13 ellenében.
Ami jobb az S21-ben : Brutál kijelző 120hz - Nagyobb Aksi - Nagyobb Kijelző
Ami jobb az Iphoneban : Fluid os - Jobb Kamera - kompaktMennyire gáz még ez az exynos probléma? Melegszik nagyon? Nekem volt anno galaxy S8+om ami brutál modon be tudott lassulni,ez még jelen van? A Fluidságot megszoktam a Huaweinél,nagyon idegesítene ha itt lennének röcenések.
A Kamera mennyire gyér az iphone-hoz képest?Szoftverfrissités javított rajta valamit,vagy ugyan olyan mint kezdéskor?
Akkumlátor mennyi kijelzőidőt bír 1 átlagos használati napon?
Illetve a Hangszoroval mennyire vagytok elégedettek?Akinek volt iphone ahhoz képest milyen?Térerő problémák megoldottak már? ha visszalépés lenne a Huaweihez képest,az se esne jol...(Telekomos lenne,Pest megyében)
Illetve lenne még 1 titkos favorit,a Mi 11 ... De hát az kinai,meg szar a szoftver ugyhogy nehéz dolog!Nagyon Szépen köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung galaxy s21 ultra ajéndék tokkal
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra Fekete 128GB. BM388
- S21 ultra 256Gb mint az új (felújítva) tokokkal töltővel eladó,ajándékna is.....Beszámítok, Posta ON
- Samsung Galaxy S21+ Plus 5G eladó lila színben dobozában garanciával! 8GB/256GB!
- Samsung S21 Ultra 12 GB / 256 GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest