- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
NavySeal #7213 üzenetére
Én a Whitestone Dome Glass-t nagyon erősen ajánlom ha találsz még eladót. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Igaz, 20 ezer ft, de van minden ami kell és kerettel nagyon jó felhelyezni. Van + ragasztó a hangszórókra és gombokra... szóval progi szett.
Ujjlenyomat olvasó is sokkal jobban működik mint a konkurenseknél. Itt az üveg felrakása után is bármikor tudsz + ujjlenyomatot hozzáadni. Ezt még más uv fóliánál nem igazán sikerült. Ott mindig előtte kell felvenni, de úgy is elég érdekesen érzékeli. ( hol jó - hol nem)
-
alcapone386
őstag
válasz
NavySeal #7213 üzenetére
A levétel nem okoz gondot, mert megkötés után ugyan úgy tapad mint a mezei üvegfólia. Ami valóban figyelmet igényel, az a hangszóró környéke (ezt érdemes leragasztani, de nagyon precíznek kell lenni, mert kevés a hely), illetve a gombokra ha ráfolyik, uvzás előtt papírtörlővel letörölni. Mikrofont, usb csatit szintén pl celluxxal leragasztani, de a szett általában tartalmaz kitteket.
Még egy kis praktika: óvatosan nyomni érdemes a fóliát uv-zás közben az ujjlenyomat olvasó környékén. (Egy videóban láttam, amit most nem találok
)
Persze előtte 2 tipp: rendesen legyen zsírtalanítva a kijelző, illetve az asztal vízszintes legyen. Nekem legutóbb ez a kettő dolog nem volt az igazi, és jobb oldalon most elkezdett felválni a kijelzővédő, illetve felrakáskor a folyadék elkezdett az egyik oldalra folyni, és nem terült szét minden irányba, mint az oktató videókon
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest