- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
senior tag
válasz
balintka #4253 üzenetére
Visszavittem az üzletbe, nem vártam tovább a válaszukra (még mindig nem reagáltak a levelemre).
Meg akartak győzni, hogy ez csak egy fólia, le kell venni és ennyi. Mondtam azért ez nem így van, ha ennyi pénzt kiadtam érte, elvárom, hogy minden sértetlen legyen, és ne egyből kelljen másikat rakatni rá. Megjegyeztem, amennyiben raknak rá ugyanilyen fajtát ingyen, semmi gond. Válasz..., hát az nem megoldható.
Elláltam a vásárlástól, vissza kaptam a pénzt, majd ott egyből vásároltam egy másikat. Csak így lehetett, azt az összeget amit kaptam, pár perc múlva vissza adtam nekik.Eddig megvagyok elégedve vele.
Előtte note10+ volt, annak a WiFi része elég kényes volt, ezért lett a csere. A különbség, kb. három milliméterrel keskenyebb (könnyebb átfogni), nem olyan sarkos, és a kijelző két oldalt alig ívelt. A kamera különbség és a toll nekem nem számít, ezért azzal nem foglalkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest