Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
válasz
Tsebacsi #2744 üzenetére
Ez érdekes volt, mert rendszer sebességben az S20 jobb volt.
Kamerában a 11 Pro színhelyesebb volt, de vonalélességben meg az S20 volt jobb, főleg a képek szélei felé. Plusz a kamera az S20-on sokkal több beállítást tud. Ami érdekes volt még, és számomra fontos, hogy zenénél, kihangosítva az S20-nak sokkal több mélye volt. Ezt vakteszten is megállapítottuk itthon többen is. Ami sokkal jobb volt az i11 Pro-ban, az a készenléti fogyasztás, mert este 10-től reggel 6-ig 3%-ot merült, míg az S20 5-6%-ot. Viszont wifin netezés közben meg az S20 fogyasztott kevesebbet, mint a 11 Pro. Ami fura, hogy az i11 Pro is OLED-es, de ha megkocogtattam körömmel a kijelzőt, akkor olyan műanyagos hangja volt, míg az S20-nk meg üvegesen. Összességében az S20 és az i11 Pro szerintem kb- egálban vannak. Nekem azért maradt az S20, mert a sokévi megszokás miatt könnyebben kezelem, valamint a +1 év garancia és a 200eFt vs 300eFt miatt. Plusz a teljes Samsung ökoszisztémámat ha cserélném Apple-re, akkor sokkal többe kerülne. NEKEM nem ért többet a 11Pro, mint az S20 így nem mentem bele felesleges kiadásokba. Ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- iPad topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- HBO Max
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest