Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SeatZola

őstag

válasz Tsebacsi #2744 üzenetére

Ez érdekes volt, mert rendszer sebességben az S20 jobb volt.
    Kamerában a 11 Pro színhelyesebb volt, de vonalélességben meg az S20 volt jobb, főleg a képek szélei felé. Plusz a kamera az S20-on sokkal több beállítást tud. Ami érdekes volt még, és számomra fontos, hogy zenénél, kihangosítva az S20-nak sokkal több mélye volt. Ezt vakteszten is megállapítottuk itthon többen is. Ami sokkal jobb volt az i11 Pro-ban, az a készenléti fogyasztás, mert este 10-től reggel 6-ig 3%-ot merült, míg az S20 5-6%-ot. Viszont wifin netezés közben meg az S20 fogyasztott kevesebbet, mint a 11 Pro. Ami fura, hogy az i11 Pro is OLED-es, de ha megkocogtattam körömmel a kijelzőt, akkor olyan műanyagos hangja volt, míg az S20-nk meg üvegesen. Összességében az S20 és az i11 Pro szerintem kb- egálban vannak. Nekem azért maradt az S20, mert a sokévi megszokás miatt könnyebben kezelem, valamint a +1 év garancia és a 200eFt vs 300eFt miatt. Plusz a teljes Samsung ökoszisztémámat ha cserélném Apple-re, akkor sokkal többe kerülne. NEKEM nem ért többet a 11Pro, mint az S20 így nem mentem bele felesleges kiadásokba. Ennyi!

Új hozzászólás Aktív témák