Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoahM

junior tag

válasz ateszapa748 #2175 üzenetére

Köszönöm a kérdést :P Egyetértek veled látható különbség van 60 es 120 között, de szerintem nem árt ha valaki tudja mit kell hogy lessen :P
    Szóval igen közel két hete nyúzom már. Idáig a legjobb Android élményem, furcsa módon sok mindenben gyorsabb mint az ios és igazából nincs több akadás benne mint az iosben sem. A ONE UI nagyon tetszik, feszegetem a szárnyaimat a testreszabhatóság témájában, de gondolom mint Te is aki iosról jössz ez csak egy ideig érdekes, letölteni témákat stb már nem akarok, ill fizetni érte :P
    imessage, facetime valamennyire hiányoznak, de nem eget verő és sokkal több hasznos dolog van androidban amiről álmodni se mertem volna (natív spam szűrés, smart lock stb)
    Ujjlenyomatolvasó nem bűvül el, és az egész FaceID sokkal jobban működik, de a smartlock miatt ez is inkább apróság.
    Két negatívum: kamera - üzemidő de gondolom ezekben mindenki egyért. Nekem pl az android auto sem működött de még próbálgatom.
    Azért az iOS egy jobban kiforott rendszer és igaz egyszerűbb de azokban gond nélkül hasít.
    Egyenlőre eszem ágában sincs visszamenni, habár nem is dolgozom szóval van időm bíbelődni :) Te google driveot használsz?

Neked idáig milyen, pro-kontra tapasztalat :)?
    :DD

Új hozzászólás Aktív témák