Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PedroPascal #1122 üzenetére
Használtam, még Note 9-en. Samsung Store-ban tették fel, ott is leragasztották a felső hangszóró helyét, mert ha oda befolyik az UV ragasztó, akkor "vége'. Itt sokkal nehezebb, látni is alig lehet.
Jó volt az biztos, viszont körban a szélén azért koszolódott rendesen és ha meg akartam takarítani, akkor egy-egy kis ragasztódarabot kikapatzam véletlen, az pedig hülyén mutatott. Persze lehet, hogy csak nem törölték körben meg felrakáskor rendesen és sok ragasztó maradt, amit utólag már nem lehett helyrehozni. Vébül inkább levettem és használtam minden nélkül. Meglepően jól bírta az üveg, karcmentesen adtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- CORSAIR K100 AIR
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest