- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery14
senior tag
válasz
NvidiaRTX #3464 üzenetére
Figyu már ha olyan kedvem van kettétöröm a s20+ 5g met elöted es közöd nincs hozzá
ne mond már meg kinek mi való meg hogy vigyázzon rá kinem szarja le ? Nem mindenki él nagypapa éltett mint te nekem van hogy melobol adódóan 10 emelet magasból logok le es a telo a kezemben leesik lesz másik biztosítás... motorozok kint van a tartóban pályázok szintén ha olyan kedvem van volt hogy a telot raktam a gopro helyére csak úgy stb.. folíát nem használok mivel beégetem a kijelzőt és mire letelik a gari 5x cseréltettem plusz akku stb.. stb.. tok van rajta es kébzeld attol fugg melozok motorozok othon vagyok ugy van tokom durva mi ? Imadom az ilyen okos megmondó embereket ja es csak círka 5 évet szervizeltem csak Samsung es szifonokat biztos ensem értek hozzá... 😂 A note 9 emre amint megvettem uv üveget tetem rá + Spigen neo hybrid tokot azóta is rajtavan az az egy ér vmit a foliának szar az érzete es pik pak karcos ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest