- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
válasz
manokaki #977 üzenetére
Nem tudom, hogy miért kéne kikapcsolnom. A régi A5-ömön, ami egy 2017-es mobil, 100 mAh-val kisebb akksival gond nélkül kibírta a nap végéig bekapcsolt AOD-dal. De pont ez a lényege az AOD-nak, hogy ne kelljen a kijelzőhöz vagy a mobilhoz nyúlni, hogy lássam az időt és az értesítéseket....
-
bajusz15
senior tag
válasz
manokaki #865 üzenetére
Szia! Hosszasan is ecsetelhetném, hogy miért csak samu és miért csak az S10e és A40 jöhet szóba telefonváltásnál most nekem - igen, a méret - viszont most csak egy kérdésem lenne: mennyivel érezhetőbb, hogy nem egy S10e proci van az A40ben? A legjobban ettől félnék, és csak ezért nem vettem még meg. Jelenleg Poco-m van, S845-tel hasít mint állat, viszont nekem ez sok. Pár év múlva biztos akad majd ez is, de jelenleg mennék egy kisebb telóra amoleddel - kellenek a szemkiverős színek
meg a zenelejátszója - viszont az A40 gyorsaságától félnék. 1 játékot használok, többi ténykedésem face, messenger, illetve a 2000+ zeném a telefonon. Erre elégnek kéne hogy legyen az A40 is, szóval összehasonlítva a kettőt, vélemény a gyorsaságról? Köszi!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest