- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sogi74
tag
A kirándulás az inkább városnéző kirándulás/túra ami azt jelenti, hogy térerő az általában tökéletes volt és azt, hogy napközben nem tudtam tölteni a telefont. Nem használtam a repölő üzemmódot, nem is szoktam.
A navigáció használat azt jelentette, hogy 2-3 alkalommal pár perces max 10 perces navigálás, míg belőttük a helyes irányt.
A legtöbbet talán a fényképezőt használtam: 30-80 fotó/nap (a feleségem sokkal többet)
Én is sokat túrázom és engem is érdekelne az ilyen használat de sajnos ezt még nem tudtam kipróbálni de az eddigi tapasztalatok alapján én inkább egy powerbankkal fogok nekivágni a túrának.
Például valahol láttam egy jó kis Xiaomi powerbankot ami vezetéknélküli töltésre is használható és elég nagy teljesítményű.
A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy egésznap kapcsolódik hozza bt-n egy galaxy watch 46-os
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest